sunnuntai 10. toukokuuta 2015

HIEKKAA VARPAIDEN VÄLISSÄ
Tehtiin äitienpäiväretki itään. Ensin herkuteltiin Ravintola Lähiössä Rastilassa. Suosittelen lämpimästi sekä arkilounasta, että viikonloppubrunssia. Noutopöytä on runsas, raaka-aineet laadukkaita ja lisälistan tarjonta herkullinen. Jännä keidas leirintäalueineen keskellä kivitaloja, metroradan varressa, meren rannalla. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. 

Rastilan rannasta ajelimme vielä Vuosaaren Aurinkolahteen. Aurinko paistoi ja lämmitti rantahiekan niin, että annoimme lapsille luvan juosta ilman kenkiä. Muistaahan sen omasta lapsuudesta, miten mahtavalta ensimmäinen kerta talven jälkeen paljain varpain tuntui. Pakko oli omillakin varpailla hieman hiekkaa hivellä. Tuotiin vähän tuliaisia kotiinkin, hiekkaa varpaiden välissä.

Jokainen äitienpäiväni on ollut erilainen. Ensimmäisellä kerroilla hieman draamaa, sen jälkeen ihanaa yhdessäoloa ja retkiä lähiympäristöön. Tällä kertaa myös todellista kesän tuntua (vaikka kuten takeista näkee, ei siellä muuten kuuma ollut).
8 kommenttia:

 1. Tulipa merenrantaa ikävä! Nyt kun asustellaan täällä korvessa ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenkäs mä olen ihan unohtanut vastata kommentteihin..? Parempi myöhään... :) Meri on kyllä ihana, niin kaunis. Itse en ehkä ihan rannassa haluaisi kuitenkaan talvia viettää, kesällä sitä kaipaa :)

   Poista
 2. Ihana meri, ja hiekka varpaiden välissä aika reipasta :). Tällaiselle päivälle on paikkansa, yhtä lailla lasten kuin äitien päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika reipasta juu, mut oli just sen verran lämmintä :) Kyllä näille päiville on tosiaankin paikkansa!

   Poista
 3. Olin melkein päivälleen vuosi sitten ystäväni häissä tuolla Rastilan Lähiö-ravintolassa ja ihastuin paikkaan. Ruoka maittoi myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin tosi hyvä paikka, kaikin puolin! Varmasti häänviettopaikkanakin täydellinen :)

   Poista