maanantai 27. huhtikuuta 2015

KERÄÄ JA SAA FINLAYSONIN TUOTTEITA
Oletteko huomanneet Lambin tuotteissa keräilykoodeja, joilla voi lunastaa palkintoja Lambin Kerää ja saa -sivustolta? Multa oli jäänyt koodit huomaamatta, mutta nyt kun ohjelmaan tutustuin, niin innostuin koodien keräilystä. Tänä keväänä on keräiltävänä tosi kivoja palkintoja Lambin 50-vuotissynttäreiden kunniaksi. Lambille on suunniteltu yhteistyössä Finlaysonin kanssa pussilakanat ja kangaskassi, jotka ovat saatavilla vain Kerää ja Saa -ohjelman kautta. Tuotteiden pisarakuvio on lainattu Lambin serviettien pinnasta ja se toimiikin tosi kivasti myös tekstiilien kuosina. 

Koodeja saa lähes kaikista Lambi-tuotteista ja pisteitä ropisee isommista pakkauksista enemmän kuin pienistä. Parhaita palkintoja varten joutuu useamman pakkauksen ostamaan, mutta ainahan tuota vessa- ja talouspaperia sekä nenäliinoja kuluu. Lambin sivuille kerran rekisteröidyttyä pisteitä voi kirjata sinne sitä mukaa kuin niitä tulee, joten lippusia ei tarvitse yrittää säilöä ja kadottaa kotinurkkiin kunnes on haluttu pistemäärä saavutettu. 

Sain itselleni vähän ekstrapisteitä, joilla tilasin nuo Finlaysonin erikoislakanat ja kassin. Sivustolla varoitettiin, että tuotteiden saapumiseen saattaa useampi viikko mennä, mutta omani sain ainakin noin kahdessa viikossa. Minua miellyttää molemmat tuotteet sekä laadultaan, että kuosiltaan kovasti. Koitan kyllä toisenkin lakanasetin saada vielä keräilemällä lunastettua, niin voivat samistella siskon kanssa, tai lainataan välillä meille vanhemmille. Kassi on reilun kokoinen ja vahvan oloinen, joten sillekin monta käyttötarkoitusta löytyy.

Kerää ja saa -sivustolle on avattu kysely, johon vastaamalla voi vaikuttaa tuleviin palkintoihin. Kirjautuminen sivustolle on ilmaista ja sinne saa ensimmäiset 10 pistettä (tai jatkopisteet, jos olet niitä jo aiemmin kerännyt) koodilla PETRA10 :)

Onko pisteiden keräily tuttua? Miellyttääkö pisara-kuosi?

Postaus on tehty yhteistyössä Lambin kanssa

4 kommenttia:

 1. Finlayson nosti tällä viimeisellä teollaan arvostuksen mun silmissä taas ihan uudelle tasolle. :)

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi juuri ja pakkohan tästä on tykätä :)
  Jäin mukaan seuraamaan heti.
  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kiva, että löysit ja vielä mukavampaa, että tykkäät! Tervetuloa :)
   Kiitos samoin, hauskaa vappua!

   Poista