tiistai 21. huhtikuuta 2015

MELKEIN AJOISSA - ROBOTTIPIPO






Sovitaanko niin, että vaikka on jo huhtikuu ja ulkona kymmenen astetta lämmintä, niin on ihan ok julkaista kuvia villapiposta kun viime perjantaina sentään satoi vielä lunta? Yllätyin aikalailla kun pengoin lankakoria ja törmäsin siellä pipontekeleeseen. Neuloin pipon joskus tammi-helmikuussa, tein siihen tupsunkin, mutta se oli jäänyt kiinnittämättä ja pipo hukkiunut keskeneräisten joukkoon. Niin se oli poika itsekin unohtanut koko pipon, vaikka kovasti sellaista pyyteli kun edelliset neuloin tytölle ja itselleni. Mutta olipahan nyt mieluinen ja kyllä tuossa koko riittää ensi talvenakin, joten on ainakin valmiina vaikka ei heti ensipakkasilla neuloosi vielä iskisikään ;) Lankana tässä on sama kuin muissakin tämän talven neuloksissa, eli Extrafine merino. Ja värithän sopii hyvin kevääseenkin, jos vaan pää kestää lämmön.

Blogi yrittää vielä sinnitellä henkitoreissaan, vaikka elämä juuri nyt tosi kiireistä onkin. En mä tätä silti ole valmis lopettamaan, joten käykää kurkkimassa, aina tänne välillä jotain putkahtaa! :)

6 kommenttia:

 1. Hieno pipo ja kyllä sille Suomen kesässä tai no ainakin juhannuksessa varmasti käyttöä on! ;D

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No ihan totta, vappuhattu ja juhannusmyssy, ehkäpä sille tosiaan tässä ennen syksyä käyttöä löytyy ;-)

   Poista
 2. No sehän on siis tosi aikaisessa! Aikainen neuloja syyspipon tekee! :) Jos minä aloittaisin nyt, voisi olla valmista syksyllä. Ehkä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpäs onkin, kerrankin oon ajoissa =) Ens talven pipot pitäiskin tosiaan tehdä kaikki tässä keskikesää odotellessa ;)

   Poista
 3. Ihana tuli <3 Me ainakin oltiin viime juhannuksena pipot päässä, joten saattaa olla, ettei kannata pakata tätä vielä syksyä varten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Mä oon ihan rakastunut tähän lankaan mihin Lankamaailmassa tutustuttiin. Tuntu ja värit on just eikä melkein :) Hyvä muistutus, odotan juhannusta ennenkuin pakkaan kesäsäilöön ;)

   Poista