tiistai 7. huhtikuuta 2015

LASTEN UNIHUONEEN UUDISTUS

Mainitsinkin aikaisemmin, että myös lasten unihuone joutui pieneen pyöritykseen keväisen muutosvimman myötä. Käännettiin toinen sänky toiseen suuntaan seinää myöten ja vaihdettiin kirjakaapin sekä nojatuolin paikkaa. Näkymä suoraan ovelta (1. ja viimeinen kuva) on nyt paljon rauhallisempi ja kutsuvampi. Huoneeseen tuntui tulevan neliöit lisää ja se on paljon viihtyisämpi kuin ennen.

Elloksen Joanna-maton siirsin kodinhoitohuoneesta tänne. Vähän se on pieni tähän tilaan, mutta sopii lastenhuoneesen silti hyvin. Ruuvattiin myös lopultakin pari ruuvia seinään ja nostettiin taulut sinne minne ne kuuluvat. Pari vuotta nurkissa pyörineet lankahyllytkin löysivät lopulta hyvän paikan itselleen pojan sängyn yläpuolelta. Tuolissa on mukava lukea iltasatu pallovalojen kajossa ja siitä näkee helposti, kun molemmat lapset ovat vaipuneet unten maille ja on aika poistua omiin iltapuuhiin (lattian narinaa väistellen).

17 kommenttia:

 1. Näyttääpäs todella ihanalta <3

  VastaaPoista
 2. Onpahan suloinen huone ja kiva tuo taulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Nuo taulut on kovasti munkin mieleen, onneks saatiin lopulta seinälle asti :)

   Poista
 3. Todella tyylikästä ja kaunista! Kyllä tuolla varmasti nukuttaa hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 Kyllä aika hyvin on nukuttanut. V on oppinut nukkumaan jo kuuteen ja E vetelee välillä puol kasiin ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ne on Ikeasta; Eivor. Tosi edulliset ja tosi kauniit! Valo tulee nätisti läpi ja kuosi on ihana.

   Poista
 5. Ihana unihuone! <3

  Meillä on juuri kovan pohdinnan alla pitäisikö meidänkin yhdistää tytöille unihuone ja toiseen sitten leikkihuone. Miten tämä järjestely on teillä toiminut? Itseäni vaan mietityttää se, että kun tuo vanhempi tyttö täyttää kesällä "jo" 4 ja nuorempi juuri nyt 10kk niin miten järjestely toimii tälläisellä vähän isommalla ikäerolla... Vanhempi tyttö kun on kuitenkin jo tottunut siihen, että hänellä on oma huone. Lisäksi hän saa omassa huoneessaan leikkiä niillä vähän isompien tyttöjen pienillä leluilla ja pikkusiskolla ei ole sinne pääsyä. Molemmat huoneet sijaitsevat yläkerrassa, joten pienempi neiti ei sinne pääse muutenkaan yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Meillä tämä on nyt toiminut hyvin, mut lapsilla on vain 1v8kk ikäeroa (nyt 4&5v). Koitettiin tätä joskus aiemminkin, ja silloin oli pakko vaihtaa vielä erilleen kun pienempi heräili öisin ja sit olikin kaaos kun isompi heräsi samalla. Mut pari vuotta ovat nyt nukkuneet samassa huoneessa sopuisasti. Musta on kiva kun iltasadut yms. sujuu hyvin yhden vanhemman voimin, kun ei tarvitse kahdessa huoneessa hypätä. Tosin huoneessa on edelleen pakko istua kunnes vähintään nuorempi on nukahtanut, muuten hulina/pulina ei rauhoitu.

   Leikit näillä menee myös suurimmaksi osaksi yhteen, ninjalegot ja barbit kelpaa molemmille. Eli toimii kunhan pääsivät sopivaan ikään :)

   Poista
 6. Oi, siellä on todella kaunista!

  VastaaPoista