lauantai 31. tammikuuta 2015

TRIKOONPEHMEITÄ UNIA


Tämä vuosi on kierähtänyt aikamoisella kiirellä käyntiin. Työn ja opiskelun yhdistäminen on tuottanut jos jonkinlaista projektia niin päiviin kuin iltoihin ja viikonloppuihinkin. Hauskaa vaihtelua työpäiviin on tuonut mm. viime viikkoiset Educa-messut joihin pääsin mukaan esittelijäksi ja ensi viikolla tuleva Tukholman huonekalumessuvisiitti. Ensimmäisistä en kuvia ehtinyt ottamaan (eikä siellä nyt näin vapaa-aikaan liittyvää juuri ollutkaan), mutta jälkimmäisissä koitan ensi viikolla tsempata ja voin jotain laittaa tännekin jos vaan teitä kiinnostaa?

Kiireiset päivät vaativat hyvät yöunet ja joulusta lähtien meillä onkin nukuttu erityisen pehmoisesti. Joulupukki muisti meitä Casa Stockmannin trikoo-lakanoilla (tai jersey nimellä noita myyvät) ja ai että miten mukavalta tuntuu näin talvi-iltaisin niihin kietoutua kuin jättimäisen t-paidan sisään. En nyt saanut niistä muuta kuin ryttymytty-kuvia aikaiseksi, mutta eipähän ne lakanat sänkypeiton alta näkyisikään ;) Lakanat on kaksipuoleiset, niissä on käytetty kahta hyvää harmaan sävyä jotka näkyvät luonnollisimmillaan tuossa alimmassa kuvassa. Eilisten firman synttäripippaloiden jälkeen jäi unet vähän lyhyeksi, joten tänä iltana sukellan peiton alle vielä tavanomaistakin iloisempana :)

9 kommenttia:

 1. Nuo trikoolakanat ovat huippu pehmeät - aivan ihanat nukkua <3
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on juurikin sitä! <3
   Kiitos, hyvää alkavaa viikkoa :)

   Poista
 2. Täällä kans vannotaan tirkoiden nimeen, joten kiva kuulla, että niitä saa muualtakin kuin Marimekosta. Ja ehkä vähän edullisemmin? Oispa ihanan seesteiset tuollaiset yksiväriset. Makoisia unia ja suloista tulevaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä MM:n lakanoista haaveilin aikani, mutta tuntuivat aina liian tyyriiltä. Näissä saa ottaa melkein puolet hinnasta pois ;) Tämä on kyllä juuri sellainen seesteinen harmaa sävy, tykkään tosi paljon.
   Kiitos, oli oikein mainio sunnuntai :) Kivaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 3. Saatin MM:n trikoiset joululahjaksi ja ne on aivan ihanat! Täytyykin kurkata Stockan lakanaosastolle seuraavan kerran kun piipahdan isolla kirkolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me saatiin tuparilahjaksi ne MM:n tyynyliinat, mutta niitä peittoja en ole raaskinut sitten itse ostaa. Näitä vertaillessa, aika tasalaatuisilta tuntuvat - ja sopivat kivasti yhteen ;)

   Poista
 4. Voi miten mulla on mennyt trikoolakanat ihan ohi, kuulostaa niin hyviltä! Ja näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua tarkemmin, tosi kivat vaihtarit pellavaisten rinnalla ;)

   Poista