lauantai 3. tammikuuta 2015

UUDEN VUODEN KAUNISTUS

Vuosi vaihtui meillä iloisissa merkeissä ystävien kanssa. Tai tarkemmin ottaen, ei meillä vielä ehtinyt vuosi sinä aikana vaihtua, oltiin ennemminkin Thaimaa/Filippiinit aikataulussa lasten nukkumaanmenon kanssa. Herkuttelua, lasten leikkejä ja vähän rakettien bongaamista ikkunoista. Mukavaa yhdessäoloa, jota alkanut vuosi tuo toivottavasti paljon mukanaan kaikkien ystävien kanssa.

Onnistuin joulun alla löytämään marketista kolmivanaisen amarylliksen, joka kukki jouluna yhdellä vanalla ja nyt vuoden vaihtuessa kahdella. Täydellinen ajoitus kauniiden kukkien lisäksi. Mielellään tuohon on katseensa vanginnut sen sijaan, että olisi kurkkinut ikkunoista taas jatkunutta vesisadetta ja hankien katoamista. Valkoisena tämä on minusta SE kaunein joulukukka.

Vähän jännittää mitä alkanut vuosi tuo mukanaan. Muutoksia on luvassa, mutta minkälaisia, niin se selviää itsellenikin vasta aikanaan. Vuoden alussa on helppo luvata nauttia tästä hetkestä, niiden kuntokuurien ja herkkulakkojen ohessa ja olla murehtimatta huomisesta, tai ainakaan ylihuomisesta ;) 

Mitenkäs siellä, teitkö uuden vuoden lupauksia tai osaatko aavistella millainen vuosi on tulossa? :)

18 kommenttia:

 1. En lupaillut mitään. Tiedän, että meille tulee ihan riittävän haastava vuosi muutenkin raksoineen, muuttoineen, rippi-ja ylppärijuhlineen jne :-D Tavoite on vaan selvityä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä tavoite :) Teillä tosiaan riittää kaikenlaisia isoja juttuja tälle vuodelle, tsemppiä!

   Poista
 2. On kyllä tosiaankin kaunis kukkanen tuo amaryllis, aivan ihana! Toivottavasti teidän tämän vuoden muutokset ovat mukavia♥ Itse en tehnyt mitään lupauksia ja suuresti toivon, että vuosi tuo tullessaan iloa ja onnea:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli upea, kuvien ottamisen jälkeen vaan molemmat varret katkesivat. Se oli antanut kaikkensa ;) Kiitos Viivi ja paljon onnea&iloa teille <3

   Poista
 3. Meillä samanlaiset kauniina kukkivat amaryllikset. Eikä lupauksia tehty:).

  VastaaPoista
 4. Ihana kukka! Minulla on lupaukset jääneet tekemättä jo monta vuotta. Yrityksiksi ne aina tuntuivat jäävän, joten suotta lupailla mitään ;) Ihanaa uutta vuotta ja tuokoon se tullessaan iloisia asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kaunis, kunnes uupui :) En mäkään mitään lupauksia tee, tavoitteita ehkä, mut ei mitään liian vakavaa! Kiitos ja samoin teille <3

   Poista
 5. Valkoinen amaryllis on minunkin suosikkijoulukukkiani. Aivan ihana ♥
  En ole varsinaisesti lupauksia tehnyt, mutta toiveita ja tavoitteita toki löytyy. Viime vuosi oli kaikkineen aivan upea ja toiveissa on, että tästä vuodesta tulee vielä mahtavampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana, niin kaunis!
   Just sama mullakin, ei lupauksia, mutta toiveita ja tavoitteita. Ei mitään liian ehdotonta :)

   Poista
 6. Kaunis kukka -myös yksi minun lempikukistani :)
  Lupauksia en tehnyt-> mutta toiveita ja tavotteita.
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amaryllis on täysissä voimissaan upea, ei kai voi olla tykkäämättä :) Toiveita ja tavoitteita täälläkin, lupaukset on liian ehdottomia! Kiitos ja mukavaa illan jatkoa Sanna! :)

   Poista
 7. Ihan kevään näköisiä kuvia :) Kaunista.

  Hyvää tätä vuotta Petra!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! Ehkäpä siinä onkin valkoisen amarylliksen lumo, ei liian jouluinen vaan katse jo valoa ja kevättä kohti :)

   Teille erityisesti toivon hyvää alkanutta vuotta <3

   Poista
 8. Valkoisena se todellakin on niin täydellinen!! Itselläni on punainen eikä näytä juurikaan miltään...
  Lupailin tämän vuoden aikana itselleni enemmän ottaa aikaa. Ei muka ehdi harrastamaan mitään??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se punainenkin kaunis, mutta jotenkin tämä sykähdyttää ihan eri tavalla :) Oman ajan ottaminen on aina hyvä juttu! Miten se aika onkin jatkuvasti ihan kortilla??

   Poista
 9. En lupaillut tänä vuonna mitään... ehkä olisi pitänyt :) Tuo on vaan niin kaunis kukka!!! Ihania kuvia olet ottanut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä mitään tartte lupailla, rennosti vaan vuoden sattumia kohti :) Kiitos <3

   Poista