tiistai 20. tammikuuta 2015

IKEAN UUTUUKSIA KEVÄÄSEEN 2015


Aina kun mietin, että nyt on meidän nurkissa tarpeeksi Ikeaa, niin eiköhän siellä julkaista uusi mallisto. Ja aina sieltä uutuuksien joukosta löytyy jotain, mikä houkuttaa sen verran, että on sitä päästävä luonnossa ainakin katsomaan. Joskus etukäteen ihastuttanut onkin paikan päällä  jotain ihan muuta kuin mainoskuvien tuoma mielikuva (ei niin positiivisessa merkityksessä), ja joskus taas jollekin löytyy suorastaan pakottava tarve. 

 Taas on helmikuussa tulossa paljon uutuuksia ja poimin tähän nyt niitä mitä haluan päästä vilkaisemaan. Jotain ihan vaan mielenkiinnosta, jotain orastavaan tarpeeseen. Ja jotain ihan vaan siksi kun nuo kuvat on niin nättejä ;) 

 Olen jo pitkään ihmetellyt, että ihanko oikeasti kylppäriin on täysin mahdotonta löytää shampoille ja muille suihkukamoille mitään kivempaa ratkaisua kuin imukuppihyllyt tai susirumat muovikärryt. Nyt innostuinkin uuden Sprutt-kylppärimalliston korikärrystä aivan erityisesti. Sen kohdalla toivon, että se ei tuota pettymystä! Myös keittiöön suunnattu Risatorp kärry ja korit ihastuttavat kovasti, samoin kuin paperinen Krusning ruttuvalaisin. 

Miltäs tuntuu, löytyykö sulle jotain?

20 kommenttia:

 1. Pyörähdin pitkästä aikaa Ikeassa viikonloppuna ja sieltä löytyi lapsille oikein kiva uutuus. Leluosastolla oli kassakone, jossa on oikea laskin. Meillä onkin siitä lähtien leikitty kauppaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kassakone onkin tosi kivan näköinen! Ai se laskin jopa toimii? Meillä on joku muu muovinen rakkine, joka aina välillä noita innostaa, mutta alkaa olla palasina jo...

   Poista
  2. Toimii ja vieläpä aurinkokennolla ;)

   Poista
 2. Ihania! Pitää päästä katsomaan noita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne tuntuu tulevan tosiaan useampi juttu, joita pitää vähän katsastaa ;)

   Poista
 3. Tuo ruttuvalaisin on kyllä ihana samoin kuin nuo puukahvalliset korit!

  VastaaPoista
 4. Ihanat varsinkin nuo pöydät (hayn loop...), harmi vaan että ne on liian pieniä meille. Meillä on siis etsinnässä iso ruokapöytä uuteen taloon, mutta toistaiseksi näyttää siltä, ett diy-meiningillä mennään taas siinäkin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan noista (ja muidenkin valmistajien uutuuksista) nykyisin tuppaa joku muu tulemaan mieleen. Tuossa tosiaan Loop on aika ilmeinen, mutta on sen tapaista jalkaa ollut muutenkin tarjolla. Tuolla oli useampikin kiinnostavan näköinen ruokapöytä, mutta mua ihmetytti kun kaikki tuntui olevan 4hlölle eikä edes jatkettavia. Teidän tapauksessa taitaa tosiaan olla diy paras vaihtoehto, ja miksipäs ei muutenkin :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ne näyttää kuvissa tosi kivoille ja moneen paikkaan sopivilta!

   Poista
 6. Mä bongasin myös tuon keittiökärryn ja vaikuttaa kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan riippuu minkä korkuinen se on, että onko ihan töpö vai oikeasti käyttökelpoinen :)

   Poista
 7. Tuo kylppärimallisto on kyllä ihan tosi kiva! Samoin tuo keittiökärry!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttäis kuvien perusteella, että sieltä saattais löytyä joku arjen pelastaja :)

   Poista
 8. Nuo korit taitaa päätyä meille jos vaan paikanpäällä näyttää samoilta kuin kuvissa! Ihania juttuja taasen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama juttu, toivotaan että eivät tuota pettymystä :) Jotenkin ne vaan aina osaa.

   Poista
  2. Joo, sama juttu, toivotaan että eivät tuota pettymystä :) Jotenkin ne vaan aina osaa.

   Poista
 9. Onpas kyllä houkuttelevia kuvia!!! Jotenkin tunnelma on noihin saatu kyllä vangittua ja kaikki tuotteet tulevat varmasti edukseen kuvissa. Toivottavastaa samaa myös luonnossa. Näin nyt messuilla noita kärryjä ja ne oli kyllä kivoja ja valaisimet myös!!! Ruttuvalaisints ihastelinkin livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikea osaa kyllä nämä mainoskuvansa! Mäkin näin sivusilmällä noita kärryjä pikakierroksella, mutta koreja en sitten löytänyt. Kärry oli kyllä kiva, tosin ehkä vähän kellertävämpi kuin ajattelin..? Pienempi ruttuvalaisin oli myös luonnossa tosi kiva :)

   Poista