maanantai 5. tammikuuta 2015

SULOISEN PEHMEÄ, KETTUMAINEN KAULALIINA

Vielä yksi puuhastelu, joka olisi kuulunut viime vuoden puolelle. Ennen joulua en tätä voinut julkaista (vaikka epäilenkin ettei 2v kummityttö ihan hirveästi blogeja selaile) ja sitten kuvat unohtuivat kansioon, kuten joskus tapana on.

Neuloin kummitytölle joululahjaksi kettumaisen kaulaliinan Muumurun kettuliinan ohjeella. Oranssi ei ollut tällä kertaa oikea väri ja päädyin lopulta harmaaseen. Kun tein naamankin vähän eri tavalla kuin ohjeessa, niin lopputulos muistuttaa ehkä enemmän huskyä kuin kettua, mutta söpö se on silti.

Langaksi valitsin Extrafine 100% merinon, toivottavasti se ei pientä käyttäjää kutittele. Koska lanka on ohuehko, lisäsin silmukoiden määrän ohjeen 22:sta 28:aan. Omat lapset tilasivat sovituksen jälkeen itselleen samanmoiset ja sehän kyllä sopii, kun tämä oli mukava, helppo ja nopea neulottava. 

23 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloinen! <3 Olen tuota mallia ennenkin ihastellut, mutta oranssi ei ole oikein sytyttänyt eikä sitten ole tullut mieleen, että voihan sen tosiaan tehdä toisellakin värillä! :D Ehkä miäkin nyt innostun! :)

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuhan vaan, sulta tuo syntyy suit sait! :) Kiitos <3

   Poista
 2. Näyttää kivalta! Minä olen tehnyt kaikille neljälle kummilapselleni kettukaulaliinan juuri tuolla samaisella ohjeella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai juurikin kummilapsille, hauska yhteensattuma :)

   Poista
 3. Voi miten hauska! Jos joskus saisi aikaiseksi, niin voisinpas tehdä samanmoisen ihan aikuisten koossa tuolle omalle puoliskolleni. :D Hän kun on kettujoukkueen intohimoisia kannattajia, niin kelpaisi sitten käydä pelejä katsomassa päheään kaulahuiviin sonnustautuneena... :D
  Harmaana tämä on kyllä vallan suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän osuisi sitten ihan justiinsa :) Silmukoita vaan reilusti lisää! Kiitos <3

   Poista
 4. Ihana! Nyt tiedän mitä neulon ensi jouluksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä ehdit näitä koko pesueen ennen joulua ;D Kiitos!

   Poista
 5. Tämä on ihana! Meidän esikoinen sai perhepäivähoitajaltaan hoidon päättymisen vuoksi tälläisen oranssin. Aivan super-söötti sekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpa ihana muisto hoitajasta joskus myöhemminkin <3 Kiitos!

   Poista
 6. Ihana! Tämä täytyy ottaa muistilistalle! Josko ensi talveksi saisin tällaisen tehtyä!? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin ehtii vielä kevättalveksikin, tän neuloo nopeesti! :) Kiitos!

   Poista
 7. Aivan ihana kaulaliina. Olen myyty ❤

  VastaaPoista
 8. Tää ohje on itselläkin odottamassa työstöä ja sun versio on kyllä ihan supersuloinen. Saatan vähän apinoida! Oranssi on värinä ihana, mutta usein vaikea yhdistää muihin vaatteisiin.

  Mutta siis NAM sanon minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kiva ohje! Apinoi pois, sulta tää valmistuukin ihan hetkessä, kunhan aloitat :) Kiitos Minna!

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tää oli just niin symppis ohje, että oli pakko kokeilla :)

   Poista
 10. Tämä on niin suloinen, että aloitin juuri kopion omalle pikkuvesselille. Tykkään ennen kaikkea tuosta sileällä neulotusta päästä :). Taidan neuloa myös hännänpään sileällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä jo kerkisit aloittaa oman, ihanaa! :) Hyvä idea tehdä myös hännänpää sileällä, tulee varmasti kiva! Pitää itekin koittaa seuraavaan liinaan :)

   Poista