keskiviikko 11. helmikuuta 2015

TUKHOLMAN KALUSTEMESSUILLA

Viikko sitten olin laivalla matkalla kohti Tukholman huonekalumessuja. Tiesin jo valmiiksi, että aikataulu messuilla on todella tiukka, mutta en arvannut että se ihan niin nopeaksi pyrähdykseksi lopulta muodostuu. Tai siis se oma osuus. Olin työmatkalla, johon sisältyi muutamaan alaan liittyvän osaston perusteelliset esittelyt (ammatillisesti toki mielenkiintoista ja paljon uusia hyviä tuotteita meille esiteltiinkin) ja omaa aikaa messujen kiertelyyn jäi lopulta himpun verran päälle tunti. Siinäpä sitten yritin kaverin kanssa juosta hallit läpi ja nähdä sen mitä pystyttiin - sinne olisi saanut helposti uppoamaan pari päivää...  Siinäkin jouduin keskittymään suurelta osin julkitilakalusteisiin, mutta niistäkin nykyisin kyllä inspiraatiota löytyy. Napsin kuvia vähän sieltä täältä, ja kun niitä nyt olen ruudulta katsellut, niin monta juttua on osunut silmiin, mitä en messuilla huomannutkaan. Hyvä siis, että oli kamera mukana :)

Ensin mietin, että laitanko tänne mitään, mutta on tässä nyt jotain. Tässä on sekaisin toimistoon, kahviloihin ja muihin julkitiloihin sopivia kalusteita, mutta myös kotiin. Myös julkisten tilojen osastoilla korostui jonkinmoinen kodinomaisuus, ero konttorin ja kodin tunnelman välillä on tarkoitus kaventua. Retro-fiilis mm. ruskean, orassin ja keltaisen sävyin puski aika monesta paikasta läpi, mikä nyt vielä vaatii taas vähän totuttelua ennenkuin täysillä iskee.

Pidemmittä puheitta, liuta kuvia ohessa. Jos joku kiinnostaa enemmän, niin kyllä noista vähintään osaston osaan nimetä, nyt en vaan ehtinyt niitä tähän kirjoitella.  Mitä ajatuksia? :)

6 kommenttia:

 1. Kiva kun jaoit nämä kuvat! Kaikkea kivaa bongailin kuvista ja ihan hyvä ettei näistä niin se oranssi ym ponnahtanut voimakkaammin esille, siinä on mullekin vähän totuttelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos oli iloksi! Se oranssi jotenkin kumman syystä tuntui karsiutuvan näistä kuvista pois, vaikka sitä kovalevyllä nyt jonkin verran onkin... ;)

   Poista
 2. Kiitos ihanasta kuvavirrasta. Tykkäsin kyllä ihan hirveen monesta jutusta, mutta Here comes the sun -valaisin jäi päälimmäisenä mieleen, samoin verkkokeinutuolit. Upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä, kiva kun löytyi katseltavaa :) Tuo valaisinrykelmä oli hieno! Noita verkkoselkäisiä juttuja oli useammallakin tarjolla, mutta keinutuolina tuo taisi olla ainut (niistä mitä ehdin nähdä) :)

   Poista
 3. Kiitos tästä! Aika vähän on näkyny postauksia tuolta, joten tuli tarpeeseen. On kyllä uskomattoman upea tarjonta tuolla! Huhhuh. Jonain päivänä käväisen itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos kelpasi, ole hyvä! Näitä on tosiaan näkynyt aika vähän, mutta ei ehkä kiinnostustakaan tunnu monilta löytyvän... Kyllä nuo Habitaren peittosi monipuolisuudellaan ja valikoimallaan mennen tullen, totisesti toivon itsekin sinne tulevinakin vuosina pääseväni! Pitää vain yrittää pitää huoli, että sitä aikaa vapaaseen kiertelyyn jäisi enemmän, niin saisi vieläkin enemmän irti. Jos lisäkuvia kaipaat niin instassa löytyy paljon kuvia #2015sff ja #sff2015 - niiden perusteella tuntuu, että multa jäi ne mielenkiintoisimmat ehkä kokonaan näkemättäkin.

   Poista