torstai 12. helmikuuta 2015

SÖPÖJÄ PIKKU OMPELUITA


Tytär on toivonnut jo pidemmän aikaa omaa pehmo sydäntä ja nyt sain sellaisen inspiksen, että tartuin tuumasta toimeen. Siinä ei kauaa nokka tuhissut ja vastaanottaja oli tyytyväinen. Sydämen vieressä poseeraa alakuvassa lasten joululahjaksi saama ihana pupuvalaisin.

Samalla surautin sitten myös pilvimobilen, jollaisia on monessa blogeissa näkynyt. Sen kummempia miettimättä tai mallia etsimättä siitä tuli nyt tuollainen, no, vähän turattu ja kokoon parsittu yksilö, mutta ei ne virheet seinältä onneksi niin kovin silmiin paista kuin kuvissa. Aikeissa on siirtää se lasten unihuoneeseen, kunhan tässä nyt aikansa sitä naulan paikkaa miettii ;)

12 kommenttia:

 1. Ihania pikku tekeleitä. :) Meillä olisi tytön huoneen verhosta pieni ylijäämäpala odottamassa inspistä, ideakin jo olisi valmiina kunhan joku saisi aikaiseksi tarttua ompelukoneeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Se voi aina välillä olla melkoisen haastavaa saada se kone esille, tiedän useamman vuoden kokemuksesta ;) Mut kunhan inspis iskee, niin kyllä kannattaa!

   Poista
 2. Pitäsköhän munkin tollanen pilvi tehdä kun ne on niin ihania vaikkei lapset ehkä enää tuommoisista välitä, mutta niinkus äidille sitten! ;)

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee!! Niin mäkin päätin, vaikka mobilet muuten vauvoihin yhdistänkin. On tää niin kiva, mä ainakin tykkään (ja kyl ne lapsetkin) :)

   Poista
 3. Suloisia ompeluksia! Mulla olisi haaveissa ehtiä ompelemaan kuopuksen huoneeseen uusi viirinauha keväisissä väreissä..
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Venla :) Oih, kevätvärit mullakin jo taas mielessä. Tulee varmasti ihana viirinauha!
   Kiitos ja mukavaa sunnuntain jatkoa :)

   Poista
 4. Ihania ompeluksia. Olen myös miettinyt tuollaista pilvimobilea lahjaksi. Ystävällä on toukokuun alussa laskettu aika, joten tuollainen voisi ilahduttaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi, tuo olisi ihana lahjaidea, varmasti tykkäisi niin ystävä kuin uusi tulokaskin <3

   Poista
 5. Tuollaista pehmopilveä olen minäkin usein harkinnut tekeväni, mutta harkinnanasteelle se on jäänyt! Ihana tuosta sinun tuli! Meillä tominut se kontaktipilvi lastenhuoneessa ja tykkään siitä hurjan paljon! Olisi myös kiva tuo pilvimalli tyynynäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeeksi kun harkitsee, niin kyllä se siitä vielä teoiksi muuttuu :) Kiitos, kyllä tää itseäkin ilahduttaa. Joku näissä pilvissä on, että ne on ihania melkein minkälaisena "askarteluna" vaan! Tyyny olis kyllä huippu!

   Poista
 6. Tulipa söpöjä! Kenellekähän itse tekisi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Silja! Ihan kuule itselle oman seinän piristykseksi, miten olis, pisarathan sopii kaikille :) Tai sit jollekin yllärivastaanottajalle ;)

   Poista