torstai 8. toukokuuta 2014

PILKULLISTA PELLAVAA ALESTA







Pellavalakanat on taatusti ollut yksi suosituimpia blogausaiheita sisustusblogeissa viimeisen vuoden aikana, ja nyt lopultakin kannan minäkin korteni kekoon! Toki olen ihastellut pellavia jo pitkään, mutta kallis hinta ja ennakkoluuloni lakanoiden karkeudesta on hillinnyt intoa. Viime talvena bongattiin ystävän kanssa Kodin1:ssä käydessä ihanat Pilkku sekä Pallo pellavapussilakanat, ja ne jäivät tuonne mielen sopukoihin hautumaan. Nyt kun huomasin Kodin1:n verkkosivuilla kaikkien lakanoiden olevan -30%, päätin että lopultakin on myös meidän vuoro siirtyä pellava-aikaan. 

Alunperin Pallot olivat mun suosikit, mutta väreistä omaan makuun paras "harmaanroosa" ei mieheltä huraa-huutoja saanut. Nenän asennosta päättelin, että uni ei maistu jos sellaiset meidän sänkyyn petaan. Lopulta varma musta-valkoinen ja pilkut veivät voiton ja nyt kun niitä luonnossa täällä katselen, niin en voisi olla tyytyväisempi! Kauempaa katsottuna näyttävät jopa tasaisen harmaalta, ja pilkut tulevat kunnolla esiin vasta lähempää katsottuna. Sopivat niin somasti tuonne meidän makkarin kalkkimaaliseinään ja jo ennestään olemassa oleviin pellavaverhoihin, tyynynpäällisiin ja valaisimiin, että voipi olla ettei sänkypeittoa malta kovin usein tuohon päälle heittää...

Semmoisen mokan tein, että en tajunnut paketissa olevan pelkkien pussilakanoiden, tyynyliinat joudun siis vielä perään tilaamaan. Onneksi ale jatkuu vielä 14.5. asti, ja liikkeeseen toimitettuna ei tule postikuluja. Alessa on siis kaikki lakanat, ei pelkästään pellavat. Eikä ole maksettu mainos, ihan ite bongasin!

edit: Image black&white vinkkaili, että netAnttilasta saa vieläkin edukkaammin samat lakanat: -40% !

25 kommenttia:

  1. Täällä myös yksi ennakkoluuloinen! Kun nyt on totuttu suoerpehmeissä trikoissa nukkumaan, niin pellava tuntuu ajatuksena tosi karkealta. Mutta luulenpa, että kiusaus kasvaa täälläkin niiden testaamiseen. Tuollaisiin kuviolllisiin en ookaan aiemmin törmännyt, pilkku on tosi kiva!! Valkoiset vois olla myös kivat kesällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt nuo tuntuu ihanan pehmeiltä kun nostin ulos kuivausrummusta! Sitä niille kai suositellaankin :) Mulla on joku ihme jumitus siihen, että lakanat pitää olla kuviolliset. Mutta valkoiset olisi niiiiin ihanan raikkaat kesällä!! :)

      Poista
  2. Moro ihanuus, mä tänään samaisesta aiheesta postailin, eli pellavasta ja hei, NetAnttilassa on pellavapussarit vielä halvemmalla, eli -40%. Sinne siis--->

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo totta!! En oo tänään ehtinyt mitään ite lukemaan, ja mennyt sun juttu ihan ohi. Olispa jäänyt tää juttu välistä jos olisin tuon tiennyt. Mä oon aina nuo mieltänyt niin samaksi ketjuksi, että enpä arvannut noin kovasti keskenään kilpailevan! Onneks en vielä ehtinyt tilata tyynyliinoja, ne siis tuolta. Kiitos!! =)

      Poista
  3. No mikä on ollut käyttökokemus vai onko ensimmäinen yö pellavalakanoissa vasta edessä?
    Kesällä ovat kyllä varmasti ihanat, hengittävät ja viileät.

    Kauniit lakanat ja muutenkin kaunis harmonia teidän makuuhuoneessa. Tuoli ja siihen kiinnitetty lamppu kruunaavat kokonaisuuden!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edessä vasta! En malttanuy odotella, kun näyttivät ja tuntuivat niin ihanilta pesun&kuivurin jälkeen :) Lupaan moittia jos siihen on aihetta ;)

      Kiitos Ilona! Tämä on huone, jossa mullakaan ei ole muutostarvetta muuten kuin lakanoiden vaihdon muodossa silloin tällöin: )

      Poista
  4. Nuo pilkulliset on tosi kivat.
    Pellavat on helteisinä kesäöinä ja samoin talvipakkasilla ihanat ihoa vasten.
    Nyt lähden nettikaupoille ;). Heippa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyikö lakanat? ;) uskon että on just niinkuin kuvailit!

      Poista
  5. Tälläisiä pilkullisia en ole huomannutkaan, hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä ei oo mun mielestä kauheesti mainosteltu. On kyl kivat!

      Poista
  6. Voi onpas söpöt lakanat!! :D Meillä pitäisi uusia lakanakaappia.. ja pyyhe :) ja vaikka mitä, hah :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niitä tarpeita aina kertyy ;) mut oikeesti, kyllähän lakanat ja pyyhkeetkin kuluu, vaikka sitä ei niin helposti huomaakaan. Meidän pyyhepinkasta joutais vaikka mikä jo siivousrätiksi...

      Poista
  7. Kivan näköistä! täällä yksi pellavalakanoista haaveileva.. :)

    VastaaPoista
  8. Ihanat, hieman kasari-marimekko-henkiset lakanat. Tykkään!

    VastaaPoista
  9. Itsekin olen vähän mietiskellyt noita pellavia, mutta en ole vielä niille oikein lämmenny/raaskinut ostaa. Meillä on vielä parisängyn leveä peitto, ei siis kahta, ja valitettavan usein moni pussilakanasetti jääkin ostamatta, kun ei löydykkään sitä parisängyn kokoa. Näissä taisi kyllä olla myös sitä leveääkin settiä :)

    Ihanat kyllä ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalliitahan nuo normihintaan on. Ja alessakin. Meillä oli tupla ehkä puol vuotta kun muutettiin aikoinaan yhteen. Sen jälkeen mies vaati omat peitot, ettei tarttis aina palella ilman ;D

      Poista
  10. Kiitos vinkistä, meiltä löytyy yhdet pellavatyynyliinat mutta pussilakanoita kaipaillaan:) Nuo valitsemasi ovat kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun oli hyödyksi! Multa edelleen puuttuu ne tyynyliinat...

      Poista
  11. Ai nyt tärppäs, aika hyvä! Onko tullut uni hyvin? :) Melkein tekisi mieli tarttua tilaisuuteen ja ostaa meillekkin, mutta nyt elettävä hetki nuukaillen:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt! Sai tässä aika kauan odotella, ja sit tulikin ihan vahingossa vielä kamppis eteen :) Ihmettelen vaan tuota samanaikaista mutta eri suuruista alea kahdessa saman ketjun (tai mä ainakin ne miellän sellaisiksi) kaupassa. Ei tullut mieleenkään toista tarkistaa, ennen tilausta! Nää joutu vielä vähän huilille, oottamaan niitä tyynyliinoja, mut ihanalta tuntuu.
      Jep, mulla alkaa nyt synttäreiden jälkeen säästökuuri. Hirveä vimma olis reissuun, ihan mihin vaan!

      Poista