tiistai 18. helmikuuta 2014

PALOJA VIIKONLOPULTA











Kiirettä pitää sen verran, että ei ehdi viikonloppuisin kuvaamaan. Ja kun ei ehdi, niin tarkoittaa se hiljaisuutta blogissa, kun ei tuo päivä ihan tarpeeksi ole vielä pidentynyt ja kirkastunut mun makuun iltakuvausta ajatellen... Mutta tämmöisiä sain sunnuntaina napattua muutama hetki ennen lähtöä lasten mummolaa kohti.

Lauantaina löysin itselleni täydelliset nilkkurit. Nahkaa, kiva juju vetskarin muodossa, maailman mukavimmat jalassa ja ale-hintaa 40eur. Viimeinen pari omaa kokoa, ja toisiksi viimenen ylipäätään, joten kävipä tuuri.

Elloksen tilauksen naputtelin lopulta joku aika sitten ja perjantaina se sitten tuli. Tuo pilvimatto kotiutui suunnitellusti kodinhoitohuoneeseen ja heräte-puuheppa kopsuttelee ympäriinsä. Nuo lakanat mua nyt vähän ihmetyttää ja arvon tässä palautanko vai en. Ei tuo minusta nyt harmaa ole, niinkuin mainoskuva antaa ymmärtää (oli siinäkin hintsusti sinertävää, mutta ei noin paljon) ja pesuhan oli ihan katastrofi. Valkoinen pohja on nyt aikalailla vaaleansininen, kuten myös toiset koneessa olleet lakanat. Enhän mä nyt tajunnut, että valkopohjainen puuvillalakana värjää, kun ei siitä ollut mitään mainintaa... 

Nyt niin kovasti trendikkäät ja ilmaa puhdistavien ominaisuuksiensa vuoksi puhututtaneet viherkasvit ovat nyt sitten löytäneet meillekin. Sijoituspaikat on vähän kortilla, mutta olen minä muutaman tänne saanut ängettyä. Sunnuntaina piti iltapuhteina vielä solmia pikainen makramee-amppeli, josta tuli kiva, jos ei katsota miten vino se on. Ainakin toinen pitänee vielä solmia. Yritän silti olla muuttamatta taloa mummolaksi.

Amppelin lisäksi, käsiä on jo pari viikkoa pitänyt kiireisenä marisukat. Haastava homma ihmiselle, joka ei ole koulun pakollisten sukkien jälkeen saanut kahta samanlaista aikaiseksi. Ensi-innostuksella ensimmäinen päivässä varpaita vaille valmiiksi, kunnes tajusin että varsi on liian tiukka. Sitten tuon toisen kanssa olenkin turannut kavennuksia miettiessä. Josko sitä vaikka ensi syksyksi saisi sukat jalkaansa. Tai vaikka kaksi erikokoista joulusukkaa, jos ei muuta!

Aiemmin en ole lehdissä näkynyt, mutta nyt sitten peräti kaksin kappalein. Ihanana yllärinä meidän lastenhuone sai kunnian vilahtaa uusimmassa Kotoliving-lehdessä blogi-tärppinä. En tiedä onko joku tänne tuon innoittamana jo löytänytkin..? Vähän mua huvitti kuvaus "suvussa kulkeneesta omakotitalosta", joka kuulostaa jotenkin tosi arvokkaalta, vaikka tottahan se sinänsä onkin - siis se suvussa kulkeminen (toinen sukupolvi), ei se arvokkuus. Oma naama ja meidän ruuat komeilevat sitten uuden Kotiblogit-lehden sivuilla ruokablogini ansiosta. Ja nythän mä vallan jouduin henkäisemään syvään, kun kävin lehden nettisivulta linkkiä noutamassa ja löysin sieltä meidän koko perheen. Huh.

Nyt jos olisin kun olen fiksu, niin lähden nukkumaan. Haettiin lapset kahden päivän mummola-visiitiltä ja molemmat nukahtivat viiden jälkeen autoon. Voipi olla että meillä ei herätä huomenna normisti viiden-kuuden maissa, vaan... en edes halua ajatella. Öitä ja kuulumiin!

12 kommenttia:

  1. Vau mitkä sukat on tulossa!! Ihanat värit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä vielä menis vannomaan, että niistä sukaT tulee, mutta jotain sinne päin... ;D Värit valikoitui automaattisesti, tuntui hyvältä :) Kiitos!

      Poista
  2. Kerrassaan ihania kuvia ja kaikkea ihanaa niissä näkyy <3 Minäkin pidin maton, on se vaan niin ihana! En olekaan ennen ruokablogissasi käynyt, sitä oli ihana kurkata, palaan sinne myöhemmin ajan kanssa vinkkejä hakemaan :)

    Ihanaa viikkoa Petra!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Laura <3 Matto on tosi kiva, vähän liian lyhyt meille, mutta liian ihana palautettavaksi. Kiva kun nyt löysit ruokabloginkin puolelle! Olen sitäkin yrittänyt nyt vähän virkistää pitkän hiljaisuuden jälkeen :)

      Poista
  3. Aivan ihania juttuja taas. Mikä tuo betonipäärynä(?)
    Ja voi kuinka taitava voi ihminen olla (Marisukat)!

    Viherkasvit on kyllä vaikeita. Sijoittaa kotiin siis. Tai en mä tiedä onko se vaan meidän koti, johon ne ei aina tunnu istuvan. Paitsi kodinonni. Se on ihana. Mutta kuolee aina pentele.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ilona! Päärynä on viime kesänä ostettu Biltemasta n.1 eurolla. Omena jäi saamatta, toivottavasti niitä tulee taas ensi kesänä!
      Mun fiilis noiden sukkien kohdalla on lähinnä, että voi miten voi ihminen turata ja turata!! Puran enemmän kuin etenen. Mut kai ne siitä, ainakin yksi ;)
      Ei meillekään ole viherkasvit vuosikausiin mahtuneet. Nyt on niiden hetki (vaikka ei ne oikein meinaa hengissä pysyä). Noilla amppeleilla saa paikkoja helposti. Voisinkin tän ohjeen vaikka postata, mulla meni tuohon puoli tuntia.

      Poista
  4. Ihania kuvia!

    Tuo puolikuumatto on ihana! Ja villasukat ja, ja, ja... <3

    VastaaPoista
  5. Tosi hienoja kuvia! Ja kivoja juttuja olet löytänyt. Tehän ootte ihan blogi-julkkiksia nyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Ite näen noissa taas vaikka mitä feelua, lähinnä sitä valon puutetta, johon ei näköjään valitettavasti voi vaikuttaa, vaikka kuinka urputtaa ;) Haha, joo, haluutko nimmarin? ;DD Onneks noiden lehtien lukijakunta, taitaa olla enimmäkseen blogien parissa jo valmiiksi.

      Poista
  6. Lomailin viikon, nyt ahmin blogeja, vaikka pitäisi tehdä paljon muuta, pianhan alkaa kultapelikin. :D
    Aivan superit noi marisukat, mäkin haluun. Tsemppiä niiden tekemiseen.
    Ja tuo ruokablogi, oon vallan unohtanut sen, viimeksi supersynttäreiden herkkuja tuijotellut. Ei silti, koitan olla inspiroitumatta ruokablogeistakin, meinaa muutenkin vapaa-ajastani liian paljon repsahtaa koneelle ja sisustus-/kässäblogeille. Mutta sun Patalinnussas, niin hienoja kuvia ja maistuvan näkösiä annoksia, että. Pyörrän taas periaatteeni. ü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas oon jäänyt johonkin laiskimus-moodiin, en saa tänne mitään kommentoitua...
      Hei yks sukka on nyt valmis, jee! =)
      Kiitos paljon! Patalintu on aina vähän hunningolla, mutta ruokakuvien ottamisesta mä kyllä tykkään. Koneelta löytyis vino pino lisää, kun vaan jaksais reseptejä naputella ;)

      Poista