sunnuntai 23. helmikuuta 2014

HANG IN THERE










Ensin hurjan iso kiitos kaikille edelliseen kirjoitukseen kommentoineille. Sitten iso virtuaaliahalaus teille kaikille muille "ulkopuolisille" <3 Haluaisin vastata jokaiselle erikseen, ja yritänkin sen vielä tehdä, mutta tästä on nyt herännyt niin paljon ajatuksia, että jouduin vähän kirjoitusjumiin. Minusta on tärkeää, että tiedätte miten paljon jokainen kommentti minulle merkitsee. En halua kirjoittaa liukuhihnalta, vaan ajatuksen kanssa. Monet noista kommenteista pelottivat teitä varmasti yhtä paljon, kuin minua alkuperäinen kirjoitukseni. Kuten huomaatte, poistin tekstin. Mutta ei hätää, se on tallessa (kysy linkkiä, jos olet sen unohtanut). Halusin sen ehdottomasti kommentteineen säästää, mutta sen verran oma avoimuuteni alkoi minua ahdistaa, että halusin sen pois tästä yhteydestä. Onpahan nyt sitten kanava olemassa, jos jatkossa tekee mieli purppaista lisää.

Paluu ruotuun. Naulakkokuvat napsin jo useampi viikko sitten. Niiden sisustustyynyjen ja -lehtien lisäksi, mulla taitaa olla taipumus hamsteroida naulakoita. Näiden olemassaolevien lisäksi tiedän monta ihanaa, mitä mielelläni meillä näkisin. Mutta eihän niitäkään voi loputtomasti seiniin nakutella. Seinätila ei riitä ja eihän noissa kauneimmissa meinaa raaskia mitään roikuttaa, kun hieno naulakko menee ihan peittoon ;D 

Ylhäältä alas:
Design House Stockholmin Wave-naulakot kylpyhuoneessa.
Normann Copenhagenin Sticks kodinhoitohuoneessa.
Tori-löytö: Selki-aseman 5,2Mhz kodarissa myöskin
Toinen setti Wave-naulakoita eteisessä lasten vaatteille
Gubin Mategot eteisessä vieraiden takkeja varten (ja villahousuja, jotka eivät sitten kuitenkaan kelvanneet käyttöön)
Granitin putki minun ja miehen takeille
Eräänlainen naulakko tämäkin: Vitran Uten silo keittiössä
DIY-hang it all makkarissa

31 kommenttia:

  1. Onpa teillä hieno kokoelma naulakoita! Meillä ainoa maininnan arvoinen on Muuton Dotsit. Nekin ovat enemmänkin vain seinäkoristeena kuin naulakkokäytössä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dotsit onkin ihanat ja ite niitäkin just enemmän vaan koristekäyttöön haaveilen... :)

      Poista
  2. Ihania naulakoita kaikki!! :) mä oon meille miettinyt tollasta putkee missä teidän takit roikkuu ja on noi s-koukut. Toimiiko käytännössä miten hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo tosi hyvä! Meillä on siinä lisäksi henkareita, yhteensä siihen saa tosi paljon takkeja. Ulkonäkö tietty kärsii, mitä enemmän sitä vuoraa... ;)

      Poista
  3. Uten silo ja diy-hang it all on mun lemppareita noista. Voi kun joskus vielä omistaisinkin uten silon. Pihi kun olen,en varmasti koskaan tule omistamaan. Eikun mulla on vuoden päästä kolmekymppiset. Sehän on hyvä syntymäpäivälahjatoive. Nyt kun vielä muistaisi sen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan todella hyvä 30v-lahja!! Pyydäpä jo nyt, niin ei haittaa vaikka itse unohtaisit, olis vaan täydellinen yllätys :D

      Poista
  4. Mahtavia naulakoita. Meiltä löytyy Normit, mut ihanaa olisi omistaa myös Uten Silo ja Hang It All. Mun pitkäaikaiset haaveet, toivottavasti toteutuvat joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naulakoista löytyy kyllä näitä helmiä, joita katselee mielellään ja jotka toimii! Toivottavasti toivomasi löytää vielä teillekin :)

      Poista
  5. Aivan ihania kaikki!!! Erityisen suosikki on tuo DIY Hang it all, se on vaan niin hieno. Samoin nuo kodinhoitohuoneen puiset naulakot ovat kyllä todella hienoja!

    Ihanaa sunnuntaita Petra <3 palaan pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Varsinaista designia tuo... ;)
      Hei jos ihmettelet, niin tein sen siirron ennen sun kommenttia, eli en tarkoituksella sitä poistanut todellakaan! Nyt en vaan enää saanut sitä mukaan, tai en tiedä miten se tapahtuu.

      Poista
  6. Niin monta ihastuttavaa naulakkoa teiltä löytyykin. Moni noista haavelistalla itsellänikin :) Kivaa sunnuntaita!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naulakkokeräilijä varmaan ;) Kiitos ja mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  7. Nyt on enää vuosi 2013 lukematta.. ;)
    Ja enemmän vain pidän

    Mitä mukavinta sunnuntaipäivän jatkoa

    VastaaPoista
  8. Hyvin oot saanu siljoiteltua vaikka mitä ihanuuksia teille! Tulipa mieleen, että onko lapsilla joku omassa huoneessaan? ;) Sinne siis vielä joku?
    Tuon Mategotin mäkin vielä joskus haluaisin! Uten silo on toivottavasti pian perillä- eiks 12 vuotta odotusta ois jo ihan tarpeeksi...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei oo lastenhuoneessa vielä mitään! Sinne oottelis se yks kirahvi tuunausta, ehkä. Vähän hirvittää, kun paras paikka naulakolle olis keskellä tapettia... Tai sit ovi. Uten silo on todellakin ansaittu tuolla odotuksella =)

      Poista
  9. Ihania naulakoita! Meillä olisi tarvetta vaikka kuinka monelle, mutta en uskalla edes ajatella niitä vielä. Kunhan nyt ensin saataisiin talo pystyyn... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eiköhän kannata katsella miltä seinät näyttää pystyssä ensin, ennenkuin alkaa niitä rei'ittämään :)

      Poista
  10. Vitsit teillä on ihania naulakkoja, voisin ottaa vaikka kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aattelin, että noihin on aika hyvä panostaa, kun kumminkin pysyvät sitten paikoillaan varmaan aika lailla ikuisesti :)

      Poista
  11. Oi, kauniita ovat! Uneton täällä moi! Luin sen ajatuksia herättäneen postauksen ja olin kovasti laittamassa meiliä. Käyn vähän hitaalla nykyisin -pahoitteluni, etten ole vieläkään laittanut. Se oli hieno kirjoitus. Mutta naulakoista vielä sen verran, että noistapa otankin inpspitaatiota tulevaan kotiin!

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Ja typot kuuluvat asiaan kun kello on noin puoli viisi ja on herännyt jo ennen kolmea... :D Mutta hei, tänään pääsen kampaajalle ja mikä parasta, menemme käymään tulevassa kodissamme saamassa "talonkäyttöohjeita" myyjiltä. Jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, jopas sua valvotuttaa! Mahako siellä painaa?
      Kiitos! Hitaalla käyn minäkin, en oo vieläkään saanut edes niihin tähän mennessä tulleihin kommentteihin vastattua...
      Hei mahtavaa, teidän muutto on jo niin lähellä!! Tsemppiä siihen <3 Ja kampaaja, good for you! Munkin pitäis päästä, mutta en oo saanut edes aikaa varattua. Ponnarin pito jatkuu ;)

      Poista
  13. Heips! Tulin katsomaan linkkiä poistettuun tekstiin, josko sieltä löytyisi vastausta mun kommenttiin :) Laitatko mulle vaikka s.postia surviina@hotmail.com :)

    VastaaPoista
  14. Ihana idea tuohon "hang it all"-naulakkoon! Mulla siis sama Tigerin naulakko, mutta tytön huoneessa, joten vielä sitä ei tarvitse muokata, mutta olen miettinyt naulakkoa vaatehuoneeseen ja tässä voisi olla idea! Jos vaan löydän Tigerista vielä toisen :) ja on kyllä pakko mainita, että ihmetys jäi suuri tuosta "poistetusta" postauksesta. En siis yhtään tiedä mitä olet kirjoittanut, mutta jäi olo, että olet saanut siitä huonoa palautetta..? Toivon todella, että niin ei ole ja, että asia on käsitelty. Blogeissa on aina miinus puolena se julkisuus ja mitä se tuo tullessaan. Itse vielä mieti uutukaisblogilleni "suuntaa" eli kuinka henkilökohtaisen siitä loppujen lopuksi haluan vai pysynkö vain sisustuslinjalla :) Mutta ihanaa alkanutta kevättä sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä mä noita naulakoita Tigerissa taas pari viikkoa sitten isot rivit näin :)

      Ihan päin vastoin, sain todella hyvää palautetta! Koin vaan, että en sittenkään halua tänne jättää niin henkilökohtaista kirjoitusta. Kommenteista huomasi, miten eri tavoin sen voi ymmärtää kuin miten oikeasti tunnen. Ja ilman taustoja, tuntemattomien varsinkin. Sen hetken tunteita, joista jo jatkoin eteenpäin. Sähköpostilla sen osoitteen saa kyllä edelleen.

      Poista
    2. todella hieno juttu, että kommentit olivatkin positiisia, huh :) pitääkin käydä siis tigerissa :)

      Poista