tiistai 17. syyskuuta 2013

Valon leikki


Yhtenä hetkenä päivässä, keväällä ja syksyllä, valo tulee sopivassa kulmassa yläkerran aulan ikkunasta sisään, heijastaa itsensä läpi lasisen porraskaiteen ja tekee rappusiin kauniita prismoja. Näitä "sateenkaaria" on ihmetelty yhdessä ja erikseen. Koskaan en muista katsoa kelloa, milloin ne näkyvät. Aina ne ovat yhtä ilahduttava yllätys, kun portaissa eteen sattuvat.


6 kommenttia:

 1. Wau. Mainio tapa opettaa lapsille valon syvintä olemusta. Ja onhan siinä ihan pureskeltavaa näin aikuisenakin :)! Kivaa tiistaita, vaikka täällä ainakin sataa! Mutta siitä huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sitä noin ajatellutkaan, mutta ihan totta! :) Kiitos! Toivottavasti teilläkin sää lopuviikoksi paranee, täällä oli mukavan aurinkoista, mutta tuulista. Mukavaa illan jatkoa!

   Poista
 2. Oi vaude! Hienosti oot saanut sateenkaaret kuvaan vangittua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuona päivänä prismat heijasti jotenkin tosi hyvin ja niitä oli neljä kerralla näkyvissä. Olisin halunnut kuvan kasvoprofiilista, mutta malli oli eri mieltä... ;) noita oli kyllä mukava kuvata, toivottavasti osuvat taas joku päivä mallin kera otollisesti kohdalle :)

   Poista