torstai 14. maaliskuuta 2013

Kadonnut sohva ja viiksiunia

Puoli vuorokautta siihen meni että tytär tajusi sohvan kadonneen. Sitten alkoi parku "missä meidän sohva, minä haluan sohvan!!"


Meni pari minuuttia, niin ei enää harmittanutkaan. Nosteli nopsaan tyynyt pystyyn selkä- ja käsinojiksi ja peitot mukaan myllättäväksi.


Ihan hyvin pärjätään siis näköjään ilmankin :)


Poikasen nojatuoliratkaisu ei ehkä toimi muille perheenjäsenille...


Kävin eilen päiväkeikalla Oulussa. Kyllä oli kylymä!!! Edellisenä yönä -38C, minun paikalle saavuttua ei onneksi enää "kuin" -24C. Mereltä puskeva viima meinasi räjäyttää pään. No nyt se on sama sää täälläkin ja ulkona pipo visusti päässä! Onneksi ei työmatkalla paljon tarvinnut ulkoilla. Lounas syötiin Ravintola Puistolassa, oikein kiva. Ennen kotimatkaa tein kolmen minuutin täsmäiskun H&M:lle ja kävin lapsille nämä hauskat pyjamat. Pojalle viikset, tytölle vähän söpömpää.


P.S. Oli muuten miehellä mielenkiintoinen hetki kun avasi oven sohvanostajalle. Minun huutiksen kautta myymäni sohva päätyi miehen työkaverille. Piiri pieni pyörii :)

12 kommenttia:

 1. Pojalta löytyy luovaa ongelmanratkaisukykyä, kiva nojatuoli ;)
  Mitähän omat polvet tähän sanoisivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan :) Itsellä olis kyllä varmaan aikamoisen epämukava olo tuosta telkkaria tiirailla!!

   Poista
 2. No sinähän oot ollu ihan meidän huudseilla! Me asutaan aivan Oulun lentokentän kupeessa ;) Ja tuo Puistola on noussut aivan omaksi lemppariksi, enpä ollut aikaisemmin tajunnut tuon nimen löytyvän täältäkin :D Aika oivallinen ruokapaikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai te ootte ihan siinä. No oonpa tosiaan mennyt ihan läheltä :) Tää olikin jo toinen kerta kun kävin tuolla Puistolassa syömässä ja molemmilla kerroilla ollut hyvää! Hassulta vaan tuntuu sinne tuon nimen takia mennä ;)

   Poista
 3. Ei vitsi, nuo pienet ovat suloisia. Ihanan nojatuolin toinen on keksinyt! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä veikeitä tapauksia (silloin kun ei ole huono hetki) ;)

   Poista
 4. Mä myin kanssa juuri meidän sohvan. Ja eilen kun kävi talon katsojia niin he kertoivat, että meidän sohva asuu heidän ystävän luona nykyään:) Ja luonnollisesti mä en tunne näistä ihmisistä ketään:)
  Minkälainen sohva teillä oli? Mietin vain sitä meidän tulevaa kotia. Ne sen alueen rivareiden oh/ruokahuone yhdistelmät eivät ole niin hirveen isoja ja olis tietty kiva, että kaikki 5 perheenjäsentä saisivat istumapaikan kun telkkaria katsotaan... vai pitäisö lapsille laittaa vaan tollaiset laatikot;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei teilläkin oli samantyypinen sohvanmyynti :)

   Meillä oli Ikean Ektorp vuodesohva. Alusta alkaen vähän liian massiivinen tähän asuntoon, kun meidän muutkin kalusteet on/oli aika isoja + tässä on takka joka rajoittaa paikanvaihtelua. Näissä on tosiaan vähän se ongelma, että kun yksi sohva tiettyyn paikkaan löytyy, niin sitä järjestystä on sen jälkeen tilan puutteen vuoksi vaikea vaihtaa. Nuo laatikot on kyllä helpot siirrellä, kevyet, edulliset, saa pinoon, pelkistetyt... jatkanko? ;D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ei istuimeltaan ihan niin pehmeää mallia kuin mihin yleensä on totuttu ;)

   Poista
 6. Hei meilläkin oli joku connection huutiksessa myymäni ruokapöydän ostajan kanssa! Itse asiassa nyt muistankin. Ostaja oli pääkaupunkiseudulta, mutta silti sattumoisin meidän naapurissa asui joku hänen tuttavaperheensä... Todellakin, piiri pieni pyörii...

  Aika houkuttelevalta näyttää tuo teidän väliaikaissohva, tuossa on varmaan mukava köllötellä ja peuhata... (Mua muuten alkoi just väsyttää, hyvää yötä! :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just, ihan ihme sattumia noiden kauppojen kanssa. Ei tää oo kyllä iso maa... :)

   Musta tuntuu että tällä "sohvalla" on ollut kohta enemmän käyttöä kuin entisellä. Eilenkin mies kupsahti tuonne lattialle tyynyjen sekaan ihan tyytyväisen näköisenä rempan jälkeen. Ei siis hätää, vaikka ei saataiskaan sitä uutta sohvaa heti kun muutetaan ;DD

   Poista