lauantai 23. helmikuuta 2013

Sitten siinä kävikin niin...

... että meille tuli hoppu!

Meillä piti olla vielä reeeeeilusti aikaa ennen muuttoa. Myytiin oma asuntomme itse kätevästi naapureille muutama viikko sitten. Naapurit laittoivat sitten omansa myyntiin. Kaikki ajateltiin että muutto olisi toukokuussa, mutta sanottiin että jos on pakko voidaan muuttaa 6.4. No, ostajien ostaja ratkaisi ja meillä on nyt tasan kuusi viikkoa muuttoon. Kuusi!!

Meinaa "vähän" stressiä pukata. Talon remontti ei ole vielä lähelläkään valmis. Tässä pitäisi samalla käydä töissä ja hoitaa lapset ja pakata. Ja tehdä 5 töihin liittyvää koulutusta. Järjestellä lasten tulevat hoitokuviot. Etsiä anopille asunto. Ja muuttaa!! Oho.


Mitä tekee hän? Potee kotona flunssaa kun mies raataa rempan kimpussa. Mun piti vaan levätä kun en näköjään yölläkään ikinä saa/osaa nukkua tarpeeksi. Meinasin lukaista ja ihastella uusia kirjoja. Niitä en ole vielä avannut. Tyhjensin lasten vaatekaapeista kaikki pienet pois; pakkasin kassit muutamaan ystäväosoitteeseen, yhden uffille ja yhden roskiin. Naputin ison kasan Huutikseen. Siivosin. Neuloin villasukkaa. Valmistelin illallisen. Käytiin kaupassa. Yskä jatkuu, ihme. NYT istun ja lepään. Odotan Putousta. Piirsin myös vähän (eilen). Seuraavaksi opettelen priorisoimaan ;)

26 kommenttia:

  1. Kyllä kaikki aina järjestyy. Voimia ja pikaista paranemista! Mut oot kyl tehokas kipeenäkin... Täällä meilläkin on täys tohina päällä, sirkkeli huutaa lauantai-illan ratoksi ja naulapyssy soi:) naapurin mummokin on turhan hyvällä kuulolla varustettu...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, sielläkö on jo käyty ihmettelemässä että mitä naapurissa tapahtuu..? Nyt olis taas virtaa vaikka yskä painaakin kun sain viime yönä melkein 11 tuntia unta palloon. Vähän outo olo :-o

      Poista
  2. Voi hitsi! Lukijan kannalta tämä on kyllä tosi jännittävää :)
    Hirveä määrä tsemppiä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä minkä tasoiseksi postaukset tässä viikkojen kuluessa muuttuvat... ;)
      Kiitos paljon!

      Poista
  3. Kyllä noilla kirjoilla paranee, on sen verta hyvät.
    Jos tuohon tahtiin jatkat flunnsasta huolimatta, 4 viikkoakin olisi riittänyt ;).
    On sulla energiaa, tosin tuossa saumassa on pakko löytyäkin. Kyllä se hyvin menee! Voimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, nuo on kyllä tosi ihania kirjoja sen mitä olen selaillut! Heh, älä puhu, näin kun nää aikataulut elää niin kohta meillä ei olekaan kuin 4 viikkoa! No ei, toivotaan että 6 pitää ja päivät hidastuvat, mutta tahti kiihtyy...
      Kiitos!

      Poista
  4. Huhhuh, ja mä stressaan kun on vähän työkiireitä ja koti siivoamatta, joten annoit kyllä vähän perspektiiviä... Kovasti tsemppiä tuleviin viikkoihin, muista että olette ihan lähellä unelmaanne, toivottavasti se auttaa jaksamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normisti noista stressaisikin minäkin. Hyvä jos täältä löytyi "helpotusta" ;) Mäkin voin sitten aina tulevaisuudessa palata näihin kirjoituksiin ja miettiä miten siitä selvisi :) Kiitos, se maali pitää kyllä yrittää pitää mielessä. Miten ihanaa meillä kesällä onkaan!

      Poista
  5. Auts, tsemppiä muuttoon! Ehkä "parempi kerta rytinä, kuin ainainen kitinä"- asenne auttaa muutossakin ;) Toivottavasti kaikki menee hyvin ja jouhevasti.

    Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä asenteella se on mentävä! Vaikka väkisin vähän kitisyttääkin ;) Kiitos paljon ja kiva kun kävit kommentoimassa. Hyvää sunnuntai-iltaa myös teille :)

      Poista
  6. Aika selkeet ruuhkaviikot tiedossa! Hengästyttää ihan pelkkä ajattelukin... Mutta jos jollain ihme adrenaliineilla...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiedän sen lääkkeen millä tää mennään. Hyvillä yöunilla! Viime yönä nukuin melkein 11h ja olin tänään kuin duracell-pupu koko päivän yskästä huolimatta. Ihan ime olo viikkojen 4-6tunnin yöunien jälkeen. Nyt siis pitäisi saada meidän lapset lopultakin tajuamaan aamunukkumisen ilot tai etsiä joku yöpäiväkoti muutamaksi viikoksi... ;)

      Poista
  7. Yöpäiväkodiksi en lupaudu, mutta jos muuten tarvitset apua jossakin, niin ilmoittele.

    Tsemppiä ja jaksamista! Nyt pidetään sormet ristissä, ettei mikään pahempi virus löydä tietään teille enää tänä talvena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei auttanut toiveet. E:lle nousi nyt illalla reilu 39 kuume, valitti päänsärkyä ja lihassärkyä ja masuun sattui. Miks tää kuulostaa ihan influenssalta..? Katotaan mitä tuleman pitää ja toivotaan edelleen parasta!

      Kiitos paljon tarjouksesta! Mä kyselen apuja tarvittaessa. Ihme kun ei yöhoito innosta ;DD

      Poista
  8. Pikaista paranemista ja kyllä kaikki järjestyy. Onpahan puuhaa seuraaviksi viikoiksi:) Mun pitikin kysellä, että onko asunto myyty. Me kun haaveillaan sinne paluusta. Sulla on ihana maku. Selailin kaikki postaukset. Mikä sun entisen blogin osoite on? Onko siellä kuvia teidän nykyisestä kodista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Seuraava potilas ilmoittautui tänään, saa nähdä missä putkessa ollaan...

      On sullakin ollut puuhaa kun olet arkistoja kahlannut :) Mun toinen (tai kolmas ruokablogi mukaan lukien) blogi on nykyisin salainen, pääasiassa painottuu vaan lapsiin. Voisin laittaa jäähyväiskuvat tänne kunhan muutetaan. Tää on ollut vähän enemmän romantisk-linjalla, sopii tähän alueeseen ;) Saa muuten olla tosi kärppänä kun jos täältä isompaa asuntoa etsitte. Suuri osa menee ennen myyntiin laittoa niinkuin tämäkin tai sit ekalla näytöllä. Onko teillä jo ihan joku aikataulu suunnitteilla paluuta varten?

      Poista
    2. Ei mitään varmuutta. Mutta jos kiva koti siltä alueelta löytyy niin se ratkasis aika paljon. Kävin katsomassa yhtä Aso-asuntoa kun siellä Hkissä olin. Piti mennä katsomaan yhtä myyntiin juuri tullutta rivariakin, mutta sairastumisen vuoksi se juttu peruuntui:(
      Lähinnä nykyisessä kodissanne kiinnostaisi tilaratkaisut. Ne ovat aina ahtaita asuntoja. Mäkin kävin katsomassa 95 neliön 5h+keittiötä! Sinne kun miettii 5 ihmistä ryntäilemään arkiaamuna niin...
      mullakin täällä Norjassa ollut romanttisempi tyyli kuin oikeesti tyylini on. Johtuu tästä talosta ja näistä sisustuskaupoista täällä... mutta tulevaan kotiin haluan pelkistetympää linjaa. Ihan niin kuin sinäkin:)

      Poista
    3. Huh, 95m 5h+k on aika paha. Meillä on 4h+k+s ja 94m. Siis tässä nykyisessä. Meidät yllätti rivariin muuttaessa, miten paljon tila väheni kun siirryttiin yhdestä kerroksesta (3h+k+s 70m) kahteen. Käytännössähän tässä elellään öitä lukuunottamatta 45m yksiössä... Tulevassakin on kaksi kerrosta ja 4h, mutta vähän enemmän neliöitä ja mikä tärkeintä, alakerrassa kaksi noista huoneista. Toivotaan että se tuo sitä tilantunnetta lisää. Kaikkein mieluiten asuisin nykyisin vain yhdessä tasossa, tai ainakin niin että alhaalla on vähintään se 80-90m, mutta nyt mennään näillä :) Sitä aina miettii kun ihmiset valitsevat asua 60 neliön kaksiossa kolmen lapsen kanssa ja sanovat tilan riittävän eivätkä kaipaa muuta, että miten paljon turhaa sitä itsellä on..? Mutta kyllä mä haluan sitä avaruuttakin ja valoa, minkä on pakko olla aika vähissä noissa ratkaisuissa. Pitää muistaa sut ja vinkata jos jotain ehkä sopivaa tulee vastaan :)

      Poista
  9. Tosi hauskoja piirrustuksia ja kylläpä olet oikeasti aikaansaava! Ei moni jaksaisi tuollaista rumbaa, lapset pieniä ja työelämä ja muutto ja talven tauti kierre ja remppa jajaja :-).

    Innostuimpa itsekin piirrustelusta, onneksi välineitäkin on nykyään runsaasti tarjolla kun lapsilla on josjonkinlaista tussia ja liitua ja paperia. Ja pyytävät usein piirtämään jotain jota saisi värittää, ehkä en ensikerralla annakkaan vaan värittelen itse!

    Tsemppiä flunssan kouriin! Niitä vaan riittää mutta ehkä kevät aurinko pikkuhiljaa niitä karkoittelee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on tosiaan sellainen jajajajaja-vaihe menossa. Kesällä lupaan nostaa vaan jalat puuta vasten ja maata siinä keskellä pihaa ;)

      Eiks olekin piirtäminen kivaa? :) Ja tosiaan välineitä riittää. Meillä kyllä varsinkin kun mies on harrastanut piirtämistä kunnon välineillä jo pitkään. Itsekin innostuin ostamaan vielä akvarellipuukynät. Alkaa mennä välineurheiluksi heti saman tien... ;D

      Kiitos! Mulla alkaa helpottaa, mutta eilen iski tyttöön ja tänään mieheen. Näköjään kiertää kaikki, mut jos menis edes pian ohi!

      Poista
  10. Tsemppiä muutto rytäkkään! :) Ja tovottavsti pysytte terveenä,hus kaikki flunssat ja virukset sieltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flunssat ja virukset jyllää nyt koko porukassa, mutta toivotaan että menee pian ohi. Kiitos!!

      Poista