sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Virkattu lokerikko

Pääsin lopultakin ohikulkiessa puikahtamaan hetkeksi Lankamaailmaan, mutta eipä siellä ollutkaan tällä kertaa mitään mitä olin toivonut. Tyhjin käsin ei kuitenkaan tarvinnut poistua, kun mukaan tarttui herkku korallirulla. Niitäkin oli vain yksi, joten hetki meni virkatessa ja purkaessa kun yritin miettiä että mihin se riittää ja missä olisi eniten edukseen. Sitten taas lisää virkkausta ja purkamista kun lokerikko haki muotoaan ja tällainen siitä sitten sitten tuli. Käsityökamoille tai lastenhuoneeseen, aika näyttää. Taskut on kyllä vielä uudessa tarmon puuskassa pakko irroittaa ja suoristaa. Useampi 4-5 tunnin yöunivuorokausi putkeen (kuopus ei tajua nukkua), niin ei näköjään onnistu asettelu ei mitenkään. Onneksi kuvakulmilla voi hämätä edes jotain ;)


Inspiraation lähteenä toimi myös reilu viikko sitten tilaukseen pistetty isompi lokerikko. Toimitusajaksi luvattiin Nest.co.uk:ssa 3-4 viikkoa, perjantaina toi lähetti paketin kotiovelle.
Joko nyt arvaatte mikä siihen keittiön mustalle seinälle tulee? :)

22 kommenttia:

 1. Eiiiih, Uten Silo tilauksessa....?

  Hyvät inspikset on sulla selkeästi ollut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bingo heti ekalla rivillä :) Tai ei se enää tilauksessa ole, vaan ihan perillä. Kyllä kutkuttaisi saada paikoilleen, mutta eipä tee mieli pyyhkiä sitä remonttipölystä... Kiitti :)

   Poista
 2. Hieno lokerikko! Ja aivan mielettömän herkullinen väri tuo koralli.

  Mä oon todella huono kaikissa arvausleikeissä enkä vieläkään keksi mitä mustalle seinälle on tulossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli mieleen tuo Uten Silo, mutta se oli näköjään arvattu jo aikaisemminkin. Ajatukseni kulkevat nykyään etanan vauhdilla :D

   Poista
  2. Koralli on ihana pieninä piristyksinä! Ja nythän sitä näkyykin monessa paikkaa tänä keväänä :) Kiitso!

   Mä oon kanssa huono arvaamaan. Mut sähän osuit :)

   Poista
 3. hei, tosi hyvä inspiksen lähde sulla. kiva lokerikko. oot kyllä tosi reipas, jos jaksat irrotella ja suoristella. muista, että käden jälki saa näkyä työssäsi. kun taas se mikä päätynee mustalle seinälle täytyy olla virheetön, ammattimaisesti teollisuudessa valmistettu vitran uten silo, kuten liisakin tossa edellä arvuutteli.
  onnet sille! on se se. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei sen tarvitse täydellinen olla, mutta nyt on kyllä oikeasti ylätaskut niin kierossa että pakko niille on jotain tehdä kunhan jaksaa :) Ehkä mun olis pitänyt liittää vielä suora kuva edestä, niin selviäis miksi...
   On se se, nyt kun saisi vielä paikoilleen =)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, nämä värit miellyttää tällä hetkellä kovasti!

   Poista
 5. oi, molemmat on hienoja lokerikkoja! Nest UK toimittaa kyllä sulkkelaa. Siitä tuli mun lemppariputiikki...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en millään uskonut kun huomasin että oli jo postitettu muutama päivä tilauksen jälkeen, kun tosiaan olin asennoitunut nettisivujen mukaan odottamaan pitkälle maaliskuuhun. Hyvä näin, vaikka ei se varmaan ennen maaliskuuta seinälle pääse ettei täyty liikaa remonttipölyllä ;) Niin se teidän hang it all tuli myös tuolta? Voi kyllä suositella näillä kokemuksilla :) Kiitos!

   Poista
  2. Sieltä tuli:) kävin viime viikolla ihastelemassa stockan kantistarjouksessa olevaa,sitä pienempää. Nätti on,ei voi kun kehua. Sopii varmasti hienosti mustalle taustalle.

   Poista
  3. Väriä ajattelit ehkä toiseksi? ;) Tämä iso saatiin nyt samaan hintaan postikuluineen kuin mikä se Stockan tarjouksen pieni. Onpahan nyt lokeroita joita selata... :)

   Poista
  4. No joo, eipähän se väri vielä ilmi tullutkaan;)

   Poista
 6. oiiii mä just eilen mietin meillekin tota uten siloo kun eteisessä yks seinä ammottaa tyhjyyttään. toi on niiiiiin helmi!! :) ja hieno on sunkin omatekemä lokerikko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmaan huomannut sen Stockan helmikuun tarjouksen pienestä? Nestin alet jo loppui tältä erää :-/ Kiitos :)

   Poista
 7. Voi kuinka ihana, eikä voi olla pelkkästään kuvakulmasta kiinni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ehkä kaikki, mutta edelleen sitä mieltä että suoristettava on :) Kiitos!

   Poista