keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Ihana yllätys + pulma

Onni potkaisi ja voitin Saa kurkistaa-blogin ystävänpäivän arvonnassa kolme ihanaa Mintun itse piirtämää printtiä! Olipa varsinaisen iloinen alku tähän viikkoon kun maanantaina ilmoituksen sain ja tänään jo poimin kuvat postilaatikosta. Aivan ihania ovat luonnossakin, tykkään kovasti kolmioiden värityksistä. Ja tuo timantti on vaan niin tyylikäs!


Piti heti pelastaa raameihin etteivät vaan mene ruttuun kesken muuton. Pienet kolmiot saivat tilapäisen paikan olohuoneen lipaston päältä


Ja toiset kaksi saavat nyt viihtyä tämän tuunatun cd-kaapin päällä. 
Muuton jälkeen näkisin näissä oivan kollaasin alun.


Mintulla oli kai aikeissa laittaa printtejä myyntiinkin, joten kannattaa kurkistaa Saa kurkistaa-blogin puolelle jos samanlaisia tekee mieli. Ja muutenkin blogista löytyy aina paljon kaikkea ihasteltavaa.

EDIT: tässä vielä suora linkki pieneen printtikauppaan :)

*****

Miten voikin saada aikamoisen päänsäryn aikaan sellaisesta aiheesta kuin tv-taso!? Niitä olen nyt pari päivää selannut ja selannut ja eihän tästä tule mitään. Aina on joko liian leveä, liian korkea, liian matala, vääränlaiset jalat, vääränlaiset ovet, ei löydy sopivassa värissä, liian kallis, liian yleinen, liian outo, liian tylsä, liian erikoinen jne.

Tärkeimmät kriteerit: leveys 120-145cm (seinä takana on 170cm). Pitää syödä ja piilottaa sisäänsä pari alle 30cm syvää laitetta ja häivyttää mukaan 42Lx30Sx16K cm etukaiutin. Vieressä olevan mustan 82cm korkean, 23 leveän ja 30 syvän kaiuttimen piilotus plussaa. Mieluiten valkoinen, sirot jalat, korkea profiili lattiasta. TV voidaan pultata myös seinään. Valkoisen sijaan voi olla myös aito ja täydellinen 50-luvun senkki / taso. Hinta mielellään (reilusti) alle tonnin, täydellisen yksilön kohdalla joustonvaraa on. Löytyiskö (löytyyhän!) teiltä ehdotuksia (älkää sanoko bestå)?

Tässä jotain mielessä pyöriteltyjä:



Aikalailla ruotsalaista, parin tanskalaisen säestämänä.
String oli eilen se täydellinen, mutta siihen ei saada etukaiutinta oikein mitenkään järkevästi (ei varmaan tarvitse sanoa montako kertaa olen noita kaiuttimia tässä kironnut..?).
Voice Alento olisi ehkä nyt eniten mieleen, mutta kallis.
BoConceptin alempaa Fermoa ei kai saa kuin harmaana..?
Miehen Ikea-kiintiö on melko äärirajoilla.

26 kommenttia:

  1. Ootko kattonu room21:n valikoimat? Siellä oli mun mielestä sellaisia, mitä en oo muualla nähnyt...


    Ja sit oli joku ulkomaalainen nettikauppa (britti?) joka myy "laadukkaita design jäljennöksiä", jolla oli aika kiva 50-lukuisen oloinen tv-taso - se ei siis ollut mikään design-juttu... Kun vaan muistais, että mikä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ollut muistanut ja sieltä löytyikin yksi tosi varteenotettava, kiitos!

      Yritähän nyt muistella se brittikauppakin! ;) Mä en tiedä kuin designersrevoltin, mutta sieltä en löytänyt tv-tasoja ollenkaan.

      Poista
    2. http://www.bluesuntree.co.uk/site/living/storage/porter-tv-unit

      Ollos hyvä :)

      En jaksanut tsekata niitä kaikkia teiän kriteerejä, mutta tuossa sarjassa on useampia eri kalusteita... :)

      Poista
  2. Haha! No ei kai. Mites Valanti tai Muurame? Meillä on Muurame 156cm leveänä, näkyy edellisessä postauksessa. Voicen Arctic -sarjassa on myös kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo. Kun näin tuon ekan, niin aloin jo miettimään että mitenhän siihen nätisti vastais ;DD Valantilla olisi se Tyyne mutta se on joko liian leveä tai korkea. Muuramelta voisi löytyäkin, pitää perehtyä niihin jalkavaihtoehtoihin paremmin! Kiitti :)

      Poista
  3. Onnea voittajalle, meikäkin olisi nii mieluusti voittanut! Mä niin ihastuin tohon timanttiin!!
    Noista String oli eniten mun mieleen! Se on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo timantti on tosi hieno!! Lisäsin tuohon nyt linkin sinne printtikauppaankin ;)

      String olis ihana, mutta siihen ei tosiaan ihan helpolla saa tuota möhkökaiutinta + sen kanssa tulee telkkari liian korkealle. Harmi.

      Poista
  4. Olipas kiva palkinto. Erityisesti tykästyin tuohon timanttiin. Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella upea!

    Mun lemppari on noista Voice Arctic tai sen valitsisin omaan kotiin. Meillä on hirvittävästi johtoja ja ne jäisivät ikävästi näkyviin muiden alta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli tosi ihana palkinto, en meinaa vieläkään uskoa että voitin :)

      Johdot on aina se ongelma, mutta ajateltiin niitä yrittää piilotella toisin keinoin. Nyt tekee mieli kaikkia ilmavia huonekaluja, joiden alta pääsee kunnolla siivoamaan! Meillä on nyt asunto täynnä pelkkiä pölynkerääjiä.

      Poista
  5. Ihanat printit! Timantti vois olla meijänkin seinällä hieno:)onnea voitosta!
    nyt tulee taas ikeaa,mutta sinnehän tulee toukokuussa se uusi mallisto,jossa on niitä 50-60 luvun tyylisiä kalusteita. Ootko ne tsekannu? meille tulee bestå,se on varma se:)kunhan saisin koko köörin Ikeaan. Alkaa tosin meilläkin tätä iksua olla ihan riittämiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, voisin kuvitella timantin hyvin teillekin :) Kiitos, tää oli tosiaan unelmavoitto!

      Ai mikäs se sellainen Ikean mallisto on? Onko ne jo niiden nettisivuilla, en ole huomannut missään? Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta! Bestå on tosi kiva. Se vaan löytyy jo ystäviltä ja kohta teiltäkin, joten ei pysty vaikka se jossain vaiheessa jo "varma" olikin :)

      Poista
    2. Nyt löysinkin, Ikea Stockholm 2013. Voi hitsi, siellä olis kaksi tasoa jotka miellyttää kovasti. Nyt vaan pitäis tietää että saako sitä toista kapeampana, tai saako sitä yhtä kapeampaa valkoisena..? Tai olisko walnut kiva, vai pitäiskö nyt pysyä tällä valkoisella tiellä..? Voivoi, ei sovi hyvin mun mielenlaadulle alkaa odottaa noita vastauksia huhtikuulle asti.

      Poista
    3. Ne tasot on kivat! Mut mäkään en vaan pysty odottaa huhtikuulle, silmät ei kestä. Tuosta mallistosta ajattelin kuitenkin sen peilin hommata johonkin nurkkaan, jos muuta ei tänne mahdu...

      No joo, tuo Bestå on aika mielikuvitukseton :)

      Poista
  6. Kiva, että printeille löytyi hyvät paikat! :):)

    (Timanttia löytyy nyt myös päinvastaisilla väreillä, valkoinen tausta ja musta timantti:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ok hyvät väliaikapaikat, toivottavasti jotain vielä parempaa kunhan muutetaan :)

      Aah, hyvältä kuulostaa timantti myös noin!

      Poista
  7. Onpa upeita printtejä. Ja aivan ihana blogi Mintulla, kiitti siis vinkistä. :)

    TV-tasot on hankalia. Meillä on Iskusta Focus-sarjaa, kurkkaa se...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo printit on. Hei tosi kiva jos löytyi uutta hyvää luettavaa :)

      Miten mä en focusta löytänyt ollenkaan, onkohan se lopetettu..? Pari muuta kivaa Iskun sivuilta kyllä löytyi, joten kiitos vinkistä :)

      Poista
  8. Tuo Ps- kaappi on kyllä ihan kätevä, on toiminut meillä niin eteisen kuin olohuoneen tasonakin. Siinähän on valmiina reikäkin kaikille johdoille :) Ainut miinus tuossa on Tv:n rajoitettu koko.. Kaikki vaihtoehdot ovat kyllä nättejä :)

    ~Menninkäinen~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kokemuksia tuosta kaapista, kun se on hieman mietityttänyt että millainenhan on käytössä. Mua se houkuttaisi kovastikin, mies ei jostain syystä täysin lämpeä. Pohdinta jatkuu :)

      Poista
  9. Oi, onnea voitto tuli hyvää saumaan piristämään! Kuule string systemille ääni täältä vaikka ei sopiskaan kaikki laitteet;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin juuri oikeaan saumaan :) Stringin toinen ongelma on sen korkeus. Telkkari menis liian ylhäälle :( Mies ei noista kaiuttimista luovu, joten joko ne menee hyllyyn tai sitten keskelle seinää...

      Poista
  10. Mintun printit on kyllä upeita ja tuo Stringin TV-taso on muuten ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania printtejä, kyllä! Ja niin olis Stringikin, mutta ei taida olla meille millään sopiva vaikka sitä kuinka yrittää uudelleenmuotoilla :(

      Poista
  11. Vau, tosi hienot printit! Ja ihan selvästi ihan "sun näköisiä" :)

    Meillä on noita ps-kaappeja työhuoneessa. Meidän tuurilla heti ensimmäisen viikon aikana yksi avaimista katkesi lukkoon :D Mutta muuten olen kyllä tykännyt, hyvin on maalikin kestänyt neljän villikissan rallit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä - ei ole vaikeata löytää niille paikkoja :)

      Ne avaimet tuntui tosi heppoiselta kun kaupassa kokeiltiin! Ei ehkä ihan paras ratkaisu kahden uteliaan liimanäpin taloudessa sitten kuitenkaan...

      Poista