maanantai 27. maaliskuuta 2017

PIENI RYIJY TYTTÄREN HUONEESEEN, SEKÄ VÄRI- JA KATOSHAAVEITA

Tammikuussa julkaisin kuvia tyttären huoneen muuttuneesta järjestyksestä. Koska meillä ei varsinkaan lastenhuoneissa mikään ole niin pysyvää kuin muutos, niin siellähän on taas hieman erilaista! Ihme juttu miten moneen eri paikkaan sängynkin on siellä saanut ajan saatossa laitettua, huone ei nimittäin tosiaankaan ole koolla pilattu... Nyt sängyn paikka on kyllä sellainen, että luulen sen pysyvän siinä pidemmän tovin.

Kun muutettiin tähän taloon, kyseinen huone oli ensin meidän vanhempien makkari ja silloin tuli huoneen isoin seinä maalattua harmaalla kalkkimaalilla. Seinä on minusta edelleenkin älyttömän kauniin sävyinen ja ihanan elävä, mutta tyttären mielestä harmaa on ihan plääh ja huoneesta pitäisi saada värikkäämpi. Ja mun mielestä kun se jo nyt on se meidän kodin väripläjäys... :D Pienen uuden värilisän seinälle tuo ihana Tigerista talvella ostettu pikkuinen ryijy / seinävaate, joka sopii sinne nykyisiin sävyihin tosi kivasti. 

Värin lisäksi tytär toivoo sängyn päälle verhokatosta (tai mikä se sen oikea nimi onkaan). Siis tyyppi, joka ei koskaan ole ollut kauhesti prinsessajuttujen perään. Enemmänkin luulen, että tässä on majan rakennus mielessä, mutta en nyt ihan tiedä miten tämän toiveen toteuttaisin ilman, että siitä tulee kauhea prinsessahörhelö tai tunkkainen koko huoneen tukkiva teltta... Yksi kompromissiajatus mulla on mielessä, mutta jos teillä on hyviä mallikuvia tiedossa, niin linkittäkää ihmeessä! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti