maanantai 20. maaliskuuta 2017

IHANAT JOUTSENET (ja pieni kriisin paikka)


 Ihastuin tähän Noshin joutsenkankaaseen ensisilmäyksellä. Kun se tuli sitten myyntiin, tilasin sitä yhteistyön merkeissä blogialennuksella Noshin verkkokaupasta parissa eri värissä. Tämä harmaa oli alusta alkaen tarkoitettu itselleni ja teinkin siitä nopeasti mekon / tunikan koot.fi:n Ehta-kaavalla. Olen kovasti tykästynyt raglan-hihoihin omissa ompeluissa, niin omissa kuin lasten vaatteissa. Hihat istuvat hyvin ja ovat mukavat ommella ilman sen kummempaa säätöä. Mekosta tulikin yksi suosikkivaatteista, eikä vähiten luomujerseyn ihanan pehmeyden vuoksi.

Tahtoisin ommella enemmänkin itselleni, mutta useimmiten kankaat päätyvät kuitenkin lasten vaatteisiin. Siihen on kolme syytä: 

1. 
Näihin omiin kolttuihin menee niin paljon kangasta, että vaatteen hinta nousee melko korkeaksi ja epäonnistumisen pelko on sitä myöten suurempi.

2. 
Vaatteen vastaanottaja (minä) on huomattavasti kriittisempi jokaista sauman mutkaa ja tikkausta kohtaan, kuin lapset. Vaatteella on siis suurempi todennäköisyys päästä ahkeraan käyttöön jos sen tekee lapselle...

3. 
Tämä omien kuvien ottaminen on ihan kamalaa! Valmiin vaatteen todellinen malli ja muoto tulee paljon paremmin esiin henkilön päällä, kuin esim. seinällä roikkuessa, mutta voi hyvänen aika miten vaikeaa näitä omia kuvia on katsoa. Näitäkin olen hillonnut kameralla jo kolme viikkoa, pystymättä edes katsomaan miltä ne isolla ruudulla näyttävät :D Koko postaus on siis pienoinen kriisin paikka, mutta mekko ja sen kangas on silti ihana! 

12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää niin tunikan malli kuin ihmismallikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan kai tuo on ihmisen näköinen, vaikka jotenkin tuo kuvissa oleminen on niin hankalaa :D Tunika on kovasti mieleen.

   Poista
 2. Ihana kangas!! Itsekin pitäisi useammin uskaltaa asettautua kameran eteen. En minä ainakaan koskaan kiinnitä huomiota siihen, onko joku nyt kuvassa oudosti tai vaivaantunut. Rennosti vaan! Ihmisiä sitä kaikki ollaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on tosiaan ihana! Kiitos, toisille se kuvattavana oleminen on vaan luontaisempaa kuin toisille. Kai siihen tottuis, jos harrastais enemmän ;)

   Poista
 3. On nätti kangas ja myös sopii sulle hyvin tuo malli.Mä olen ommellut Noshin kankaasta ja kaapissa on pino odottamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku! Noshin kankaita on kyllä mun mielestä kiva ommella, ei luistele alta pois ja lopputulos on mielikuvan mukainen :)

   Poista
 4. Ihana tunika! Ja ihana sinä! <3 Mutta tiedän tunteen, kameran edessä on niin hankala olla! Ja allekirjoitan nuo kaksi muutakin syytä ja siksi minäkin ompelen mielummin lapsille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia <3 Pitäis kai vaan harjoitella, niin ei niin aina vaivaannuttais =) Lapset on kyllä paljon helpompi kohde, vielä, mut uhkaavasti nekin koko ajan kasvaa!

   Poista
 5. Play Real Online Gambling in Casino william hill william hill starvegad starvegad 631Zulubet today Sure bet Prediction 100% Verified

  VastaaPoista