keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

LISÄÄ TUNNELMAA - UUSI VERHO


Olen syksystä asti miettinyt, että haluaisin terassin oven eteen ruokatilan ja olohuoneen välille uuden verhon. Siihen jäi kesästä naruverho roikkumaan, ja sen ongelma oli se, että se oli lapsista liian kiva -> niin omat kuin vieraat roikkuivat siinä koko ajan, eikä valkoinen enää näyttänyt valkoiselta... 

Mulla oli aika tarkaan mielessä mitä tähän haluan, mutta sopivaa mieleistä ei tullut mistään eteen. Kunnes tajusin, että tästä Ikeassa ihastelemastani kankaastahan se tulee. Kangas jolle olin miettinyt paikkaa, täydensi tilan johon olin etsinyt kangasta. Täydellistä! Muutama metri Nattglim-kangasta, ompelukone laulamaan ja verhon tangolle ripustus. Sitten kun visio ja into kohtaa, ei siihen mene kauaa, kun on valmista. Nyt kelpaa ihastella lopputulosta :)

9 kommenttia:

 1. Kaunis verho, hyvin sopii teidän olohuoneeseen ja korituolin kaveriksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin kokonaisuudesta kovasti :)

   Poista
 2. Kaunista!Mikä kangas pöytäliinana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöytäliina on Kodin1:n lopetuksesta joku Annon malli...

   Poista
 3. Kaunis on. Meillä on olkkarissa Ikean ihan rengasverhot valkoiset. Hetkiä verhoa olen suunnitellut laittavani, mutta nyt on yksi niistä viereisessä huoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkin on ollut pitkään alakerrassa ihan valkoiset verhot, mutta nyt piti saada vähän kontrastia. Marimekon Hetkiä on tosi hieno!

   Poista
 4. On se kyllä kaunis kangas. Itse tätä IKEAssa pohdein meille olohoneen pöydälle, mutta on se kyllä kaunis verhona. Valokin kuultaa kauniisti.

  VastaaPoista