tiistai 28. helmikuuta 2017

PLANET KUINKUU JA CURIOUS CUMULUS - SEIKKAILIJAN PAITA, SEKÄ VAUVALLE TUMPUT


Tammikuussa kankaiden yönä avasi nettibutiikkinsa ovet uusi lasten kangas- ja vaatekauppa Rooclothing. Löysin liikkeen ihan vahingossa itsekin heti kankaiden yönä, mutta myös Roo löysi  minut ja lähetti muutamia kankaita testiin. Uusia kankaita tulee kaupan valikoimiin pikkuhiljaa ja myös valmis vaatemallisto on ilmestymässä myöhemmin tänä keväänä. Suurin osa kankaista on luomu puuvillaa ja kankaiden kuosit on suunnitellut Ulla-Maj Saarinen.

Poika ihastui tähän Planet Kuinkuun kuosiin ja toivoi kankaasta itselleen paitaa. Itse mietin ensin, onko kuosi ehkä jo hieman pienemmille suunnattu, mutta ei selkeästi ole jos kerta tuleva eskarilainen siitä niin kovasti tykkää. Tästä tulikin suosikkipaita, joka on ollut nyt talviloman molemmin puolin ahkerasti käytössä. Paidan kaavan löysin Ottobre-lehden numerosta 6/2015, ja samaa kaavaa tulen varmasti käyttämään jatkossakin. Istuu mainiosti muotoilluiden raglan-saumojen ansiosta päälle ja oli mukava ommella.

Ennen Roon yhteydenottoa, ihastuin Curious Cumulus kuosiin jota tilasin ihan muuhun tarkoitukseen, mutta josta ensimmäiseksi syntyi pikkuiset tumput naapurin vauvalle. Todella ihania nämä molemmat kuosit! Vai mitä?


4 kommenttia:

 1. Ihanat kankaat ja kauniit tuotteet olet valmistanut. Täytyykin vinkata ko liikkeestä siskolleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Kannattaa ehdottomasti vinkata siskolle, jos hän ompelua harrastaa! :) Ja pian tosiaan sinbe valmisvaatteitakin tulossa.

   Poista
 2. Mä luulin otsikon perusteella, että olette käyneet jossain sisäleikkipuistossa ja yöpyneet reissulla Cumulus-hotellissa :-D Minä en siis tiedä pikkulasten muodista hölkäsen pöläystä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, nyt kun sanoit, niin enpä ihmettele erehdystä - nimet täsmäis aika hyvin =D Ja nää onkin ihan uusinta uutta, ei nämä varmaan monelle pikkulasten vaatteiden suurkuluttajillekaan ole vielä niin tuttuja :)

   Poista