tiistai 31. tammikuuta 2017

KOULUTYTÖN HUONE


Viime vuonna päivitettin tytön huone eskarilaiselle jo koulua silmällä pitäen, mutta nyt syksyllä kun koulu oikeasti alkoi, koki se taas muutoksia. (Eskarilaisen huone näytti TÄLTÄ)

Pöytä ei kerta kaikkiaan pysynyt siistinä (onko joku yllätys hei?), joten tässä vaiheessa tämä lipastomallinen pöytä toimii paremmin kuin hyvin. Tämä on taas yksi niitä kalusteista, joka on näiden sisustelujen keskellä ollut monta kertaa meiltä muuttamassa pois, mutta jolle aina löytyy entistä täydellisempi paikka jostain uudesta kohtaa. Ei oikeasti löydy parempaa pöytäratkaisua luovalle ekaluokkalaiselle, jonka siivouskäsitys poikkeaa hieman äidin vastaavasta, kuin lipasto josta saa kannen kiinni askartelujen loputtua ja kun kannen avaa, siinä on kuitenkin etualalla tyhjää pöytäpintaa esim. läksyjä varten ;)

Jos tarkkoja ollaan, sänky ja pöytä ovat kuvien ottamisen jälkeen vaihtaneet taas paikkaa, mutta ei tässä tilassa taida olla mikään niin varmaa kuin pieni muutos. Värimaailma on kuitenkin edelleen sama, valkoista, harmaata, mustaa, korallia ja turkoosia. Ja sitten ne kaikki sateenkaaren väriset askartelut ja lelut jotka yleensä valtaavat niin pöydän kuin lattiankin. Tällä hetkellä huoneessa on disko menossa, siitäpä taas vähän uudenlaista väriä seiniin ja kattoonkin!


8 kommenttia:

 1. Kivoja sisustuskuvia!Kyllä kelpaa olla eskarilaisenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku! Mun oli ihan pakko muokata tuota blogitekstin alkua, kun siitä tosiaan sai sen käsityksen, että edelleen olisi eskarilainen talossa. Nyt siis uudet muutokset nykyiselle koululaiselle :)

   Poista
 2. Voi miten ihastuttava huone, kyllä tuolla kelpaa tehdä läksyjä tai olla ystävien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tuntuu huoneestaan tykkäävän :)

   Poista
 3. Oi miten kaunis!

  Meilläkin lastenhuone kokee kohta muutosta, kun sinne saapuu kerrossänky. Meillä on lapset samassa huoneessa ja katsotaan, kuinka kauan se toimii, kun isompi lähtee syksyllä kouluun. Uuden sänkyratkaisun myötä pääsemme/joudumme tekemään nyt koko huoneen mylläyksen, mikä on kyllä aika kivaakin. Mutta se pöytä, se ei todellakaan ole koskaan tyhjä. Heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki!

   Kerrossänky on varmasti lapsista huippujuttu! Meillä nää ainakin siitä unelmoi, vaikka eivät samassa huoneessa keskenään olekaan :D Lastenhuoneiden sisustelu on kyllä aina kivaa! Niihin on niin paljon kaikkoa ihania juttuja saatavilla. Kuten ne lasten keräilykohteet pöydällä... ;)

   Poista