torstai 1. syyskuuta 2016

UUDISTUNUT TERASSI

ENNEN


JÄLKEEN


Viime kesänä rakennettu takaterassi muuttui vielä enemmän edukseen, kun aita maalattiin tolppia myöten ja terassi öljyttiin tummanharmaaksi. Kahdesta viimeisestä kuvasta huomaa, miten suuri muutos oikeasti on. TÄÄLTÄ näkee viimeisistä kuvista mitä terassin paikalla oli ennen viime kesää, ja olinkin ihan suunnattoman tyytyväinen jo ihan pelkkään terassin olemassaoloon. Mutta voi että miten paljon hienommalta se nyt vielä tuntuukaan uudessa värityksessään. 

Ostettiin edulliset maalit ja öljyt Hong Kongista, molemmat kotimaista Mestari-merkkiä. Aitamaali levittyi helposti ja peitti hyvin kahdella kerroksella. Öljyn sävy antrasiitinharmaa on juuri sitä mitä toivoinkin. selvästi harmaa, mutta ei liian tumma. Kuitenkin sen verran, että pinta lämpenee mukavasti auringon terassille paistaessa. 

Eihän tästä tietenkään ikinä valmista tule, uudet suunnitelmat viriää heti kun edelliset on saatu valmiiksi. Nuo terassin / kodinhoitohuoneen ikkunan karmit on pakko uudistaa ja vähän mietin miten valkoinen tai harmaa rimoitus toimisi "sohvan" selkänojana tiiliseinää peittäen... Tässä on talvi taas aikaa vähän haudutella ja pohtia mihin sitä keväällä ryhtyykään ;)

8 kommenttia:

 1. Olen itse laittanut meidän terassit mustiksi ja nyt auringossa ne on muuttuneet tumman harmaaksi. Kyllä se tuo ilmetä minusta paljon. Tykkään teillä erityisesti tuosta valkoisesta ritilä aidasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietin mustaa pitkään, mutta samalla värillä olisi tarkoitus vetää etuterassi, jonka keskellä kasvaa kirsikkapuu. Se tuo siihen niin paljon roskaa ja linnunkakkaa, että vaaleampi harmaa on edes vähän armollisempi... Kiitos! Aita on kiva :)

   Poista
 2. Meillä olis kanssa edessä terassi käsittely, vaan kun löytyisi se meille juuri oikea sävy :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hei, vieläkö teillä on Skyn astiat käytössä? Ovatko hyvää laatua? Naarmuja? Kiitos jos jaksat vastailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä ne Skynit edelleen käytössä. Jokunen aika sitten kiinnitin huomiota siihen, että ovat alkaneet narmuuttumaan, ja siitä vauhti on kiihtynyt. Harmittaa, kun lautasten malli on mielestäni edelleen ihan ykkönen. Siksipä ne meillä pysyykin käytössä (ei ne oikeasti pahat ole, vaikkakaan ei täydelliset) ja voisin jopa ostaa uudet korvaavat, kun ei muutakaan mieluisaa mallia ole tullut eteen.

   Poista
 4. Moikka Petra!
  Juuri vasta huomasin teidän kivan terassiseinämän. Teittekö itse tuon säleikön?
  Terveisin Salla

  VastaaPoista