perjantai 30. syyskuuta 2016

LÄMMITTELYÄ


Ei mitään koviin ihmeellistä muistiin merkittävää, mutta toivon, että tämä pieni työ toimii nyt alkuunpotkaisijana tämän syksyn ja talven neulomuksille. 

Tytär pyysi pupulleen mekkoa, koska eihän se voi muuten mitenkään tarjeta + muillakin kotona oleilevilla pupuilla on vaatteet. Otin puikot käteen ja neuloin pupulle pikaisen mekon lankavaraston kätköistä löytyneestä valmiiksi raidoitetusta langasta. Sujui sen verran joutuisasti ja mukavasti, että jäi vähän seuraava työ jo sormen päitä kutkuttamaan. Sitten kun saisi vielä päätettyä, että onko ihan pakko jatkaa keskeneräiset työt loppuun vai saako käydä uusia lankoja ja työstää tuoreempia ideoita paremmalla innolla..?

9 kommenttia:

 1. Onpas pupulla söpöt vermeet <3 mä oon koittanut viimeisen vuoden olla ostamatta uusia lankoja ja neuloa varastot tyhjäksi.. mutta... oon lipsunut jo vaikka kuinka monen kerän verran! On niin mukavaa valita lanka työn mukaan eikä toisin päin. Jospa kätköjä saisi joululahjuksiin tyhjennettyä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eedith <3 En oo mäkään lankoja ostellut pitkään aikaan, mut tuolla on jotain vuosien takaisia jemmoja. Ihan ei värit natsaa... Just samaa mieltä, että langat on kivempi valita työn mukaan. Nyt lähti kyllä yhdet aika ihanat sukat puikoille, joihin saan useampaa lankaa sotkettua :D

   Poista
 2. Söpö mekko! Samaa täällä mietitään, täytyykö tehdä keskeneräiset valmiiksi vai voisiko tosiaan kokeilla jotain uutta ja mielenkiintoista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin me uudet jutut houkuttaa enemmän... Mut kun tarpeeks pohdin sain ihan kivan jämälankatyön puikoille. Milloin sitten valmistuneekaan :D

   Poista
 3. Suloinen mekko. Tytär saa olla onnellinen kun on taitava äiti :)

  VastaaPoista
 4. Mikä söpö mekko! Varmasti tarkenee :). Mielestäni saa alottaa uusia, vaikka vanhoja olisi kesken. Neulonta on kuitenkin kaikkea muutakin, kuin se valmistunut työ. Itse neulonta on kuitenkin etusijalla? Innolla odottelen jämäprojektiasi valmistuvan (ei paineita :D !). Jämät on kivoja. Lämmintä ja iloista syksyä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi, ja pahoittelut viivästyneestä vastauksestani! Neulonnassa on kyllä monta puolta jotka koukuttaa. Lankojen valinta, mallin suunnittelu, itse tekeminen, työn edistymisen seuraaminen ja lopulta valmis neule. Mä en aina tiedä mikä mulla on etusijalla :D Jämäprojekti on valmis! Eipähän tähän väliin sitten muuta mahtunutkaan... Ihanaa syksyn jatkoa!

   Poista
 5. Apua miten söpö, pikkuinen mekko :D ♥

  VastaaPoista