sunnuntai 21. helmikuuta 2016

ESKARILAISEN HUONE







 Tytär lähti tänään mummolaan hiihtoloman viettoon ja minä säntäsin kuvaamaan leikeistä hetkellisesti vapaata eskarilaisen huonetta. Pojan huone on pysynyt edelleen melko mustavalkoisena, mutta tytön huoneessa on käytössä pehmeämmät sävyt. Seinän harmaa kalkkimaali ja tekstiilien raikas turkoosi sekä persikka sopivat kauniisti yhteen. 

Tyynyt ostin/sain jo joskus meidän muuton aikaan kolmisen vuotta sitten ja kesällä täydensin värisuoraa Elloksen matolla ja sänkypeitolla. Joulun alla löytyi vielä ihanaakin ihanampi pellavaverho Prismasta, jossa siinäkin on kauriit ja puput sävytetty vienosti samoihin väreihin.

Vanha tuoli ostettiin viime kesänä Vääksyn rompetorilta viiden euron hintaan, ja vaikka ostohetkellä oli aatoksissa sen tuunaaminen maalaten, tykkäänkin siitä nyt hurjasti noin hieman kulahtaneena ja elämää nähneenä. Tytär itse täydensi huoneen sisustuksen muutama viikko sitten piirtämällään taululla, jossa esiintyy kaikki tärkeimmät pehmolelut - täydellisesti malliensa näköisinä. Toisesta nelikosta piirretty taulu odottaa vielä kehystämistään.

24 kommenttia:

  1. Kaunista.
    Meillä on vain rullakaihtimet joka huoneessa mutta nyt olen alkanut harkita verhojen ostoa. Tuntuu että tormään jatkuvasti ihaniin kankaisiin. Niin kuin tämä sunkin verhokangas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Tällä hetkellä on oikeesti tosi kauniita verhokuoseja tarjolla. Mäkin haaveilen kuviollisesta jopa olkkariin 😊

      Poista
  2. Kaunis huone!
    Oletkin löytänyt kauniin verhon ja tyttäresi piirtämä taulu on ihana.
    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanne! Taulu on kyllä tosi hieno! Mukavaa viikon jatkoa :)

      Poista
  3. Tää huone on kyllä todella upea! Mulla on kanssa tuo muumilaakson kartta odottamassa kehyksille ja seinälle pääsyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lemmi! Tuo kartta on ihana! Mun oma ykköslemppari on kuitenkin ehkä tuo toinen :)

      Poista
  4. Tosi viihtyisä huone! Ja tuo seinän maali naulitsi mun katseen, heti aloin miettimään että mihinkäs meillä saisi laitettua tuollaista. Harmi että meinaa seinät loppua kesken, mutta josko tulevaan työhuoneeseen ulkorakennukseen, hmm... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lyde! Ainahan niitä seiniä keksii, kun on tarpeeksi kova tahtotila ;)

      Poista
  5. Ihanat verhot ja kiva värimaailma, tykkään!

    VastaaPoista
  6. Oi, tuollaista tuolia ollaan meillä vailla, ei vaan ole vielä tullut vastaan. Etsintä siis jatkukoon! Niin, ja ihastuttava eskarilaisen huone. Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löytyy tuoli teillekin, on se ihana! Kiitos ja mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  7. Tosi nätti tuo kalkkimaaliseinä! Itsellä kävi harmillisesti niin, että valitsin kalkkimaalin sävyksi lähes valkoisen harmaan ja ei nyt erotu muista seinistä juuri lainkaan. Muistatko mikä tuo sinun sävy on jos vetäisi vielä yhden kerroksen? Laitoitko yhden vai kaksi kerrosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Veera! Olen saman huomannut, että valkoinen kalkkimaali jää vähän voimattomaksi näihin värillisiin verrattuna. Tämä sävy on Kalklitirin Winter Primo. Kolme vuotta se on seinässä ihastuttanut ja saman sävyn valkkaisin edelleen! Maalia on kaksi kerrosta. Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta!

      Poista
  8. Oi miten raikas eskarilaisen huone ja toi taideteos on niin söötti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Joanna! Tuo piirros on kyllä niin hieno! :)

      Poista
  9. Joka tytön unelma tämä huone!
    Mutta mistä on löytynyt tuo hieno kirjateline sängyn päädyssä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Saara! Ja pahoittelut viivästyneestä vastauksesta :(
      Teline on Sinooperin Homestoresta parin vuoden takaa. En ole kyllä ihan varma onko Sinooperilla tuollaista kotimyymäläkonseptia enää ollenkaan..?

      Poista
  10. Todella kaunis huone,mun pitäis kans keksiä jotain kivaa tytön huoneeseen. Nyt se on meidän kodin vähiten laitettu huone.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura <3 Lastenhuoneita on kyllä aina kiva sisustella, uudet söpöt ja hauskat ideat ei tunnu maailmasta loppuvan :)

      Poista