maanantai 8. helmikuuta 2016

VALMIIT IHANAN IHANAT TALVISUKATSainpahan minäkin lopulta nämä Muita Ihanian Talvisukat valmiiksi. Alussa tein näitä täydellä tarmolla, niin etten meinannut malttaa odottaa uusia kuvioita, mutta sitten iski jumi. Ihan vaan sen takia, että tajusin, ettei nämä sukat mun jalkaan mahdu millään ja arvoin aikani puranko ja teen alusta uudestaan, vai jatkanko näitä tytärtä varten. Päädyin jälkimmäiseen. Varren kohdalla vielä vähän kriiseilin oman jalan paksuutta, mutta kun jalkaterästäkin tuli sopiva 31 kokoiseen jalkaan, epäilen, että mun neulekäsiala on kenties tiukahko...

Omat varpaat jäi nyt ilman lämmikettä, mutta tytär sai itselleen ihanan ihanat polvisukat. Kun katsoo tuota tyytyväistä sukkien omistajaa, ei tässä jaksa edes harmitella, etten niitä itselleni saanut. Värivalinta osui omaan makuun melkoisen nappiin ja lankojakin jäi vielä sen verran, että eiköhän niistä vielä toisetkin sukat neulo. Ellen sitten innostu Tiinan uudesta helmikuun tyyny-haasteesta... ;)

15 kommenttia:

 1. Tosi kauniit! Täällä on jo tyyny puikoilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en nyt ehtinyt siihen tyynyyn saman tien mukaan, mutta eihän sitä mikään estä myöhemmin tekemästä :) Ihanalta näyttää kyllä sen alku!

   Poista
 2. Voi että nuo on kauniit! Onnekas tytär <3 Minä jo kävin kaivelemassa puikkojani, että josko olis koettanut sitä tyynyä tehdä, vaikka mikään neuloja en oikein olekaan... Mutta ei löytynyt isoa pyöröpuikkoa. Joudun ehkä kuitenkin sellaisen hankkimaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tää neulominen osaa olla vähän välineurheilua aina välillä ;) Sama juttu mulla, iso pyörö puuttuu. Aloitus vielä vaiheessa.

   Poista
 3. Voi räkä, pakkohan nää on varmaa neulasta itsekin! On niin söpöt <3 Onneks puikoilla ei oo kun öö vissii kymmenkunta keskeneräistä työtä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii neulasta, niin ei tuu sitä räkää ;D Mullakin kertyy keskeneräisiä, nyt pitäisi vähän keskittyä johonkin niin saisi jotain valmiiksikin =) Kiitos!

   Poista
 4. Ihanat sukat ja sopii tyttärellesi täydellisesti. Tuota tyynyn neulomista kävinkin jo kurkkaamassa, jospa minäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Aloititko tyynyn? Minä en vielä, mutta on kyllä ihanan näköinen aloitus.

   Poista
 5. Voi, että tuli kauniit! Pitääköhän minun jälkikäteen suorittaa tuo haaste :)

  VastaaPoista
 6. Aivan täydelliset värit!! Pakko varmaan kokeilla itsekin. En niin välitä tuosta kuvioneuleen tekemisestä (koska ne sotkussa olevat langat ja päättely!), mutta alkaahan nuo palmikot jo tulla vähän korvista... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tee säkin :) Kirjoneuleessa tosiaan se lankojen sotku ja erityisestä päättely vähän nyppii, mutta toisaalta mulla ainakin silti valmistuu paljon nopeammin kuin muut, kun on noita hyviä etappeja mihin asti vielä neulon... ;)

   Poista
  2. No se on kyllä totta... ensimmäinen sukka ihan kohta valmis... ;D

   Poista
 7. Söpöt! Itse neuloin 7velj langasta 3,5 puukoilla ja tuli löysät mun 38 jalkoihin, siis varsi hyvä mut mun piti skipata toi vimppa kuvio ja alottaa kärkikavennukset sitä ennen. Neulon vissii melko löysää! :)

  VastaaPoista