perjantai 20. marraskuuta 2015

HUH HELPOTUS, VALMISTA TULINyt saa blogitauko väistyä ja uudet tuulet puhaltavat. Tai no, sisältö pysyy kyllä varmaankin aika lailla samana kuin ennenkin; sisustusta, remppaa, itse tehtyä, arjen kiemuroita ja lasten touhuja, mutta nyt tämän päivittäminen tuntuu pitkästä aikaa taas järkevältä, kivalta ja innostavalta. Indiedays inspirationiin en näytä enää kuuluvan, mutta eipä tuo taida juuri tähän omaan tekemiseen vaikuttaa. Toivottavasti kaikki lukijat eivät ole näiltä sivuilta kadonneet ja ne luovuttaneetkin vielä löytävät uudestaan paikalle :)

Kaksi viikkoa sitten sain portfolion valmiiksi, opinnot päätökseen ja sisustussuunnittelukurssin todistuksen taskuun. Paljon siinä riitti puurtamista ja lopussa meni jo yötöiksi, mutta lopputulokseenkin voi sitten onneksi olla tyytyväinen. Kohteena oli 2-kerroksinen rivitaloasunto. johon suunnittelin keittiön, wc/kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen, olohuoneen / ruokailutilan, makuuhuoneen sekä lastenhuoneen. Oikea asiakas, joka onkin jo makuuhuoneen remontilla aloittanut. Tuleepa olemaan hienoa nähdä lopputulos valmiina aikanaan! Sen verran tilaa vaati tuo skisseille käsin piirtäminen, että poikasen huoneeseen rakennettiin iso työpöytä, johon minäkin sitten kaikkine tarvikkeineni mahduin. Nyt on poika tyytyväinen, kun äidin romut on poissa ja pöytä vapaa omille touhuille.

Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin. Jos on postaustoiveita, niin laittakaa ihmeessä tulemaan! Mullakin kyllä jo monta juttua mielessä :)

30 kommenttia:

 1. Täällä ollaan edelleen kuulolla :) ja paljon onnea valmistumisen johdosta!

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea! Ihan mielenkiinnosta kysyn, kävitkö HDS:n kurssin, ja suositteletko? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ollut HDS vaan AJK ja voin kyllä suositella jos kotipuolen suunnitelmat on mielessä. Varmuutta omaan tekemiseen, vaikka useimmat asiat tämmöisille harrastajille tuttuja valmiiksi jo onkin ;)

   Poista
 3. Onnea mielettömästi! Täällä ollaan ☺

  VastaaPoista
 4. Näyttävätpä nuo kuvat upeilta, voin vaan kuvitella miten upea lopputuloksesta tulee. Onnea valmistumisen johdosta :)
  Täältä tulee yksi uusi lukija lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lemmi! Ihanaa kun löysit tänne, tervetuloa! :)

   Poista
 5. Onnea ison urakan loppuun saattamisesta! Ja täällä ollaan, oonkin paristi miettinyt, mitä sulle mahtaa kuulua.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! Hienoa, että sinäkin siellä ja kunnossa <3

   Poista
 7. Oikein paljon onnea valmistumisen johdosta :)

  VastaaPoista
 8. Kiva päästä taas lueskelemaan juttuja täältäkin :) Ja onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja nähdään pian niin kuulee muutenkin :)

   Poista
 9. Oikein paljon onnea! :) Just eilen mietin, että ei ole sinusta kuulunut pitkään aikaan. Kiva kun oot takas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän pitkäksi tuo tauko venähti, mutta tulipahan valmista. Kiva kun käyt :)

   Poista
 10. Kiva, että olet palannut! Tuntui, että vasta löysin blogisi, kun jo jutut harvenivat. Jään mielenkiinnolla odottelemaan uusia juttuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun olet silti pysynyt mukana, vaikka blogi onkin ollut niin hiljainen. Nyt uudella tarmolla ja paremmalla ajalla :)

   Poista
 11. Oikein paljon onnea opiskelu urakan loppuun saattamisesta! <3 Mahtava fiilis varmasti! Ja mukava kun olet taas takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia sekä onnitteluista, että tervetuliaisista :)

   Poista
  2. Kiitos Piia sekä onnitteluista, että tervetuliaisista :)

   Poista
 12. Isosti onnea Petra! Omat opinnot on vielä tuoreessa muistissa ja tiedän kuinka iso jumppa sulla on ollut. Kiva saada sut takaisin blogimaailmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Joanna!! :) Vähän oon näköjään ruosteessa, kun tähän olevinaan jo monta päivää sitten vastasin, vaan eipä täällä mitään näy...

   Poista
 13. Paljon, paljon onnea! Upea saavutus ja hienoa työtä!

  Näin sitä itsekin laahaa täällä blogimaailmassa, sekä lukijana, että sisällöntuottajana! Mutta hei mahtavaa, että olet takaisin täällä ja yritän itsekin. :D Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista