sunnuntai 13. syyskuuta 2015

INSTAGRAM
Ihan mietin, että niinköhän osaan tänne (teknisesti) enää mitään päivittääkään. Tämä on oikeasti (henkisesti) aika kamalaa. Mielessä pyörii juttuja, mitä olisi kiva tänne blogiin tallettaa, mutta kun rutiini iltaisin tietokoneella istumisesta on jäänyt pois ja muuten koko ajan kiirusta riittää, niin eipä tämä ole itsekseen päivittynyt. 

Sisustussuunnittelijan opinnot lähenevät loppuaan, joten kotisisustelujen sijaan mielessä on pyörinyt enemmän muiden nurkat ja portfolion teko. Tämä viimetippailija on sen suhteen tietenkin tavattoman myöhässä, mutta luotan siihen, että onnistun edelleen aikataulun mukaan marraskuussa valmistumaan. Mutta kuten tuosta voi tulkita, niin kiire ei ainakaan ole lähiviikkoina vähenemään päin, joten blogin harvatahtinen päivitys jatkunee. Ellei seuraa se tyypillinen sijaistoimintojen puuhaaminen pakollisen välttämiseksi... ;)

En ole blogissa aiemmin mainostanut instagram-tiliäni, jota olen jo hyvän aikaa pitänyt yllä. Jos täällä on hiljaista, niin käykäähän klikkamaassa instagramin seurantalistalle petra_today. Tuossa yllä esimerkiksi jotain kesäisiä kuvia.

Näkymiin ja kuulumiin!
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

9 kommenttia:

 1. Tsemppiä opintojen loppurutistukseen!
  Muista tulla takas, täällä ootellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Kyllä mä muistan, odotan innolla sitä vapautta ;)

   Poista
 2. Kiva kuulla sinusta!

  Hei niin totta..mullakin kyseinen iltarutiini jäänyt varmaan vuoden takaiseen historiaan.. tietokoneen avaaminen on aika työlästä ;)

  Tsempit opintojen loppuun saattamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona, kiva kuulla!

   Se on tosi työlästä. Pitäis olla sellainen joka käynnistyy ajatuksen voimasta ;D

   Poista
 3. Tsemppiä loppupuserrukseen!! Instassa sua kovasti seuraankin =) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Ja tulehan takaisin, kun ehdit. Kiinnostaisi muuten tosi kovasti tietää, missä opiskelet, sillä itsekin haaveilen sisustusopinnoista sitten joskus.

  Ja hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tulen!
   Oon AJK:ssa. Laita meiliä, jos on mitä enemmän kiinnostaa :)
   Mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 5. Hahaa, Petrahan se siellä! Voimia opintojen loppujuttuihin! :)

  VastaaPoista