sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Tättädää - arvonnan voittajat

Random.org on puhunut ja asuntomessulippujen sekä Meidän talo -lehden puolivuosikerran voittajat ovat nyt selvillä. Lippuja tavoitteli 45 osallistujaa ja lehteä 21.

Kahden hengen asuntomessulippupaketin saavat 

21/45

1. Yksillä asuntomessuilla, Laukaassa.
2. Neljä eri teemareittiä messualueella.
3. Lippupaketti :)

sekä

14/45


1. Asuntomessuilla on tullut miehen kanssa käytyä jo monen monena vuotena. Molemmilla aikanaan oli mielessä myös sisustussuunnittelijan ammatti eli kai se on tuolla jossakin muhimassa kiinnostus edelleen. :) Lisäksi messuilla käynti on kahdenkeskistä aikaa miehen kanssa!
2. Meille on tulossa mittava remontti, joten sisustusratkaisut kiinnostavat kovasti. Sisäkatot, valaisinratkaisut, säilytysjärjestelmät.
3. Palkinnoista valitsisin, yllätys yllätys, liput asuntomessuille!

Meidän talo -lehti kolahtaa puoli vuotta Lauran postiluukkuun

13/21


1. Kävin Tampereen asuntomessuilla ja tykkäsin kovasti Tosin lasten kanssa kiertely oli ajoittain hankalaa. Tänä vuonna ilman lapsia ja ajan kanssa :)
2. Eniten kiinnostaa tietty sisustus, pohjaratkaisut ja ihan materiaaliratkaisut. Jos vaikka joskus pääsisi itsekin rakentamaan uuden talon. Kiva saada uusia ideoita, vinkkejä ja vaan ihastella.
3. Lehden vuosikerta, koska liput minulla on jo :)

Paljon onnea Heidi, Minna-Leena ja Laura!
Nyt kun kaikki voitot näköjään osuivat blogisteille, niin toivottavasti saadaan blogeista lueskella teidän visiiteistä myöhemmin :)
Laittakaahan osoitetietoja tulemaan (puistolassa at gmail piste com) niin palkinnot lähtevät matkaan (lehti tietysti omalla ajallaan).

Kiitos kaikille osallistujille!!
Ja muistakaa, että Meidän talo -lehden asuntomessusivuilla arvotaan lippupaketteja edelleen viikoittain, ehkäpä siellä tärppää :)


6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa!!!! Tosi ihanaa saada lehti kotiin, mulle ei tulekaan nyt mitään sisustuslehteä. Nuo messut ovat kyllä yksi kesän kohokohtia, niin mukava päästä sinne. Oletko itse menossa? Laita sulle mailia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon, lehdestä riittáäkin iloa pidemmäksi aikaa :-) Kyllä me kovasti on messuille menoa suunniteltu, jos vaan saadaan lastenhoito järjestymään.

   Poista
 2. Oooo, kiitoooos!!! :) pistän mailia asap!

  VastaaPoista
 3. Oi, oi oi. Kiitos paljon!
  Hotelliyöpyminenkin laitettu heti varaukseen. :) Jyväskylä täältä tullaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hei mahtavaa, sä pistit heti töpinäksi :) Onnea!

   Poista