sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

RUKSI SEINÄÄN - PARILLISET VILLASUKAT (SOPIVASTI ERIPARIA)




Mitä isot edellä...

...sitä pienet perässä!


Jippii, nyt se on selätetty! Keskeneräisten villasukkien syndrooma nimittäin! Edellinen sukkapari syntyi silloin joskus ala-asteella, mustat sukat joissa kantapää ja kärki vilkkuivat kirkkaan turkoosina. Välissä on ollut jos jonkinlaista raitasukkayritelmää, mutta koskaan niistä ei ole kokonaista paria syntynyt. Ja tiedän kyllä miksi. Kun yksi sukka on valmis, niin toinen täsmälleen samanlainen ei jaksa enää innostaa. Onnea on eripariset Marisukat <3

Ensin Hupsistarallaa-blogin Norsis neuloi upean Maritakin! Sitten Eilen tein-blogin värikkäät Marisukat saivat puikot jo tutisemaan. Kun näin Pisaroita-Hannan mustavalkoiset, ei enää auttanut muu kuin alkaa kutomaan, kunhan olin aikani sopivia Marimekon-kuoseja ensin paperille piirustellut. Eihän ne suorilla syntyneet, ei tietenkään. Ensin tuli liian kapea varsi, siitä ehkä joskus tytölle omat kunhan tässä vähän aikaa toivun. Sitten neuloin ja purin, neuloin ja purin. Polvisukkakavennukset tuottivat vähän päänvaivaa, mutta sain kuin sainkin juuri sopivat laskeskeltua. Ja nuo kuviot. Ei ne aina näyttäneet siltä kuin mielikuvissa, joten niitäkin joutui vähän viilailemaan. Mitäs kaikkea sieltä muuten tunnistatte? Vähän jäi kaivelemaan tasaraitojen yhtä kerrosta liian leveät raidat (minähän en koskaan viilaa pilkkua, mutta näitä omia tekeleitä kyllä), mutta siinä kohtaa kun sen huomasin, en enää jaksanut purkaa.

Lopputulos on kovin, kovin mieluinen. Tähän hetkeen hivenen liian kuumat, mutta onhan se talvi taas ensi vuonna. Tai kyllä mä ne varmaan tänään laukkuun varuiksi mukaan pakkaan, kun illalla suuntaan viikon työreissulle Ruotsiin. Sen verran tiivisohjelmainen viikko on edessä, että täällä vietetään hiljaisuutta. Katsotaan josko sieltä kalustetehtaalta irtoaisi jotain inspiraatiota tännekin, kunhan palaan ;)

p.s. Nyt oli pakko poistaa anonyymi kommentointimahdollisuus, kun ei hermo kestä enää noita mainoslinkkejä mitä botit tunkevat sähköpostin täyteen. Pahoittelut oikeille anonyymeille kommentoijille. Luokaahan itsellenne profiilit.

32 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat!!! Kyllä noilla kelpaa tepastella :) oot niiiin taitava!

    VastaaPoista
  2. Jestas noissa on ollut puuhaa. Mutta todellakin kannatti käyttää aikaa valmiin parin odotteluun ;). Nuo on ihan täydelliset!

    Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  3. Voi apuva, miten ihanat eripari sukat♥♥♥ Laittaisin tuollaiset omaankin jalkaan vaikka heti, niiiiin upeat!

    VastaaPoista
  4. Aivan mahtavat sukat ja ihanat kuvat.

    VastaaPoista
  5. Uuulalaa. Ihan täydelliset sukat ♥
    Kauniit kuviot ja värit.

    Ihan sama homma noiden roskapostien kanssa. Mä poistin myös. Järki lähtee, kun niitä tulee kymmeniä ja kymmeniä päivässä. Ja jos tilaa ilmoitukset, niin niitä tulee sitten joka blogista s.postitäyteen.

    VastaaPoista
  6. Ihan fantastiset sukat!!! Mun täytyy vissiin mökkiviikon aikana väsätä jotku samantyyliset, kiitos ideasta!

    VastaaPoista
  7. Ihanat sukat! Varsinkin värit iskevät kyllä kovaa, ja se, että ne on eriparit :)

    VastaaPoista
  8. Siis kerrassaan ihana sukat, ihan täydelliset. JA nuo kuvat ne vasta ihania olikin! Aloin jopa nauramaan kun tuli eka kuva lapsestas sukat jalassa <3

    Ihanaa sunnuntaita, olet kyllä taitava <3

    VastaaPoista
  9. Kiitos, kiitos ihanaiset! <3 Täällä lentokentällä nyt valmiina lähtöön, sukat visusti kassissa (vielä) :)

    VastaaPoista
  10. Niin kauniit! Aivan ihastuttava värimaailma! Mun omat on aikas turhankin värikkäät, että jos vielä joskus teen toiset, niin haluan kyllä ehdottomasti tämmöset vähän hillitymmät ja tyylikkäämmät :)

    VastaaPoista
  11. nämä on mahtavat! itselläkin vastaavanlaiset tekeillä, mutta motivaatio on hukassa.. ehkä näiden kuvien myötä saisin omatkin sukat päätökseen :D

    VastaaPoista
  12. Ihan mielettömät! Oot sie taitava. Ja kärsivällinen. Mäkin kudoin kouluaikana puolitoista villasukkaa ja yhden lapasen, siihen loppui mun kärsivällisyys ja taidot siinä asiassa ;)

    VastaaPoista
  13. Maailman upeimmat villasukat! Ja iik, miten ihana tuoli ja tapetti!

    VastaaPoista
  14. Ihanat! Siis kertakaikkisen hienot! Hyvää työmatkaa! :)

    VastaaPoista
  15. Aivan ihanat, voi että! Onnistunutta työreissua, toivottavasti ääni kulkee jo!

    VastaaPoista
  16. Wow olet taituri! Ihana tuo liitutaulu teksteineen myös :)

    VastaaPoista
  17. Miks mun kommentit katoaa tänään jonnekin bittimaailmaan? Tulin siis huikkaamaan, että aivan törkeen hienot ja koskahan mulle iskee tuo kirjoneulehimo...varmaan pian. Pitäis sitä ennen saada vanhatkin rojektit alta pois. :D

    VastaaPoista
  18. Nää on oikeesti parhaimmat eripari parilliset, jotka oon nähnyt! taitavaa todella! :) Tuleppas kurkkaamaan blogiini, sieltä löytyy sulle pieni tunnustus :) http://handmadebyona.blogspot.fi/2014/03/ilosofiaa-was-here-tunnustus.html

    VastaaPoista
  19. Kiitos teille kaikille ihan hurjasti! ♥ sukat on juurtuneet tiukasti.jalkaan, lämpõiset ja mukavat :)



    VastaaPoista
  20. Aivan ihanat! Ei sulla omis mitään suuntaa antavaakaan ohjetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä on kyllä ihanat, mutta harmillisesti olleet koko talven kateissa :( En siis pysty niistä nyt laskeskelemaan mitään. Mutta 72 silmukkaa mulla oli tuolla pohkeessa, ja siitä nilkkaa lähestyessä kavensin suurinpiirtein tämän ohjeen mukaan http://kotiliesi.fi/kasityot/neulonta-virkkaus/neuleohje-pitkat-villasukat , kunnes saavutin normi villasukan silmukkamäärän 48. Jokaisen mallikerran leveys on 12 silmukkaa. Löysin vielä mun ruutupiirrokset kuvioista. Jos löydän sukatkin, niin voisin koittaa niistä jonkinmoista ohjetta blogiin väsätä viikonloppuna. Mutta siinä on se JOS. Ehkäpä pääset näillä kuitenkin alkuun? :)

      Poista
  21. Tämän syksyn työ voiski olla nuissa sukissa. Mikäli et löydä niin täytyy ite laskeskella kuvioita

    VastaaPoista
  22. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista