tiistai 19. marraskuuta 2013

HAAVEILUA LASTENHUONEESEEN




Lastenhuone / unihuone on meillä jo aika hyvässä mallissa, mutta kyllä sieltä vieläkin elementtejä puuttuu. Katossa on edelleen vanhat halogeenispotit, joista toinen ei edes toimi, poika kaipailee yövaloa ja sänkyjen viereen olisi kiva saada jotkut pienet hyllyt, joihin saa laitettua iltasatukirjat, joita molemmat haluavat lukuhetken jälkeen vielä vähän itsekseen selailla. Lukuvalokin olisi paikallaan ja lastenhuoneessahan ei ole koskaan liikaa säilytystilaa...

Lekmer.fi-verkkokauppa pyysi minua tutustumaan heidän sivuilta löytyviin lastenhuoneen sisustusvalikoimiin pientä korvausta vastaan, ja sieltähän pomppasikin esiin hyvät vaihtoehdot kaikkeen mitä olen kaipaillut.

Tyttären sängyn viereen sopisi oivallisesti mintunvihreä lattiavalaisin, tai voisi sen laittaa myös nojatuolin viereen iltasatuhetkeä varten. Keltainen kirjahylly olisi ihan täydellinen kummankin lapsen sängyn yläpuolelle! Sinne saisi iltasatukirjan helposti pujotettua kun alkaa uni tulla silmään, ja sieltä se kirja myös löytyy aamulla, jos haluaa selaamista silloin jatkaa. Jossain vaiheessa pidin noita Legon säilytyspäitä vähän creepyinä, mutta ajan saatossa olen niille lämmennyt ja uskoisin lasten niihin mielellään pikkuaarteensa kätkevän. Legon isoja säilytyslaatikoita meillä joku jo onkin, mutta legot ovat sen verran lisääntyneet, että yksi musta palikka sopisi hyvin joukon jatkoksi.

Pojan tärkein unikaveri on mummon Tallinnasta tuoma pikkuinen lammas. Niinä iltoina kun lammas kertakaikkisesti on kadoksissa, lohtua voisi tuoda ihanat harmaat lammaslakanat. Smurffi-univalo näyttää kivalta noin kokovalkoisena. Halogeenispotit katossa voisin korvata noilla pilvikuvioisilla riisipaperivalaisimilla. Vähän mietityttää, mahtaako musta päästää valoa tarpeeksi läpi, mutta toisaalta, tulee siitä varmasti enemmän valoa kuin nykyisistä toimimattomista lampuista ;)

Ihan tyhjin käsin en jäisi itsekään. Littlephantin tyynyt sopisivat hyvin toki myös lastenhuoneeseen, mutta mielellään katselisin niitä ihan olohuoneen sohvalla. Ja tuosta laukusta olen haaveillut jo kauan. Olkoonkin nimellä hoitolaukku, mutta minä kantaisin siinä hyvin tyytyväisenä vaikka kokouskansiota tai läppäriä!

Rakas Joulupukki...

TYTÖLLE



POJALLE


ÄIDILLE


14 kommenttia:

  1. Kaunis tuo vanha nojatuoli!

    Keltainen kirjahylly ja valkoinen smurffivalo (harmi ettei ole tarvetta) ovat kyllä kerrassaan loistavia!

    Meillä on pojan sängyn päädyssä hyllyissä kiinni sellainen ikean musta klipsillä kiinnitettävä lamppu. Näkyykin itseasiassa juuri tässä ensimmäisessä kuvassa http://keskenon.blogspot.fi/2013/11/blog-post.html
    Maksaa pari euroa ja sopii minne vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo tuoli on nyt lopultakin löytänyt paikkansa! Se on meillä jo vuosia ollut, mutta ei koskaan oikein täydellisesti käynyt mihinkään. Kaikenlaista tuunaustakin olen sille miettinyt, mutta nyt kun se tuli tuohon siirrettyä, ei ole enää tarvetta tehdä sille mitään! (Paitsi fiksata jalat, että lopettaa keikkaamisen)

      Mä luulen että smurffi ja hylly tulee meille oikeasti ostettuakin, niille on nyt just kysyntää :)

      Klipsivalo olis hyvä (ja parin euron hinta huippuetu), mutta meidän yksi sellainen, ei noissa sängyn pinnoissa pysy millään paikoillaan, vaan sojottaa aina vaan suoraan patjaa kohti. Pitää vielä miettiä, jos sitä miten saisi kiristettyä tai vaikka teipattua.

      Poista
    2. Siihen klipsiin pitäis askarrella jotkut kappaleet tukemaan sitä.. niinku mustaksi maalattua vaneria kaksi palaa..ja ne ensin pinnojen ympärille ja sitten lamppu kiinni.
      Tai vaikka jotkut sopivan kokoiset (7x7cmcm) hienon väriset lego-rakennuslevyt ajaisivat myös saman asian.

      Poista
    3. No joo totta, noinhan se ratkeaisi, kiitti!

      Poista
  2. Ihania! Tuo smurffivalo, aivan IHANA! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo smurffi on jotenkin tosi vetoava! Harmi kun oli vaan paristokäyttöinen, eikä laturilla, mutta ehkäpä se ei kauhea paristosyöppö ole :)

      Poista
  3. Keltainen kirjahylly on aivan ihana, ja smurffi söpö! Muutenkin kivoja tavaroita poimit!

    Ja apua, tuo Littlephantin laukku! ♥ Mä olen silmäillyt sitä jo kuukausitolkulla, joko tuona harmaana tai musta-valko-keltaisena, eikä mulla ole edes niitä lapsia... Se on siinä ja siinä, etten uuden työpaikan kunniaksi hanki tuota työmatkakassiksi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kirjahylly kävisi varmasti moneen paikkaan, eikä vaan lastenhuoneeseen. Muutama päällekkäin, niin siinä on tosi kiva sisustuselementti :)

      Mäkin alunperin ihastuin just siihen musta-valko-keltaiseen laukkuun, tällä hetkellä ehkä tää vie himpun verran pidemmän korren, mutta molemmat on niin ihania! Eikä musta siis todellakaan vaan hoitolaukkuja, muuhun käyttöön se mullakin tulisi :D Sulla olisi kyllä oivat perustelut sen hankintaan - onnea uudesta työpaikasta!

      Poista
  4. Keltainen kirjahylly passaisi meillekin! Kivoja juttuja olit poiminut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavan mallinen, pieni kaluste, joka sopisi moneen paikkaan ja monelle: aika lailla perfect :)

      Poista
  5. Tosi suloisia juttuja! Legosäilytysjuttuja meiltä löytyykin:) Ja Littlephantin laukkua ihastelin juuri viimeksi lauantaina ihan livenä ja voi että, se on ihana!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo lego-jutut on kivoja! Se kaikkein isoin laatikko on vähän hankala, kun lapset ei sitä kunnolla jaksa itse kantaa ja kansi ei meinaa aueta, mutta muut koot on kyllä käteviä. Ooh, sä oot päässyt ihan kosketusetäisyydelle! Mäkin olen noita Mokossa joskus vuosi sitten hypistellyt, ja kyllä teki tiukkaa jättää ostamatta... Edelleen haaveissa, eli eikö sen kohta uskaltaisi ostaa ilman pelkoa kyllästymisestä ;)

      Poista
  6. Teidän lastenhuone on niin kivan näköinen :)

    Tuo mintunvihreä valaisin vois muuttaa meillekkin. Samoten keltaiset hyllyt. Ja ja… :D
    Tosi kivoja juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Meena! :)

      Tuo valaisin näyttää olevan poisto outletissa tällä hetkellä. Mulla sellainen entten tentten täällä menossa... Tuolta löytyi kyllä kaikenlaista kivaa, ihan yllätyin positiivisesti!

      Poista