torstai 14. marraskuuta 2013

VITRIININ JÄRJESTELYÄ TALVIASUUN

Kysymys miehelle viime viikolla eräänä iltana: autatko siirtämään tuota vitriiniä, jos tyhjennän sen? Lupasi se, joten tavarat ulos ja siirtelemään reilusti eteenpäin ja sitten vähän takaisin, ja vielä vähän. Lopputulos: vitriini n.3cm alkuperäisestä paikastaan kauempana jääkaappia ja rouva huomattavasti tyytyväisempi. Joskus se voi olla pienestä kiinni...

Siinä sitten aloin täyttelemään kaappia vähän jotain uutta hakien. Marimekot menivät nyt vähäksi aikaa piiloon ja tilalle lasitavaraa. Vähän sellaista talven ja joulunkin tunnelmaa. Osa keittokirjoista on unelmakauniita, ne saivat jäädä sellaiseksi kuin ovat. Osan kannet eivät niinkään miellyttäneet silmää, joten saivat uudet paperit päälleen. Tykkään itse lopputuloksesta paljon. Matalien lautasten taakse kiinni lasiin, voisi keksiä vielä jotain. Onko ideoita?
Täällä vitriini viime kesäisessä asussaan.

25 kommenttia:

 1. Tuo vitriini on kyllä niin kaunis!! Ja kyllä sopii uuteen sijaintiinsa paljon paremmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua jo välillä alkoi tuo vitriini jotenkin ärsyttämään, mutta nyt uudessa paikassaan on oikein hyvä! =)

   Poista
 2. Kivat nuo uudet kirjan päälliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä itsekin siitä millaiset noista tuli :) Kiitti!

   Poista
 3. Välillä se on pienestä kiinni! :) Vitriini uudessa asussaan näyttää kyllä hurmaavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei se lopulta paljon vaatinut, että ärsytys vitriiniä kohtaan häipyi :) Kiitos! Tuo kyllä ihan eri tunnelmaa kuin aiemmin.

   Poista
 4. Vitsit tuo vitriini on kyllä niin hieno!! Ihailen sitä aina Ikeassa... Ja sisustakin on tosi kivasti laitettu. :) Monesti vitriinikaapit on just sisältönsä vuoksi mun makuun vähän too much, mutta tämä on nätti toteutus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se. Mutta onhan nuo vitriinit tosiaan vähän haastavia tuon sisuksensa suhteen. Mä olen tässä vähän kipuillut, että tuliko hutiostos, kun ei se ole ihan täysin miellyttänyt, mutta se kaipasikin vaan pientä siirtoa ja järjestelyä :) Kiitos Liisa!

   Poista
 5. Ihana kokonaisuus! Niin kaunista! Pitääpä itsekin vähän vaihdella noita esillä olevia esineitä, sillä mielihän siinä virkistyy, kun kotikin vähän uudistuu pienillä keinoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki! Monesti sitä ihan hämmästyy, miten pienellä uudelleen järjestelyllä saa paikat kuntoon ja voikin unohtaa sen ostoslistan, jota ennen siirtelyä mielessään kaavaili/kauhisteli :)

   Poista
 6. Aika tutun kuuloista. Usein aloitan siirtelemään huonekaluja. Siirtelen, siirtelen ja siirtelen. En ole tyytyväinen ja palautan kaiken takaisin entisille paikoilleen.

  Kaunis vitriini. On kyllä taito saada vitriini sisältöineen sopimaan kotiin. Siis juuri se, ettei ole liikaa. Kaikkea.
  Sinä olet onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on tullut tehtyä tuotakin usein. Nyt sentään saatiin kolmen sentin ero vanhaan ;D

   Hei kiitos paljon! Itseäkin tämä asetelma miellytti, mutta on se aina eri asia kuulla jonkun toisen suusta <3

   Poista
 7. Hauskan ovelaa muutes naamioida nuo rumat kirjankannet noin.. nehän voi laittaa nii löyhästi, että saa halutessaan irti. Sinoot vissin nero. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on just silleen vaan kevyesti kääräisty ja vähän washi-teipillä sisäkulmista kiinnitetty, että saa sekunnissa pois jos kaipaa uutta ilmettä tai tulee ikävä alkuperäisiä kansia :) Hehe, voi kun voisinkin ottaa neron tittelin itselleni mut en oikein, on noita joskus jossain näkynyt. Nyt tuli ainakin Saaristohuvilan keltaiset kirjat mieleen :) http://saaristohuvila.wordpress.com/2013/07/10/rantamokin-uppaus-osa-4-diy-hyllyt-ja-kirjanpaalliset/

   Poista
 8. Tosi hienoja nuo päällystetyt kirjat! Kaunis on koko vitriini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka! Lopputulos miellyttää muakin nyt paljon, saa nähdä milloin tulee taas tarve uudistaa (vääjäämättähän se joskus taas iskee) ;)

   Poista
 9. Minulla on kauhea vitriinikaipuu, mutta meille ei nyt mahdu. Olisi ihana sommotella sinne kaikenlaista. Tosi kivat nuo kirjankannet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kohta teillä on tilaa varmaan vitriinillekin :) Kiitos Saija! Näitä kansia on nyt kyllä kivempi katsella kuin alkuperäisiä.

   Poista
 10. Mut kolme senttiähän on ihan merkittävä siirto, ymmärrän sua täysin! ;) ja kivalta näyttää kokonaisuus, pitäisiköhän itsekin joskus vähän kirjahyllyä uudistaa...

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei se on hienoa että ymmärrystä löytyy! Vaan miksipä ei löytyisi, kun onhan se sentään kolme senttiä! :D Kiitos! Mua ainakin piristi tämä muutos niin, että en voi kuin suositella pientä tavaroiden siirtelyä!

   Poista
 11. Joskus se on senteistä kiinni,hih! i know! Ja hyvältä näyttää vitriini sisältöineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näin on! Sitä vaan itse hämmentyy, kun toteaa, että kuinka pienestä ;) Kiitos!

   Poista
 12. Oli aivan ihana ilta lauantaina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, niin oli ja ihana tavata! Mä jumituin tietokoneettomaan vaiheeseen, josko sitä nyt lähtis vähän kierrokselle kurkkimaan, onko aiheesta mitä postauksia :)

   Poista
 13. Voi miten ihana idea noissa kirjoissa, ihastuin heti. Pitääkin itsekin miettiä kirjojen päällystämistä mieluisiksi. Juuri tuo voimapaperi näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista