tiistai 6. elokuuta 2013

Supersankarisynttäreiden juhlintaa



















"Nyt on aika irrotella, juhlatuulta puhallella, juhlalaulut lauleskella, lallati-lallati-laa, meillä on juhlat!"

No, juhlat meni jo, mutta kyllä oli kivaa! Tytär halusi Spiderman-synttärit, tyylittelin vähän ja muunsin ne supersankarijuhliksi ja päivänsankarina Super E! Hyvin kelpasi, varsinkin kun kakku oli juuri toiveiden mukainen. Kaikennäköistä pientä askaretta useammaksi illaksi, mutta näitä juhlia oli oikeasti hauska suunnitella. Mutta oli rekvisiitta mitä tahansa, niin kyllä ne on vieraat ja hyvä tunnelma mitkä sen juhlan luovat. Ja pienen sankarin kyseessä ollessa, niin ne lahjat tietysti myös. Tytär tuntui nauttivan kaikista ja kaikesta paljon!

Supersankari fontti "badaboom" löytyi DaFontista, sitten ei tarvinnutkaan muuta kuin naputtaa tekstit wordiin, printata ja leikata niin vimmatusti. Puolikuuviirin idea Hannalta. Sankarin viitta mummon tekemä. Ikkunatekstit kirjoittelin Granitin ikkunatussilla. Tsatsikikakku kreikkalaisella salaatilla päällystettynä oli menestys aikuisten keskuudessa. Lapset ahmivat pieniä porkkanakakkumuffinsseja kaikki 24kpl viimeistä murua myöten. Supersankaritikkarit hykerryttivät itseäni askarteluvaiheessa. Mustasta sofits-levystä leikkasin maskit valmiiksi kaikille lapsille omaa koristelua varten. Aikuisillekin olisi ollut, mutta ei löytynyt innokkaita askartelijoita ;D Nukkumaan mennessäkin vedettiin pikkuveljen kanssa naamarit vielä päähän. Ja aika monta kertaa juhlien jälkeen!

40 kommenttia:

  1. Ihan huippua! Hienot on koristelut ja herkut -nam! Oiskohan mahdollista saada tuota tsatsikikakun ohjetta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saako sun kuvia muuten pinnata? voisin muutaman napata inspiraatikuviksi..

      Poista
    2. On näitä kyllä kiva järkätä! Mutta onneksi vain pari kertaa vuodessa kumminkin ;D

      Kirjoittelin kakun ohjeen juuri ruokablogiini, täältä löytyy http://patalintu.blogspot.com/2013/08/tsatsikikakku-kreikkalaisella-salaatilla.html

      Ja saa toki pinnailla! :)

      Poista
  2. No jo on supersyndet!
    Tytöltä hieno toive, jonka mainiosti olet/te toteuttanut. Bravo.
    Onnet supersankarittarelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Supertyttö, supersyndet :) Meidän E tykkää tosiaan vähän muusta kuin prinsessoista ja poneista (tosin niistäkin aina silloin tällöin kun on sellainen päivä ;D).
      Kiitos!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Oli kyllä kivat, ja onneksi sankari tykkäsi :)

      Poista
  4. Huhhuh, mitkä puitteet pirskeillä! Ihan mahtavat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas mä sanoin, että tänä vuonna ei kyllä mitään sen ihmeellisempää... Aina tuo suunnitelu vie sitten kumminkin loppumetreillä mukanaan :D

      Poista
  5. Ihania ideoita! Varmasti oli muksut mielissään. Hauskat nuo ikkunatekstit! Mistä nuo cupcake-kupit on?

    Meillä oli tarkoitus olla merirosvoteemaiset (olen itse ihan teemahullu) ja mietin silmälappujen askartelua. Mutta ei lasta tuntunutkaan haittaavan vaikka ei sitten ehtinytkään niitä miettiä sen enempää. Ehkä ensi vuonna voi olla enemmän merkitystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sonja! Tuntui olevan niin muksujen kuin mummojen mieleen ;) Muffinssikuppeja tilasin jo keväällä pari pakettia pojan synttäreille popcornkupeiksi Bake&Partysta. Nyt popcorneilla olleet tähtikupit ostin taas Tiirinkosken tehtaalta.

      Ooh, merirosvosynttärit olis huiput! Mun mielestä teeman ympärille on ihana keksiä kaikkea, teemahullu siis vissiin minäkin ;) Musta tuntuu että vaikka kaikilla synttäreillä meillä on aina joku teema ollut ja lapset on olleet innoissaan, niin nyt nää 4v-juhlat oli ekat joissa kaikella oli ihan oikeasti merkitystä. Tyttö itsekin antoi ideoita ja ilahtui kun näki niitä valmiina.

      Poista
  6. Olet kyllä taitava luomaan kokonaisvaltaisen juhlailmeen. Ihania ideoita :)

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Alkuun vähän nikottelin tuolle sidermankakkupyynnölle kun en a) osaisi toteuttaa mitään sinipunaisia ukkeileita sinne b) sinipunainen värimaailma ei iskenyt. Onneksi keksin lopulta helpon keinon josta tytärkin tykkäsi :)
      Kiitos!

      Poista
  8. Hienot juhlat ja monta hauskaa oivallusta! Myöhästyneet onnittelut sankarille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teemajuhlia on hauska järjestää kun pääsee keksimään kaikenlaista, mutta ihan hyvä ettei näitä kemuja ole kuitenkaan kuin kahdesti vuodessa :) Kiitos!

      Poista
  9. Upeat juhlat ja tarjonta! Mahtavia ideoita!

    VastaaPoista
  10. Niisk, pikku E on jo neljä! Paljon onnea:) Upeasti toteutettu teema jälleen kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii-in, mieti! Ja kohta jo teilläkin. Miten nopeasti nämä vuodet onkin alkaneet vierimään!? Kiitos :)

      Poista
  11. Olipas pirskeet! :) Kiitos kun saatiin olla mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meinaa mun kommentit taas tulla läpi... Mutta siis, että ihanat pirskeet piti sanoa:)

      Poista
    2. Tuo eka pisti vähän miettimään, että tapahtuikos siellä jotain mitä mä en muistakaan ;DD Ihanaa kun juhlitte ja seuraavat kemut sit onneks taas teillä =)

      Poista
  12. Aivan mielettömän herkulliset tarjottavat ja hauskoja koristeluideoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä joka vuosi vähän yksinkertaista makumaailmaa, mutta samalla lisääntyy koristelut. Parempi näin, ei jää herkut käsiin pyörimään ;D Kiitos!

      Poista
  13. Paljon onnea supersankarille!

    Ottaisin mielelläni tuon tsatsikikakun ohjeen. Meillä juhlitaan viikonloppuna ja tarjoilut edelleen hakusessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista!

      Kirjoittelin kakun ohjeen ruokablogin puolelle. Täältä löytyy, se ja muutakin :) http://patalintu.blogspot.com/2013/08/tsatsikikakku-kreikkalaisella-salaatilla.html

      Poista
    2. Kiitos! Multa on jäänyt kokonaan huomaamatta, että sulla on toinenkin blogi. Lähdenpä sinne kurkistelemaan.

      Poista
    3. Niin, ja unohtui sanoa, että tosi upeat koristelut ja tarjoilut teillä. Sä oot kyllä tosi taitava!

      Poista
  14. Oletpa jaksanut nähdä paljon vaivaa. Se kannatti, ihanan näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä juhlia oli kyllä niin kiva valmistella, että en edes kokenut sitä vaivana. Siihen toki vaikutti se, että sain tehdä pari päivää ihan rauhassa kotona yksinäni kun muu perhe jo palasi töihin/tarhaan... Kiitos Joanna :)

      Poista
  15. Wow, mitkä supersynttärit!! Ihania kuvia !!
    Munkin pitää käydä kurkkimassa kakun ohje.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Mira!
      Jees, sieltä se kakku löytyy, ja pian (tavoitteellisesti) kaikki muutkin :)

      Poista
  16. kiitokset, tosi kivat synttärit! ja ihastelen vieläkin noita tarjoiluja, vaikka paikalla olinkin! huomasin muuten senkin, et jotkut yksityiskohdat tajusin vasta kuvista, en paikan päällä. kuten nyt vaikka ne tikkarien koristeet. en katsonut kai niin läheltä sitten...;) on kiva, kun sä nautit juhlien järjestämisestä:) aika monelle ne ovat vähä pakkopullaa...ainaki facebookista lapsiperheiden vanhempia (äitejä) seuranneena oon pistänyt merkille, et monet on ihan pulassa, ku pitäs alkaa pistää synttäreitä kokoon. että mitä tarjoiluja, mitä ohjelmaa, ketä kutsutaan...pitääkö vieraillekin (lapsille) olla joku lahja, kuten ongintapalkinto jne? teillä taas näyttää siltä, et ideoita pompsahtelee tosta noin vaan ja juhlien järkkäily on kivaa:) tervetuloa käymään täällä espoossa muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninni, ihana kun pääsit lyhyellä varoitusajalla! Niin siinä varmasti helposti käy, että ei kaikkea pysty rekisteröimään kerralla. Varsinkin kun sulla oli koko talo tutkittavana ;) Juu, mä kyllä tykkään järjestelyistä. Vielä. Voihan se olla kun noita vuosia vierii niin ideat loppuu. Mutta luotan siihen, että sitten lapset ottaa ohjat omiin käsiinsä :) Tullaan mielellään, viesteillään!

      Poista