keskiviikko 21. elokuuta 2013

Timanttiset onnittelut

Ystävä täytti pyöreitä, joten tokihan lahjan oheen piti korttikin piirtää. Mielessä pyöri Circus-Joannan hienot mustavalkoiset kirjainpiirustelut, mutta muodoksi valikoitui muuta. Timantti-idean bongasin jostain Etsyn uumenista, mutta sen linkin jo kadotin... Lahjaksi itse tehty tyynyliina ja Englannista tilattu kassi

Note to self: osta reilusti kartonkia! Miten se kortin tekeminen meinaakin joka kerta tyssätä siihen ettei tästä taloudesta löydy sopivaa korttipohjaa, vaikka paperia on työhuoneen kaapit pullollaan?

8 kommenttia:

 1. Minusta itsetehdyt lahjat sekä kortit ovat kaikista parhaimpia - varsinkin noin upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen usein tosi arka antamaan itsetehtyjä lahjoja. En halua antaa mitään "riesaa", jos se ei miellytä saajaa, niin siitä voi olla hankalampi hankkiutua eroon kuin jostain ostotavarasta. Mutta joiden vastaanottajien kanssa poikkeus on helpompi tehdä - kun kuvittelee paremmin tietävänsä mistä toinen pitää :)

   Poista
 2. Komppaan edellistä! hieno lahja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoinkin tuohon ylle omat aatteeni. Itsetehtyjä lahjoja on kyllä minusta ihana saada, vaikka aika harvoin niitä omalle kohdalle osuu.

   Poista
 3. Niin tuttua, kartonkia ei missään ja ei ainakaan tarpeeksi. Jostain ehkä voi löytyä pieni pala.
  Hienoa, että jaksat/viitsit väkertää itsetehtyjä lahjoja/kortteja. Kelpais mullekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäkin piti soveltaa ja vähän harrastaa liimailua että sai sopivan pohjan aikaiseksi... Nyt on jo mustaa kartonkin plakkarissa, hamstraus on aloitettu ;D En mä läheskään aina jaksakaan. Tai se inspiraatio puuttuu. Mutta nyt tuli idis ja tuli jopa toteutettua :)

   Poista
 4. Hieno timantti! Tätä voisi soveltaa tytön huoneeseen tauluksi, on nimittäin aika timantti tuo tyttö <3 Itse pyrin myös aina tekemään kortit itse ja olen kerännyt hirveän kasan kuviopapereita ja kartonkeja, mutta silti koskaan ei löydy sopivaa paperia ja pitää käydä ostamassa uutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Tuosta saisikin varmaan kivan taulun kuviota suurentamalla! Timantille, timantti - kuulostaa hyvältä <3 Mikä siinä onkin, että askarteluidea kehittyy aina jotenkin muuten, kuin olemassa olevaa materiaalia hyödyntäen ;)

   Poista