maanantai 12. elokuuta 2013

Hyvän mielen varastoon tankkaus









Lauantaina käytiin miehen kanssa kahdestaan kiertämässä keskustan sisustuskaupat: Nougat, Peroba, Pino, Formverk ja Granit. En edes ajatellut että tällainen yhtälö olisi mahdollinen, mutta mukava kierros oli se. Vaikkakin pakko todeta, että ei yhtä "tuottoisa" kuin taannoiset kierrokset samoista sisustusyksityiskohdista innostuneen ystävän kanssa... ;) Mukaan ei tarttunut muuta kuin betoniruukku Granitista ja myöhemmin siihen pennimuori Plantagenista. Ihmeellistä muuten, miten kivalta tuollainen piskuinen viherkasvi voikin näyttää vuosien sisäkasvittomuuden jälkeen! Syömässä käytiin Fafa'sissa, jota voin lämpimästi suositella. En ole aiemmin oikein ymmärtänyt mitä hienoa on falafeleissa makunsa puolesta, vaikka kikherneistä niin paljon tykkäänkin. Joka kerta olen meinannut melkein tukehtua niiden kuivuuteen. Mutta ai mitä herkkua Fafa's tarjosikaan. Nam. Mies kehui myös omaa kebabiaan. Älkää nyt ajatelko mitään perusmättökebbemestaa, vaan oikeasti herkullista (pika)ruokaa. Aika herttaista oli se, että ruoka tuotiin pöytään nimellä kutsumalla.

Sunnuntaina metsäretkeiltiin ja nautittiin lähes tyhjästä uimarannasta kera lämpimän uimaveden. 4v tytär rakastaa kaikkia marjoja sekä "tanttarelleja", 2v poika ei suostu koskemaankaan. Tytär siis kulki suu sinisenä korinsa kanssa ja kotona nautiskeli siitä yhdestä kantarellista joka hänelle voissa paistettiin. Poika ihmetteli pikkuruisia sammakoita, nautiskeli retkieväistä ja lauleskeli iloisena muiden mukana muuva-muuva-muuvahaista.

Paaaljon positiivista energiaa, ja näiden kuvien myötä varastoitavaksi asti.

20 kommenttia:

  1. Positiivinen tankkaus tulee yleensä tarpeeseen, joskus säiliö kuluu vähitellen, kunnes taas täyttyy pienistä iloista ja toisinaan sitten tulee isompia tyhjentäjiä tankille ja tarvitaan taas enemmän pikkuiloja tai isompia iloja tankkia täyttämään.

    Vielä näin vuodenkin jälkeen jaksan uskoa parempaan ja jatkan hakemista. Nyt jos koskaan olisi aika(a) tavata ;o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noinhan se taitaa kiertää :)

      Joo, kyllä! Voisi tästä(kin) kohtalotoveroida ;)

      Poista
  2. Ihania kuvia! <3
    Kyllä se nyt on pakko viimeinkin tehdä retki Granitiin.. niin mahtava tuo betoniruukku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira <3

      Luulen, että kannattaa pistäytyä ;)

      Poista
  3. Kivat muistot! Mekin miekkosen kanssa tehtiin retki keskustaan ja piipahdettiin vaunumatkalaisen kanssa Granitissa. Ja saman ostoksen kanssa ulos asteltiin. Oli muuten kätevä kun oli vaunut mihin sai tuon painavan ruukun sullottua:) Hyvin sopii tuo kukkakin ruukkuun;)

    Tapetinpätkäkö muutti kehyksiin? Kivalta näyttää siinäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai samana päivänä? Olispas ollut hassua törmätä siellä näillä kokoonpanoilla :) Meillä mies totesi, että jos ruukun ostan niin ite saan kantaa. Ja niin mä raahasin pitkin kaupunkia... Hyvin ansaittu ruukku! Joo, hyvin sopii kukka ruukkuun ja ruukku tapettiin. Tarpeeksi kauan olen sun kuvissa ihaillut, piti saada itsellekin...;)

      Poista
    2. Aiemmin oltiin, viimeviikolla joku arkipäivä:)Nautittiin viimeisistä lomapäivistä. Ajeltiin metrolla ja lompsittiin kaupungilla:)

      Mut ois silti ollu hauska törmäys;)

      Poista
  4. Tuo ruukku minua kyllä harmittaa (siis etten sitä itse omista :D). En silloin käydessäni viitsinyt alkaa raahaamaan kävellen pitkin kesäistä retkeä pääkaupunkiseudulle. Mutta ensi kerralla, ensi kerralla ;)

    Ja ihanalta kuulostaa tuo hyvän mielen tankkaus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkkaan harkittu ja pitkään odotettu niin ilahduttaa joku päivä vielä enemmän! ;) Mäkin olen sitä pari kertaa käynyt hypistelemässä, nyt päätin että jaksan kantaa paremmin kuin jaksan odottaa.

      Hyvän mielen tankkaus on ihanaa :)

      Poista
  5. Mukavan kuuloinen viikonloppu! Ihana tuo betoniruukku. Ja tanttarellit pisti hymyn huulille. ;) Tulee ihan mieleen joku sellainen iloinen vanha mummo, sellainen vähän "tanttarelli". :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella ihana viikonloppu! Ruukkua pitkään mietin, iloissani olen kyn se täällä kotona nyt lopulta oleilee. Hehee, sä sen sanoit. Just sellainen mummeli kera keltaisen huivin ja saappaiden ;D

      Poista
  6. sain siskolta kaksi viherkasvia hoitoon :) ja yhdyn siihen, että kivalta näyttää :)

    aivan mahtava tuo betoniruukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoidokeista pistokkaat kotiin korvaukseksi? ;)

      Joku ihme tuossa betonissa miellyttää silmää kovasti!

      Poista
  7. Voi ihanaa, että teillä on ollut mahtava "retki" stadissa. :)
    Ja ihastuttavia kuvia, jälleen kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä, ihan kuin olisi ollut lomalla turistina :)
      Kiitos paljon!

      Poista
  8. Oi, sisustuskauppakierros! Olisipa ihanaa ajanvietettä ja vaihtelua tuolle ainaiselle citymarketissa hengailulle ;) Laitoin sulle muuten juuri postia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo, vähän eri fiilikset kuin Cittarissa. Eikä edes niin kylmä kuin vaikka juusto-osastolla ;D

      Poista
  9. Fafa's on kyllä hyvä! Mä asuin ennen melkeinpä vastapäätä sitä ja tuli käytyä siellä vähän liiankin usein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen iloinen että ei ole liian lähellä. Houkutus kävisi liian suureksi liian usein :)

      Poista