sunnuntai 21. toukokuuta 2017

VYYHTI
Mikä ihana sää meitä on hellinyt tänä viikonloppuna! Ollaan oltu kirjaimellisesti ihan pihalla - käsitelty terassia, viimeistelty kasvilava kasveineen kesää varten ja ihan vaan löhötty auringossa. Näistä puuhista löytyykin jo kuvia instagramin puolelta. Blogipostauksen kuvissa ei ole vielä ihan niin kesäinen tunnelma, vaan ne on otettu viikko sitten äitienpäivänä. Vähän näkyi vihreää jo silloinkin, mutta sen jälkeen luonto on kyllä suorastaan räjähtänyt kasvuun ainakin täällä etelässä. 

Jos tämä viikonloppu on ollut ihana, niin oli kyllä edellinenkin. Olin lopulta vielä kolmannenkin viikon flunssassa, mutta viikonloppuna viimein hellitti. Lauantaina ompelinkin sitten ihan vimmatusti; lapsille ja äidilleni uutta ja ihanaa (niistä kuvia toisella kertaa) ja itselleni tämän ennen pääsiäistä aloitetun mekkotunikan loppuun. Sunnuntaina vietettiinkin sitten iloista äitienpäivää, kaikki uusissa vaatteissa tai asusteissa :)

Ihastuin tähän Elisa Tuohimaan suunnittelemaan Vyyhti-kuosiin heti kun sen näin. ja niin on tehnyt moni muukin, koska ensi kertaa kun sitä yritin ostaa, kaikki mustavalkoiset oli loppu. Kun sitten bongasin tämän collegen II-laatuisena Ainolan nettikaupassa, ei kauaa tarvinnut pohtia sen klikkaamista ostoskoriin. Kylmän kevään varrella ajatus college-mekosta ei tuntunut yhtään hassulta ja onhan sieltä joskus syksy tulossa (ei oikeasti ajatella sitä nyt), jolloin sille on taas käyttöä, vaikka kesä sattuisi (toivottavasti) olemaan pitkä, kuuma ja vähäluminen.

Kaavana mulla oli tässä taas Ehta, kuten aiemmin ompelemassani joutsen-tunikassakin, mutta tällä kertaa lisäsin myös taskut. College sopi tähän yhtä hyvin kuin trikookin ja tämä malli on mulle todella mieluisa päällä. Helmaan lisäsin pienen keinonahkaisen ompelumerkin ja miten paljon voikin tuollainen pieni yksityiskohta vaikuttaa siihen, miten viimeistellyltä vaate nyt tuntuu! Ihan kuin kaupasta ostettu - silleen hyvällä tavalla ajateltuna. Lempivaate, joka sopii monenlaiseen menoon.

3 kommenttia:

  1. Kaunis mekko ja kangas! Olet kyllä niin näppärä ompelemaan. Itselläni löytyy kyllä valmiudet (koneet) ompelemiseen, mutta aina kun innostun ja keksin jotain ommeltavaa, tyssää ompeluni siihen kun meillä ei ole enää kangaskauppaa. Eli, aina tulisi lähteä naapurikaupunkiin kangasostoksille. Täytyisikin tutustua verkkokaupan tarjontoihin kankaiden ja tarvikkeiden osalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! <3 Intoa on mulla enemmän kuin taitoa ja aikaa, mutta onneks aina välillä pääsee ompelemaan ja kokemaan onnistumisen riemua =) Suosittelen ehdottomasti nettikangaskauppoja, sieltä minäkin omani suurimmaksi osaksi tilaan. Kauppoja on vaikka kuinka ja paljon, mutta esim. näistä olen itse tilannut ja ollut tyytyväinen: Ainola, Nappinja, Majapuu, Kangaskapina, Nosh, Selia, Verson puoti... :)

      Poista