tiistai 9. toukokuuta 2017

KAHDEN OSA2


Vuoden ekassa postauksessa esittelin tyttärelle ompelemani Kahden-hupparipaidan. Poikakin sai pian omansa, postaus vaan on jäänyt jonnekin tuonne luonnoksiin junnaamaan.

Itse muistan kulkeneeni koko ala-asteen pelkissä college-paidoissa (kesällä teeppareissa), mutta ihmeekseni meidän lapsille ei colleget meinaa mennä päälle ollenkaan. En ole päässyt perille mistä paidat hiertää, siis mikä college-paidoissa on vikana, college-housut ja hupparit kuitenkin on kelvanneet aina. Housujen kohdalla mennään pojan kanssa jopa siinä vaiheessa, että mitkään muut kuin kollarit ei jalkaan kelpaa, i k i n ä, ihan sama mistä juhlista tai muista menoista olisi kysymys. Hieman hajottaa äitiä... No, kohta siirrytään shortseihin, ja siitä saadaankin sitten vaihteen vuoksi toisenlainen kiista aikaiseksi, kun ei nekään ihan joka päivä suomen kesässä riitä. Esimakua saatiin jo nyt sunnuntaina, kun mittari näytti nippa nappa 10 astetta, mutta kun aurinko paistoi, niin pojalle ei muut housut menneet jalkaan. Oma tahto - sitä löytyy!!

 Kahden-paitoihin palatakseni, jätski-paidasta tuli onnekseni tyttären lemppari ja se on ollut päällä usein. Tästä pojan paidasta tuli omaan makuuni vielä kivempikin, mutta se ei mene päälle kuin pitkällä maanittelulla, eikä missään nimessä päiväkotiin. Taitaa olla koko paidan kätkenyt johonkin jemmaan, kun ei ole hetkeen tullut kaapissakaan vastaan...

Pojan paidan college on Noshilta ja kaulusosan vuori Aarrekidiltä. 

2 kommenttia:

 1. Siihen nähden, minkä verran meidän ikäpolvi kulutti collegea, nämä nykylapset ovat kyllä outuja! Mä olen saanut isomman lähtemään päiväkotiin collegehousuissa tasan kerran, jonain toissa talven paukkupakkaspäivänä. Joten kun näitä luomuksiasi katsellessa iskee olo, että pitäisiköhän munkin - collegea mäkin osaisin ommella - niin ehkä pitää sittenkin miettiä hetki... Mutta kivoja ovat, mun mielestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, kiva kun jätit kommenttia <3

   Meillä college-vastaisuus kohdistuu paitoihin. Housuja ja huppareita pitävät kyllä. Poika on jopa siinä määrin jumittunut college-housuihin, että sille ei saa farkkuja päälle kuin pakottamlla. Outoa sekin! Itellä kun oli aina, aina farkut ja college-paita :D
   Ala vaan ompeleman, se vie pian mukanaan! Ja sit trikoota ja sit varustelutaso kasvaa... ;)

   Poista