maanantai 1. joulukuuta 2014

HEI JOULUPUKKI


  
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7


1 / 2 / 3 / 4 / 5


1 / 2 / 3 / 4

Arvelin, että eihän mulla nyt kummoisia joululahjatoiveita ole. Kun niitä ajan mittaan kertyneitä toiveita alkoi listaamaan, niin tulihan noista aikamoinen kokoelma. En usko että joulupukki minua kovasti lahjoo, mutta ainahan saa toivoa. Jos ei nyt jouluna niin ehkä seuraavana, monet näistä ovat sellaisia ikitoiveita :)

Ensimmäisessä kollaasissa on asioita ihan arkikäyttöön. Vesi keitetään meillä kattilassa hellalla, koska induktioliesi on moninverroin nopeampi kuin vedenkeitin. Toimii hyvin, mutta ei sitä kattilaa ole kovin kiva keskelle pöytää asettaa, kyllä Steltonin kannu ja Marimekon pannu olisivat aikalailla mukavammat katsella! Marimekon Jurmo olisi ihana akuuttiin kylpypyyhetarpeseen ja saman merkin pikkukulhot ovat juuri oikean kokoisia ja muotoisia moneen käyttöön. Niitä meillä parissa kuosissa löytyykin, mutta tuntuu että ovat aina tiskissä, joten muutama lisää ei olisi pahitteeksi. Sääpäiväkirja-kuosi on ihana, ja valkoinen sitoisi noita erilaisia hyvin yhteen. Iittalan Sarjaton laseja olen ihaillut julkaisusta lähtien. Ohut lasi arveluttaa, mutta kauniit ne olisivat! Suurimpana toiveena on Casa Stockmannin jersey-trikoo lakanat, uskon että niiden alle olisi ihana pujahtaa kylminä pakkasöinä.

Toisessa kollaasissa on isompia sisustusjuttuja. Hayn tuolin näkisin enemmän kuin mielelläni makkarin työpisteen ääressä, enkä yhtään panisi pahakseni, jos Hayn Peas huopapallomatto ilmestyisi yllättäin olohuoneen lattiaa pehmittämään. Guide to the city of London on haave seinälle ja EverydayDesignin lehtitelineelle olisi todellakin tarvetta. Se sohvakin mulla tuolla keikkuu (jonain muuna kuin sinisenä tosin), voihan Adean Wilhelm...

Ihan omat henkilökohtaiset toiveet sijoittuvat korumaailmaan, kivoja korviksia ja uusi sormus. Kalevala Korun Elegance on tuossa tosin lähinnä näyttämässä tyyppimallia, muut ovat aitoja toiveita. Viime vuonna sain Dekon vuosikerran synttärilahjaksi ja se olikin aivan ihana lahja! Ei yhtään haittaisi jos sen tilaus jatkuisi ja tulisi vielä pari ulkomaista suosikkia mukaan ;)


8 kommenttia:

  1. Oma lempparini olisi matto. Meillä on ikuinen mattokriisi. Marimekon teekannun ostin viime viikolla käytettynä. Ihanat ovat myös nuo korvikset (2), meidän naulakotkin sopisivat saman tyyliin http://syvalta.blogspot.fi/2014/11/minun-versioni-dotseista-ja-dropseista.html :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin muuten katsella jos kannu löytyisi nettikirppikseltä edukkaasti :)

      Sun naulakot oli ihanat! Ja tosiaan korvikset sopis tyyliin ;)

      Poista
  2. Vau mikä kokoelma kaikkea haluttavaa.

    Harvoin näkee tyylikkäitä kulmasohvia, tuossa sellainen kyllä on. Ja sinisenä passais ainakin mulle vallan mainiosti.

    Oi, Deko tai Divaani olisi kyllä aika passeli joululahja. Pitää pistää idea mieleen. Tai niinku miehen mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eiks oo! Ja mitään en halua ja liikaa on tavaraa... ;)

      Kulmasohvat on tosiaankin usein ei niin haluttavia, mut tää olis niin ihana! Tuo sininenkin on tosi kaunis, mut omalla kohdalla pelkäisin kyllästymistä.

      Jep, kantsii jutella noista lehdistä! Joka kuukausi uusi lahja, mä ainakin tykkäsin :D

      Poista
  3. Hayn Peas on minunkin lempparini. Ja juuri nyt on mattohaku päällä. Ja olisihan lehtitilauskin mahtava, ja sillä tukisi vaikeuksissa olevaa lehtialaa. Kivat toiveet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peas on ihana. En ees uskalla kysyä tarjousta... Viime vuonna tuo lehtilahja oli huippu, tuonut iloa koko vuoden kerran kuussa tuoreilla jutuilla. Mielelläni jatkaisin :)

      Poista
  4. Äh...taas se mattohimo nousee. Tuo hayn matto on vaan niin hieno! Etinnässä oikeastikin iso matto, mutta mistä niitä rikkaita pukkeja sais.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo matto on Hieno! Mut joo, saa varmaan odottaa että pukki voittaa lotossa tai jotain :D

      Poista