torstai 25. joulukuuta 2014

VALKOINEN JOULU /// TUNNELMIA JA KUVIA AATOLTA SEKÄ JOULUPÄIVÄLTÄ

Tuntui suorastaan elokuvamaiselta, kun lumi saapui maahan hetki ennen joulua ja aaton pyry vielä viimeisteli tunnelman. Pehmoista pumpulilunta, sen mukanaan tuomaa kaunista valoa ja kuin pisteenä iin päälle jouupäivän upea auringonpaiste!

Aatto vietettiin rauhallisissa tunnelmissa oman perheen ja mummojen kesken. Kerrankin onnistuttiin ruokavalmistetuissa niin, että stressiä tai kiirettä ei tarvinnut enää aattona (eikä sen suhteen juuri ennenkään aattoa) tuntea tipan tippaa. Muille perinteisten kinkun ja laatikoiden sijaan mentiin aaton menu alkuruoka-pääruoka-jälkiruoka periaatteella ja nautiskeltiin siitä tyytyväisinä.

Joulupukki sattui piipahtamaan juuri kun käväistiin laskemassa mäkeä ja kotona odottava lahjapino kuusen alla oli näyttävä. Toiseksi viimeisestä kuvasta arvaattekin, mitä täällä näperrellään seuraavat pari päivää... ;)

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Joulu kerkisi kulua, ennenkuin ehdin vastaamaan, mutta mukavia välipäiviä uutta vuotta odotellessa :)

   Poista
 2. Elokuvamaiselta, suorastaan satumaiselta näyttää myös kuvasi teidän joulupöydästä. UPEA! Etenkin kiinnitin huomiota tuohon purkkiin, jossa alkuruoka (?) valmiina. Ihan täydellinen idea. Nappaan talteen :). Tunnelmallisia pyhien jatkoja sinne teille <3 Ja intoa rakentelupuuhiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos Jutta <3 Alkuruoka tosiaan oli tarjolla purkissa. Jos tarkempia ohjeita kaipaat, niin nyt löytyy ruokablogin puolelta (linkki tuolla oikeassa sivussa). Rakentelut jatkuu edelleen, noista riittää tekemistä mooooneeeeksi päiväksi =) Mukavaa uuden vuoden odottelua :)

   Poista
 3. Ihana alkuruokapurkki. Kaunista ja varmasti herkullista. Minäkin olen joskus leikitellyt ajatuksella kolmen ruokalajin kattauksesta perinteisen joulupöydän sijaan. Jään kyllä siinä äänestyksessä meillä tappiolle ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo oli kiva (lainattu) idea ja tosiaan herkullista myös (ohjekin löytyy ruokablogini puolelta). Jos perinteiset jouluruoat maistuu, niin kyllähän sitä perinnettä kannattaa vaalia! :) Meille tämä oli helppo valinta, kun omasta perheestä ei kenellekään maistu mikään perinteinen jouluruoka.

   Poista
 4. Kiva susustus ja herkut näyttävät makoisille.Tuo punainen kynttilänjalka on pirteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku! Kynttilänjalka löytyi viime vuonna jostain Prisman poistoista. Mulla oli tarkoituksena maalata se mustaksi, mutta niin vain on punainen pitänyt pintansa ;)

   Poista
 5. Kaunista! Valkoinen joulu oli ihan mahtava juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sää oli jouluna kyllä täysin unelmien mukainen :)

   Poista
 6. Ihanan näköistä! Kylläpä kruunasi se lumi koko joulun! Meilläkin pukki käväisi juuri silloin, kun olimme joulusaunassa! Voi sitä pukkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki! Lumi tosiaan kruunasi kaiken :) Kyllä on pukilla ollut kiire tänä vuonna! Meille oli jättänyt lapun, että uusi pehmeä lumi näin yllättäin vähän hidastutti poroja, niin piti kiirehtiä eteenpäin ;)

   Poista