sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

OLOHUONEEN UUDISTUNUT TAULUSEINÄ JA UUSIA VIHERKASVEJAViime syksynä kun oltiin maalattu liukuväriseinä peittoon rauhallisemman harmaaksi, saatiin sinne lopulta reilun kolmen vuoden asumisen jälkeen taulutkin seinään. Syksyinen asetelma löytyy täältä, klik. 

Talven tuijottelun jälkeen, taulurykelmä tuntui olevan peilin suhteen hieman irrallaan, eikä seinä tuonut toivottua tunnelmaa huoneeseen. Kolmen kopla oli ehkä vähän liiankin harmooninen, ja nyt rikottiin ryhmää uuteen uskoon. Metsätaulu lähti nyt kokonaan makkarin puolelle ja omista jemmoista löytyi kolme muuta tauluseinälle. 

Omaa silmää tätä setti miellyttää nyt kovasti. Siinä on vähän enemmän kontrastia ja elämää, kun taulut eivät ole ihan yksi yhteen ja samaan aikaan hankittuja. Ajan mittaan kuvat vaihtuvat varmasti vielä moneen kertaan, mutta tällä hetkellä tämä on hyvä näin!

Tv-tasollakin vaihtuivat asetelmat, kun osuin vahingossa pitkänä perjantaina Plantagenin kasvialeen ja muutama uusi viherkasvi muutti meille. Tuo ensimmäisen kuvan pagodipuu on niin suloisen herkkä pikkuruisine lehtineen, ihastuttaa kovasti. Jos joltain löytyy vinkkejä sen elossa pitoon, niin kiitollisena otan vastaan :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis tauluseinä. Asetelmien tekeminen on todella haastavaa ja niinpä meiltä puuttuukin tauluja seinältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! On siinä oma jännityksensä, kun alkaa reikiä seinään porailemaan :D Mut ainahan reiät saa paklattua umpeen ja katonrajassa oleva taululistakin voisi olla harkinnan arvoinen jos tauluja seinille kaipaa :)

      Poista