keskiviikko 26. lokakuuta 2016

RAUHALLISEMPI MAKUUHUONE JA UUSI VALAISINMakuuhuone on meillä olohuoneen suora jatkumo. Välissä ei ole ovea, vaan pelkkä levennetty oviaukko, josta valo kulkee molempiin huoneisiin. Kun remonttia tehtiin, toivoin, että koko väliseinän voisi purkaa niin oltaisiin saatu tilava olohuone (ja makkari yläkertaan), mutta kantavaa seinää ei voinut ottaa pois, joten siksi näin. 

Nykyinen makuuhuone toimi alkuun olohuoneen jatkeena lasten leikkihuoneena / meidän työhuoneena, mutta pari vuotta sitten jätettiin yläkerta lapsille ja muutettiin itse alakertaan. Edelleen kaipaan isompaa olohuonetta, mutta makuuhuone alakerrassa on ehdottomasti hyvä ratkaisu. Viime vuonna leikkihuoneen tapetti vaihtui yhteistyön merkeissä ruudullisesta hopeanhohtoiseen ja voitte kuvitella, miten haluaisin tällä hetkellä siihen taas jotain ihan muuta! Jotain maanläheisempää, mattaisempaa, tummempaa, ehkä vihreämpää tai sinisempää...

Tapettien pois repiminen ja uudelleen maalaus saa odottaa jotain tulevaisuuden virtapiikkiä, mutta ensi askel hieman pehmeämpään suuntaan saatiin vaihtamalla makuuhuoneen valaisin toiseen. IKEAn Sinnerlig on ihastuttanut ilmestymisestään saakka ja nyt lopulta pääsin yli siitä ajatuksesta, että se olisi meille liian suuri. Onhan se todella iso, ja ehkä jollain mittakaavalla huoneeseen liian isokin, mutta minä tykkään siitä aivan valtavasti ja se tuo huoneeseen juuri sitä tunnelmaa mitä kaipasinkin. Sänkykin käännettiin hetki sitten toisin päin, sivuseinää vasten ja näin kesällä seinään porattu valokuvakollaasikin pääsi vielä enemmän edukseen sängyn päädyssä. 

TÄÄLTÄ näkee miltä makkari näytti ennen näitä muutoksia.

6 kommenttia:

 1. Kaunis valaisin! Sopivan kokoinen ja antaa kivasti ryhtiä huoneeseen :) Minäkin olen ihaillut tuota valaisinta Ikeassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia, valaisin tuo tosiaan myös ryhtiä huoneeseen :)

   Poista
 2. Tuo on nätti valaisin, itsekin olen sitä muilla ihaillut :-) Sopii teille! Jotenkin en vaan ole keksinyt meiltä paikkaa mihin sen voisi laittaa, niin on jäänyt vielä hankkimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mullakin aikani meni, ennnkuin keksin täydellisen paikan :) Kiitos Lyde!

   Poista
 3. Kaunis valaisin ja tuo mukavaa kontrastia mmuuten vaaleaan tilaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Munkin mielestä toimii tuolla tosi kivasti :)

   Poista