torstai 30. kesäkuuta 2016

KESÄTUNNELMIA





Heipä hei, täällä taas! Vieläkö muistatte? :)

Blogi hiljentyi maaliskuussa, iski jollain tapaa ihan armoton väsymys kaikkea ylimääräistä tekemistä kohtaan. Kello vaan tikitti heräämisestä nukkumisaikaan, eikä siinä ehtinyt kameraa esiin ottamaan, saati miettimään mitä edes haluaisi täällä julkaista. Muuten tässä on elelty normaalisti; arkea, pikkuremppaa, käsitöitä (minkään valmistumatta), lasten kanssa puuhaamista ja lukemista! Olen ahminut kirjoja liukuhihnalta. Kun edellinen alkaa lähestyä loppua, tulee kiire valita mitä seuraavaksi. Jonkinlainen pako arjesta ehkä, muiden tarinoita, muiden elämiä. Dekkarihengessä 90-prosenttisesti.

Kameran käyttö tuntuu olevan hieman hakusessa. Juhannuksena räpsin joitain kuvia pitkästä aikaa järkkärillä ja lähes kaikki ovat tärähtäneitä, vinossa tai muuten vaan huonoja. Viime kuukaudet olen kuvannut lähes pelkästään kännykällä, jonka kuvat ovat kyllä sen verran hyvälaatuisia, että päätin juuri käyttäväni niitä myös blogissa (en tosin vielä tänään). Eipähän ole bloggaamattomuus kuvien puutteesta kiinni. Jos alkaa nyppimään niin kertokaa toki.

Tässä nyt muutama kuva meidän juhannuspöydästä. Ikean kankaasta tehty pöytäliina on tällä hetkellä kovasti mieleen ja Lidlistä on tarttunut mukaan jo useampikin pioni-kimppu. Juhannuksen väri oli kukissa valkoinen, vähän niinkuin juhannusruusu, jotka ehtivät kukkia jo pari viikkoa ennen juhannusta. Pöytä on edelleen vinossa :)

25 kommenttia:

  1. Pionit ovat niiiin kauniita.Ei meilläpäin tänään Ikeassa näkynyt pioneja.Omat eivät ole vielä avautuneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on aivan ihania! Ne oli siis Lidlistä :) Yleensä torstaisin tulee uudet niput ja loppuvat melko nopsaan. Meidän omat on jo ohi kukkineet...

      Poista
  2. Onpa kaunista. Mistä tuommoinen hieno musta kattolamppu jos saan kysyä. Pionit kauneinta mitä tiedän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Valaisin on Ellokselta. En muista nimeä, mutta voin kaivella jos haluat :)

      Poista
  3. Pöydänhän kuuluu olla vinossa. :) Kiva kuulla susta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös vaan kuulukin ;) Kiitos, ihana kun käyt vielä täällä!

      Poista
  4. Tervetuloa takaisin! En ole koskaan erityisemmin välittänyt tuontyylisistä kankaista, mutta olen tainnut olla väärässä. Hirmu kauniisti sopii tuohon ympäristöön ja pionien kanssa yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia :) Eikö olekin jännä, miten aina löytyy sellaisistakin kuosesista ihania, mistä ei ehkä normisti välittäisi :)

      Poista
  5. Kaunista ja tuo pöytäliina on piste iiin päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Liina on kyllä aika nappijuttu tänne :)

      Poista
  6. No heip! Juuri tänään mietin, mitä sinulle kuuluu. Pitäisi muuten itsenikin taas aktivoitua... Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heip vaan, sepäs sattui :) Toivottavasti sullekin löytyy vielä sopivasti aikaa ja intoa postailla! Kiitos ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
  7. Muistetaan muistetaan :)
    Toi on juuri niin oikein. Elää hetkessä ja niinkun hyvältä tuntuu.
    Kyllä ne lukijat pysyy, vaikka taukoja vähän kirjoittamisesta olisikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja samaan hengenvetoon, että kiva kuitenkin kuulla sinuata :)

      Poista
    2. No ihanaa kun muistatte, kiitos! Kyllä näissä harrastuksissakin on itseä kuunneltava, tai näissä erityisesti kun tarkootus on tuottaa hupia itselle :)

      Poista
  8. Kauniin kesäiseltä näyttää! <3
    Mulla on sama kirjojen ahmimishomma menossa! Piti jo siirtyä pääkirjaston antiin kun lähikirjasto meni kesälomalle ja lukeminen meinasi loppua kesken! Dekkareita meni koko kevät, innostuin vasta nyt naapurimaiden Marklundista ja Nesbosta ja kun ne tuli kaikki luettua siirryin scifiin ja sitä nyt aamusta iltaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Mä jatkan aina vaan uusilla pphjoismaalaisilla, aika monta sarjaa tullut ahmittua. Pari muuta kuin Skandiakin mukaan on mahtunut. Onko Terry Hayesin Valtaja jo luettu? Se oli tosi koukutrava! Olisko sulla scifi tärppejä, jos mäkin harhautuisin muuhun maailmaan välillä? :D

      Poista
    2. Pahoittelut typoista ja muista virhelyönneistä...

      Poista
    3. Pahoittelut typoista ja muista virhelyönneistä...

      Poista
    4. Hyvin sai selvää! :D Terry Hayesistä en ole kuullut, mutta kokeilen kun nyt luvussa oleva loppuu, kiitti vinkistä!
      Tällä hetkellä ahmin Justin Croninia, Ensimmäinen siirtokunta oli mahtava ja nyt menossa jatko-osa Linnake ja pian tulee kai tarinan kolmas osa suomennettuna. Tosi koukuttavaa luettavaa, kertoo maailmasta, jonka on vallanneet viruksen tartuttamatta vampyyrityyppiset ihmiset ja vain muutama tavallinen ihminen on enää elossa, tarinan sankarina pikkutyttö. Kannattaa lukaista jos yhtään tuon tyyppisestä tykkäät! :)

      Poista
    5. Hei kiitos! Ihan ehdottomasti lukulistalle, kuulostaa tosi houkuttelevalle :)

      Poista
  9. Hei!

    Kiva kun olet palannut takaisin, olen kaivannut sinua!
    Mukavaa kesän jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla <3 Mukavaa kesää myös sinne!

      Poista
  10. Aivan ihana blogi sinulla! Löysin sen tänään ja askartelin jo amppelin antamillasi ohjeilla. =) Mistä tuo ihana seinähylly, jossa kukka sisällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa, tervetuloa :) Onpa kiva kuulla, että vanhoistakin ohjeista on vielä iloa! Hylly on Tigerista (sellainen talon muotoinen verkkokori) ja ruukku sen sisällä Ikeasta.

      Poista