sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

TYÖTILAN PIENIÄ MUUTOKSIAHuomaa että kevät on koittanut, kun kodissa muuttuu nurkka toisensa jälkeen. Makkarin tapetointi oli isoin muutos, mutta sellaista pikku sipistelyä on tullut harrastettua vähän siellä sun täällä. Lastenhuonessa on muuteltu vähän järjestyksiä ja laitettu tauluja seinille, eteiseen tuli lisää kaappeja ja maalausideat muhii mielessä, pari jakkaraa odottelee aikaa maalaukseen ja sitten tätä yläkerran aulan työtilaakin tuli vähän järjesteltyä. Tai lähinnä tuota hyllyä, joka nyt elää muutoksen kourissa muutenkin jatkuvasti, mutta nyt tällä erää se näyttää tältä. Sisustus-ja askartelukirjoja, pokkareita, matkamuistoja, tyttären jalkamuotit 3kk ikäisenä ja muuta sellaista itselle tärkeää sälää jota on tuosta ohikulkiessa aina kiva vilkuilla.

Joko siellä on kevättuulet alkaneet puhallella? :)

12 kommenttia:

 1. Nuo jalat on kyllä super suloiset <3 Tuota hyllyä olenkin miettinyt työhuoneeseen, ollut vaan aina loppu nuo kannakkeet. String olis myös kiva, mutta tää paremmin mahtuu budjettiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä, vähän harmittaa kun ei pikkuveljelle tullut teetettyä samanlaisia, vaikka on nekin jalanjäljet muuten tallessa! Tää hylly on tosi kiva, ja todellakin budjettiystävällinen. Meillä on molemmat, ja välillä mun silmää miellyttää enemmän tämä (vähemmän noita "pinnoja") ja välillä sit ihan se String. Nää on näitä ;))

   Poista
 2. Oikein piristävä kokonaisuus ihanilla yksityiskohdilla.
  Mä aina ihailen muiden ihmisten avohyllyjä...ja kykyä koota hyllyille asetelmia. Mulla ei sitä taitoa ole. (Kerran koitin, mutta hyllylle laitettavat tavarat loppui alta aikayksikön ;) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Ei mullakaan tavarat riitä juurikaan näitä vaihtelemaan. Toiset vaihtaa asetelmiaan kerran päivässä, mä silleen oikeen kunnolla ehkä kerran kuussa tai parissa. Ainahan siellä joku tavara vaihtaa paikkaa, mutta uusia ei juuri ilmaannu. Ei oo semmoista jemmakaappia, mikä on mun kohdalla sekä ilon, että harmin aihe ;)

   Poista
 3. Hei! Mistä on tuo ihana tapetti? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Se on Designer's Guildin Crayon. Kaksi vuotta sitten ostettiin Ogelin K-raudasta ihan hyllytavarana, tämän hetkistä tilannetta en tiedä. Tilamaalla saa kyllä varmasti monesta paikkaa. Tuo on tosiaan ihana tapetti, ei oo yhtään alkanut kyllästyttää. Tarpeeksi kuviota ollakseen mielenkiintoinen, mutta ei liikaa ja sävy on just hyvä :)

   Poista
 4. Ihana uusi blogi löytyi! Jään heti lukijaksi :)

  www.beautyoflife.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hei, etkö sä oo tänne aiemmin eksynyt! No kiva kun nyt, tervetuloa! =) Mä olen sun blogia ja instaa jo pidempään seuraillut :)

   Poista
 5. Tuo tapetti on vaan niin hieno ja muutenkin tuo tila. Ja ihan parhaat nuo jalanpohjat <3

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis kokonaisuus! Löysin blogiisi toisen blogin kautta ja mikä löytö täällä olikaan! Ihastuttavaa.. ♥ Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :) Ihanaa viikkoa sinne! Lukijaksi jäin.

  VastaaPoista