torstai 13. marraskuuta 2014

ITE TEIN /// PÄÄRYNÄTYYNY

Kesällä Marimekon palalaarista ostamastani päärynäkankaasta jäi tyttären mekon jälkeen jäljelle vielä kaksi isoa vihreää päärynää. Ystävä ehdotti jo silloin, että niistähän tulisi hyvä tyyny ja nyt lopulta tartuin tuumasta toimeen. Koko homma jumitti oikeastaan vetoketjun ompelun pelon vuoksi, mutta sehän sujahti paikoilleen ilman sen kummempia ongelmia ja vieläpä (tarpeeksi) siistin näköisesti. Tuommoinen pitkula pötkylä siitä nyt tuli, juuri sopiva verhoamaan 40x70cm kokoisen tyynyn. Virkkaamani pirum-parum halusi välttämättä kuviin mukaan myös...  Mukava piristys lastenhuoneeseen ja veikkaanpa, että kesällä se saattaa helposti muuttaa sohvalle tai terassituoliin myös :)

10 kommenttia:

 1. Ihana tyyny! Vähän nyt harmittaa, kun en ostanut kirpparilta tätä kangasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru! Voi ei, tuommoinen ärsyttää aina jos tietää että jossain olis ollut, mut ei tullut otettua. Mut ei kaikkea voi hamstratakaan. Ehkä sitä tulee vielä uudestaan jonnekin :)

   Poista
 2. Ja hienon tyynyn teitkin. Ihanan fressi! Hyvä sinä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :) Tää on kyllä tosiaan raikas vihreä, tykkään!

   Poista
 3. Voi ei, ensimmäinen viesti kai katosi. Pahoittelut, jos nyt tuleekin tuplana...

  Hienon tyynyn olet tehnyt! Mulla olis sama kangas ylimääräisenä (tauluksi pingotettuna), pitäisköhän tempaista myös... Mistä löysit sopivan kokoisen sisätyynyn?

  Huomasin muuten, että teiltä löytyy ihana, valkoinen potkuauto. Olen haaveillut samanlaista meidän vesseleille joululahjaksi, mutta mies pelkää parketin puolesta. Osaatko sanoa, jättääkö auto lattiaan jälkiä? Lupasin miehelle, että yrittäisin selvittää menopelin lattiaystävällisyyttä... Hieno se ainakin on, ihan sisustuselementti jo itsessäänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut tuplana, kiitos tästä! :)

   Jos taulu kyllästyttää niin uusiokäyttöön vaan! Mut on varmaan ihana seinälläkin :) Sisätyyny on H&M homesta. Se on pysynyt jo vuoden verran hyvänä, vaikka on lapsilla aika myllytyksessä (aiemmin siis eri päällisellä)

   Tuo auto on ihana! Se tuli meille muuten pari vuotta sitten joulun alla tehdyn lehtitilauksen tilaajalahjana (lehti lahjaksi, auto itselle kiitokseksi). En tiedä onko tuota kamppista enää, mut kantsii tutkia, viime vuonna oli ainakin sama, tosin poliisiautona : ) Mun mielestä auto ei ole naarmuttanut, renkaat on kumia/muovia.

   Poista