perjantai 29. elokuuta 2014

PIENTÄ MAALAILUA, PIENI MUUTOS
kesäkuussa
Nyt

Päätin kesällä, että pinnatuolien on lopultakin aika saada vähän väriä pintaansa. Niin oli tarkoitus tapahtua jo edellisenä kesänä, mutta silloin puiset tuolit näyttivätkin sen verran kivoilta, että annoin niiden odotella hetkisen. Jykevämpi, mutta koristeellisempi tuoli tuntui hyvältä mustana, simppelimpi valkoisena. Molempaa mallia jäi  vielä toiset kappaleet alkuperäisväritykseen. Voi vaihdella fiiliksen mukaan. Vaikka juuri tällä hetkellä ottaisin joukkoon mielelläni jotain ihan muuta kuin pinnatuoleja. Hayn about a chair olis niiiiiin kiva...

Viikko on ollut superkiireinen; töitä, koulutusta ja illallisristelyäkin. Tavaraa tuli hinnoiteltua taas hevoskuorma kirppikselle, jonne toivottavasti ensi viikon kuluessa jäävät. Autosta vaihdettiin tuulilasi ja opeteltiin autotonta elämää kaksi päivää. Viikonloppu korkattiin juuri äsken pienellä piipahduksella sienimetsään - ei löytynyt sieniä, mutta viikon kiireet haipuivat ihanasti kauniiseen, hiljaiseen metsään. Viikonloppu hengähdetään ja ainoa tavoite on riisua keittiö tyttären synttärikoristeista. Johan niitä on kuukausi ihasteltu ;)

25 kommenttia:

 1. Ihan täydelliset. Tykkään superpaljon noista jalkojen suojista. Voisiko olla suloisempaa <3. Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne ihan täydelliset ole, varsinkin valkoinen tarttis vielä yhden kertoksen maalia, mut on ne muuten nyt hyvät. Tuolon sukkaidean olen aikoinaan poiminut Saaristohuvilan Tarulta :) Kiitos, oli hyvä vkl! Mukavaa uutta viikkoa sinne!

   Poista
 2. Sulla riittää energiaa :) Itsestä tuntuu, ettei saa mitään aikaiseksi... Tuoleista tuli hienot! Jotenkin raikkaammat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tästä jo useampi viikko kun tuolit maalasin, ei oo aika ja energia riittäneet kuvaukseen tai postaukseen ;) Kiitos, raikkaammat tosiaan!

   Poista
 3. Ihanat nuo tuolinjalkojen tossut!

  VastaaPoista
 4. Mahtavat tossut tuoleilla! Ihan selvästi meijänki tuolit tarttis tuommoset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalathan ne on tuoleillakin, tottakai ne tarttee omat villikset! :)

   Poista
 5. Niistä tuli kivat. Maalaaminen on terapeuttista ja varsinkin se ihastelu aikaansaannoksestaan. Ah.
  Itellähän on viel Fanett-tuolien maalaus pahasti kesken, toiset taikka kolmannet maalikerrokset uupuvat vieläkin. Varmaan ikuisesti. Mäkin haaveilen uusista, mukavammista istua ja sun haluamasi tuoli on tullut koeistuttua ja aijettä se tuntu takamuksen alta kivalta. Mutta jos joskus päädyt myymään Fanettisi pois, olen kiinnostunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikeassa mielentilassa ja oikealla maalilla maslaaminen on ihanaa! Tuo musta sujui mukavasti, valkoinen tuskastutti, kun kolmaskaan kerros ei riittänyt. Eri maalimerkit, eri fiilis ;) Koeistuntakiertokselta mullekin tuohon Hayhyn kaipuu jäi, huippumukava! Mä muistan sua, jos pinniksrt joskus kiertoon lähtee: )

   Poista
 6. Kyllä näyttää kauniilta ja hauskat nuo tuolien tossut!

  VastaaPoista
 7. Tuolinjalkatossut on kyllä erimakeet :)

  VastaaPoista
 8. Tulipa kivat, musta varsinkin komistui oikein edukseen :) Hyvä muutos!

  Kivaa viikonloppua. Meillä on ohjelmoitu ja työllistetty molemmat päivät, maanantaina voi sitten huokaista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Munkin makuun musta osuu tuossa tuolissa just nappiin: )

   Oli mukava viikonloppu, nyt sit uutta pitkää viikkoa kohti. Kiva että teillä taas helpottaa: ) Mukavaa viikon alkua!

   Poista
 9. Ihanat töppöset tuoleilla. :)

  VastaaPoista
 10. Sun tuoleilla on just sellaiset sukat kuin itsekin olen ajatellut virkata tai huovuttaa meidän jakkaroille. Jakkaroissa on metalliset putkijalat ja niissä on ollut ja joissain on vieläkin sellaiset muoviset tulpat. Hauskemmathan tuollaiset töppöset ovat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metallisiin kävisikin varmasti huovutetut tosi hyvin, kun olisivat vähän tiiviimmät ja siten kestävämmät. Vaikka hyvin nämäkin on kestäneet :)

   Poista
 11. Onpas vain hyvän näköiset! Nuo tuolien virkatut sukat on tosi ihanat, näyttävät niin kivoilta tuolien jaloissa! Monta kertaaa mietin meillekin vastaavia, mut enpäs koskaan jaksanut niitä tehdä... :/ Tilasin muuten kivan tuolin viime viikolla ;) Tykkäät siitä varmasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joskus kun alat noita virkkaamaan, niin ilahdut siitä, miten nopeasti ne sitten valmistuu ;) Oi, jään odottamaan mielenkiinnolla!

   Poista
 12. Sun blogi on tosi kiva Liityin lukijaksi, ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tia, tulenpa kurkkimaan sun blogiin myös :)

   Poista
 13. Mä olen miettiny jo kauan et pitäis tehdä pinnatuoleihin sukat, mutta aina se vaan jää ja jää ja jää... Tietysti päässä on niin paljon ideoita, ettei kaikkea ehdikkään tekemään heti :D

  VastaaPoista