maanantai 21. huhtikuuta 2014

PIENEN POJAN UUSI SÄNKY










Meidän poika täytti viime viikolla 3-vuotta! Ihana pieni ilmoitti, että "enää minä en ole vauva, vaan supelsankali". Supelsankali ei tietenkään nuku enää pinnasängyssä (olkoonkin, että siitä oli laita poistettu jo aikaa sitten) vaan tarvitsi itselleen ison pojan sängyn. Ikeaanhan se valinta taas kohdistui; jatkettava Sundvik tuntui kätevimmältä, kauniilta ja hyvin siskon Minnen-sänkyyn sointuvalta. Synttäriaamuna, pöydällä odotti myös pikkuinen lego-paketti ja isin piirtämä lentsikka-kortti. Juhlat vietetään vasta toukokuun puolella, kunhan (toivottavasti) pääsiäisenä aloitettu terassi on saatu kuntoon, eikä ole enää pelkkä maassa ammottava kuoppa...

Aika juoksee hurjaa vauhtia ja säiden parannuttua, illat ja viikonloput tulee vietettyä pihalla. (Kahden) terassin rakennus, kasvilavan suunnittelu, lasten trampoliini ja erilaiset retket ovat pitäneet siitä huolen. Mulla onkin blogin kanssa nyt jonkinmoinen suvantovaihe meneillään, aiheet ovat kadoksissa kun sisustus on ja pysyy samana, ja käsityöt/askartelu ei etene. Jos siis on jotain mistä kiinnostaisi kuulla, niin heitelkää ehdotuksia ilmaan! Muuten pahoin pelkään, että hidas postaustahti jatkuu.

p.s. Eikös vaan ollut mahtava pääsiäinen!? En meinaa uskoa mikä säkä säiden suhteen kävi, vaikka täällä auringon kuumottavia poskia ja hieman kärähtänyttä olkapäätä viilennellä yritänkin :)

40 kommenttia:

  1. Voi, ihana supelsankali♥ Onnea hänelle! Ja kaunis, isojenpoikien sänky! Kyllä tuollaisessa tulee takuulla suloiset unet♥

    Täällä odotellaan aina innoissaan postauksiasi (olivatpa ne sitten mistä aiheesta hyvänsä)! Mutta ymmärrän täysin, jos välillä tulee kausia, ettei kirjoitettavaa löydy tai ei vaan ehdi/jaksa blogia päivitellä. Mutta joka tapauksessa blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani♥ Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi, onnittelut välittyy! Ja tosiaan tuntuu unet maistuvan. Normisti, poika olisi tähän aikaan ollut jo tunnin hereillä, nyt vaan vetelee edelleen sikeitä. Tässähän joutuu kohta menemään herättelemään, mitä meillä ei ole tapahtunut ikinä :D

      Ja voi kiitos <3 Mun tekis mieli kirjoittaa, mutta jotenkin pää lyö tyhjää, että mistä ihmeestä. Kaipa se tästä taas, toivottavasti! Sitä samaa, mukavaa viikkoa sinne <3

      Poista
  2. Minä myös odottelen kaikkia postauksiasi, aihe vapaa ja mun suosikki olet myös!! Ja onnittelut supelsankalille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina <3 Ihana kuulla, että jaksat odotella, vaikka niin hiljaista on. Aihe vapaa on vaikeaa, kun ei nyt oikein irtoa, mut katellaan kun kevät etenee... :) Supelsankali kiittää myös!

      Poista
  3. Onnea supelsankalille!

    Kyllähän niistä kasvilavoistakin olisi ihan kiinnostava lukea :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lyde!
      Ensin aattelin, että ei kai ennen syksyä, kun ei siellä vielä kauheesti nähtävää ole, mutta tarkemmin ajateltuna, ehkäpä siitä tosiaan jutun tynkää irtoaisi. Kiitti! :)

      Poista
  4. Ihastuttava huone!

    Tykkään kovasti sun blogista. Sekalaiset räpsytkin kelpaa tänne - teillä on niin kaunis koti, että sitä vain katselee mielellään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos <3

      Mulla on ongelma noiden sekaräpsyjen kanssa, kun jotenkin en osaa ajatella kuvaavani samaa mitä on jo ennenkin täällä ollut. Siitä pitää selkeästi opetella pois, jos sekin jaksaa kiinnostaa :)

      Poista
  5. Yhdyn edellisiin!! Mistä vain kuvia niin niitä jaksaa ihastella :D:D ja hei, onnea myös teidän tuoreelle kolmivuotiaalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä vain...pitää koittaa, jos kamera löytäisi jotain kiinnostavaa :) Kiitos kovasti omasta ja 3v:n puolesta <3

      Poista
  6. Onnea 3-vuotiaalle! Meillä on sama sänky pojalla ja hyvin tuntuu nukuttavan. :) Samaa mieltä kuin edelliset, eli ihan mistä aiheesta vaan tykkään sinun blogista lukea. Ihana koti teillä ja kauniita kuvia aina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helkky, poika kiittää! Ja minä myös, ihana kuulla <3 Silti mulla edelleen lyö aiheiden kanssa tyhjää. Ihme blogistin blokki... ;)

      Poista
  7. Ihanan näköistä. Meillä myös pojilla nuo ikean sängyt mustina, mutta ei-jatkettavana mallina. Kyllä, säät todella suosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne ei jatkettavat on ihanat myös ja tällä hetkellä olis olleet tosi edullisetkin, kun ilmeisesti niitä poistavat. Päädyttiin jatkettavaan kun siskollakin on :) Ihanan paljon aurinkoa, ja jippii, edelleen näyttää jatkuvan! =)

      Poista
  8. Onnea 3-vuotiaalle supelsankalille! :) Onpa kyllä todella ihastuttava huone!

    VastaaPoista
  9. Niin se aika rientää!! Ihan uskomatonta, justhan me oltiin mahat pystyssä molemmat :D Mä just ostin Aatulle synttärilahjaksi ekan oikean pyörän, vähän aikaa pitää vaan vielä piilotella sitä komerossa :) Onnea pikkumiehelle sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö, ei tätä meinaa todeksi uskoa!! Meillä ei V ole halunnut vielä normipyörää koittaa, niin on ihastunut potku-pukyynsä. Tarkoitus olisi ostaa E:lle uusi ja siirtää Poni pojalle, mutta eipä tuota voi pakottaa polkemaan kun ei selvästi halua. Ihmettelen kyllä, kun aattelin, että sehän lähtee tuosta noin vaan liikkeelle, yleensä kaikesta niin innostuneena =) Kiitos <3 Mä aattelin, että voitais marssia parturiin Aatun kuvan kanssa, ja pyytää samanlaista tukkaa juhliin mennessä ;)

      Poista
  10. Mulla on myös suvantovaihe blogin kanssa; nämä säät pitävät minutkin ulkona :) Kivalta näyttää lastenhuone :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan se olla, että kuuluu vaan aikaiseen kevääseenkin. Parempihan se on ulkona hengailla, kuin sohvan nurkassa :) Kiitos Iisa!

      Poista
  11. Tosi kivan näköinen sänky ja tykkään myös paljon noista pussilakanoista...:) Onnea 3-vuotiaalle! Kasvilavat ja perusarki kauniilla kuvilla kiinnostaa aina...:) Aurinkoa viikkoonne!

    Kaisa-Sofia"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Pussilakanat on samasta paikasta, pitkään niitä katselin, ja nyt keksin, että niissähän jatkuu sama pilvi-ja pisarateema kuin siskonkin pisara--lakanoissa ;) Kai mun sit pitää jotain siitä kasvilavastakin kirjoitella :) Perusarki ei jotenkin nyt luonnu kauniisiin kuviin, pitää harjoitella ;) aurinkoista viikkoa myös sinne!

      Poista
  12. Sänky on kyllä tosi kiva. Vähään aikaan ei ole Ikeassa tullut käytyä, mutta luulempa, että kun talo lopulta saadaan valmiiksi niin kipin kapin sinne tiemme käy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa sängyssä on jotenkin ihana vanhanajan tunnelma, vaikka se ihan pränikkä onkin :) Sittenhän se onkin ihanaa uusia valmiita nurkkia alkaa täyttelemään... ;)

      Poista
  13. Onnea onnea 3vee supelsankalille ♥ ihanan uuden sängyn pieni iso mies on saanut. Sopii kauniisti huoneeseen.

    Teidän kauniista kodista katselee mielellään kuvia, ihan mistä tahansa räpsyjä otat :) kovasti aina odottelen postauksiasi, koska blogisi kuuluu ehdottomasti suosikkeihini. Odottelinkin tuleeko juttua synttäreiltä tai terassin tekemisestä :) käsitöille ja muille tulee taas oma aika kun nämä säät ei vedä niin puoleensa. Toivottavasti vetävät vielä piiiitkään. Olisi ihana saada räpsyjä teidän kotimenoista, terassin etenemisestä ym ym :) mutta älä ota paineita! Suvantovaiheita tulee varmasti jokaiselle ja se on normaalia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura, joka kohtaan <3
      Mä luulen, että se on tää kevätaurinko, joka ei tuota kuvia yhtään, kun nään ite vaan kaiken lähmän mistä ei tunnu pääsevän eroon. valo on ihanaa mutta armotonta... Pitää vissiin vähän relata ;) Juhlat ja terassi postauslistalla, check!

      Poista
  14. Ihana supelsankari! Onnea V!

    Mä katselen mielelläni ihan mitä vaan kuvia teidän kodista, ympäristöstä. Kuvaat niin kauniisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sankari kiittää! Nyt hän ei kuulemma tarhassakaan tee mitään ellei hoitajat kutsu Teräsmieheksi... ;DDDD

      Hei kiitos! Pitää avata omat silmät :)

      Poista
  15. Onpa kivan näköinen sänky. Noita lakanoita olen himoinnut, mutta jostain syystä meidän "lähi-Ikeaan" ei tunnu tulevan enää mitään uutuuksia. Sitä Helsinginreissua odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tuosta sängystä hurjasti! No höh, miksei ne noita nyt voi sinnekin tuoda? Mut onpahan yksi syy lisää lomailla täällä :)

      Poista
  16. Luulen, että meidän blogissa käy samoin: keväällä ja kesällä mielenkiinto on pihahommissa, reissaamisessa ja liikunnassa ja siitä ei ehkä blogiin oikein juttua synny.

    Tähänkö sänkyyn mietit sitä päiväpeittoa? Laita toki viestiä, jos ne löytyy täältä Nykäskylästä.

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai tää on sitten ihan luonnollinen kierto :) Vaikka odotin kevättä, että tän valon kanssa olis niin kiva ja helppo kuvata... Tarttis vaan jotain mitä kuvata ;D

      Tähän ja tuohon siskon myös. En oo vielä ehtinyt sieltä kysellä, mut palaan kyllä jos/ kun tärppää =)

      Poista
  17. Uusi sänky on kyllä tosi ihana, toivottavasti siinä uni tulee hyvin!:)

    Terassiprojekti kiinnostaa muakin, siitä seuraavaksi?:) Täällä lasketaan harkkojen määrää ja puun menekkiä... Hohhoijjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on se! Uni ei valitettavasti tule sen nopeammin kuin ennenkään, mut sentään maistuu pitkälle aamuun saakka :)

      Jotenkin tuntuu, että terassia olis helpompi kuvata kun siinä olis jotain muutakin kuin kuoppa ja harkot ;D Puut puuttuu meiltäkin vielä, tarttis sen peräkoukun... Mut palaan aiheeseen! :)

      Poista
  18. Blogiasi on kiva lukea. Meillä on liki samanikäiset lapset ja meilläkin ollaan aamuvirkkuja. On lohdullista kuulla, että muillakin on samanlaista arkea :). Last but not least, sisutustyylisi on todella kiva, siitä olen napannut muutamia ideoita itsellenikin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Maria! Vertaistuki on kyllä aina paikallaan, kiva olla "hyödyksi" ;) Toivottavasti kuulen susta toistekin :)

      Poista
  19. Teidän lastenhuone on kyllä niiiin kiva :)! Iloa kevääseen, ja kaikenlaiset arkiset postaukset passaavat mainiosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Tarja! Koitan selättää arjen kuvauskelpoiseksi ja olla takertumatta auringon paljastamaan ähmä-lähmään... ;)

      Poista
  20. Onpa ihana sänky, katsoin ensin, että se oli joku vanha! Superpaljon onnea supelsankalille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tuosta sängystä just sen vanhan fiiliksen takia :) Kiitokset sankarin puolesta!

      Poista